Забременели след ин витро - Тема 43

• 108 458
  • 738
  •   1
Отговори
# 285
Честита радост!

# 286
Честита радост, Джоли! Blush

# 287
Момичета, от миналата седмица ми пищят ушите нещо трябва ли да следя?

# 288
Честита радост Simple Smile

# 289
  • София
Момичета, от миналата седмица ми пищят ушите нещо трябва ли да следя?
кръвното.
моето е ниско, ама като стане още по-ниско ми пищят ушите.
с високото не знам как е.

# 290
И аз с пищенето на ушите разбрах,че вдигам кръвното.

# 291
  • пазарджик
Имам тъпа болка ниско долу като преди цикъл от сутринта,корема ми е спокоен не е твърд,на какво може да се дължи според вас-от разтягането на матката си мисля ?Онзи ден бях при Панайотова на последната фм в 30 г.с. съм ,всичко беше ок.Ще ходя на доплер след 4 седмици при нея.Каза ми да избягвам нош па тъй като в тези седмици не било добре да се пие,за да не се отпуска шийката,само магнезий каза,но при такива неразположения какво да пия?

# 292
  • София
Имам тъпа болка ниско долу като преди цикъл от сутринта,корема ми е спокоен не е твърд,на какво може да се дължи според вас-от разтягането на матката си мисля ?Онзи ден бях при Панайотова на последната фм в 30 г.с. съм ,всичко беше ок.Ще ходя на доплер след 4 седмици при нея.Каза ми да избягвам нош па тъй като в тези седмици не било добре да се пие,за да не се отпуска шийката,само магнезий каза,но при такива неразположения какво да пия?
Аз пиех по 2 папаверина

# 293
Честита радост. ♥

# 294
Някой разбира ли до колко е допустимо да пада белтъка при бременност в кръвта?

# 295
Кое е белтъкът в кръвта? Grin
Аз пък от вчера усещам, мисля, контракции. Спомням си ги с първата бременност, бяха само стягания без болка, сега усещам и леко пмс, бързо отшумява. Притесних се нещо... вие как усещате подготвителните контракции?

# 296
  • София
Герда, на мен при малко под нормата, нещо от порядъка на две, три до пет единици ми казаха, че ако продължи да пада ще ме вземат в болница. Прескочих до първия фитнес магазин и купих протеин за "нацепени батки" Joy (вероятно от него ми се нацепи корема и не само Joy Joy Joy ) Та така спасих положението до раждането.

# 297
CoconuD,моите подготвителни контракции започнаха още от 14г.с.Колкото повече напредваше бременността толкова по-продължителни и болезнени ставаха.През цялото време бях на тръни да не родя преждевременно,имах сигурно по сто контракции на ден.Но в крайна сметка родих в 36+6.

# 298
И моите бяха безболзнени стягания от много рано (от пети месец някъде). Болки имах, но не точно като ПМС, чак в началото на девети месец започнаха болките, но бяха продължителни.

# 299
Контракции имах от 4 месец, пих магнезий и към 6 месец изчезнахана и повече не се появиха, дори в деветия нямах. Родих естествено, с предизвикване дни преди термин.

Общи условия

Активация на акаунт