Забременели след ин витро - Тема 43

• 108 459
  • 738
  •   1
Отговори
# 300
  • Стара Загора
Момичета , имам нужда от малко помощ. Доста рових из нета , но не намерих категоричен отговор на въпроса ми. Та ... скоро ми свършват 180-те дни болничен и няма да ми стигнат към 15 дни до 45-дневният болничен. Има мнения в нета , че ако се пусне платен отпуск за тази " дупка " , се отрязват пари от майчинството  и затова трябва да се мине ТЕЛК. Моля ,някой минал по този път да ми разясни, ако мога да си спестя събирането на документи за ТЕЛК-а.

# 301
Питай в Майчинството счетоводно - 76

# 302
Мен ще ме приемат в болница за наблюдение, заради намаления белтък и ще правят агресивво наблюдение и евентуално разлаждане с цел превенция на повишен риск от прееклампсия.

# 303
Какви са симптомите на приеклампсия? Моето кръвно винаги е било ниско - 90/60 доста често, нж ми козаха, че не е изключено да си вдигне и дори повишение с 20 единици над обичайните стойности не били за пренебрегване.

# 304
По-добре е да не знае бременната какви са симптомите за да не се филмира излишно.

# 305
Герда, да овладеете положението к всичко да е наред! Ще се справите с бебчо! Hug
Благодаря ви за коментарите за контракциите! От вчера пак ми е спокоен корема, може би нещо да съм се преуморила, не знам и аз Stuck Out Tongue Winking Eye

# 306
В клиника Надежда съм в добри ръце. Видях голям професионализъм у докторите, спокойна съм.

# 307
Герда, бързо да се оправяте и вкъщи!

# 308
Здравейте, момичета!

Мисля, че е време да се включа при Вас - в 8 г.с. съм. Забременях след ФЕТ на 2 бластоциста и 1 морулка, но в крайна сметка има само едно бебче. Пациентка съм на д-р Персенска. Миналата седмица бях на преглед, чухме сърчицето.
Днес ще ходя при личната да й съобщя добрата новина. Първа бременност ми е и всичко ми е мъгла. Още повече, че и симотоми нямам, които да ме убедят, че съм бременна Smiley Само болезнени гърди и толкоз.
В 9г.с. пак съм на преглед и вече мисля да питам Перси за фетална морфология, кога да си запиша час. Искам да се следя в Надежда, но гледам в пакетите за ЖК не е включена. Д-р Чачева ли я прави? И другото ми питане е - аз ли избирам следящият АГ или те ме записват? 

Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus

# 309
Честито, Ели. Питай Перси при кой да се следиш. Феталните тям ги прявят Михова Чачева Георгиев Панайотова.

# 310
Запиши се отсега на фетална, защото часовете свършват много бързо.

# 311
Благодаря ви Hug

# 312
Аз още не съм родила, минавам да ви видя, че темата утихна.

# 313
Как си, Герда?
Леко раждане и прекрасна първа среща с мъничето :*

# 314
Кога ти е терминът, Герда? Стискам палци и ще чакам хубавата новина Kissing Heart

Общи условия

Активация на акаунт