Забременели след ин витро - Тема 43

• 108 474
  • 738
  •   1
Отговори
# 360
Според мен , няма абсолютно никакъв шанс да си навредила на бебето с това

# 361
Топлите бани по време на бременност не се препоръчват заради риск от аборт.

# 362
Спри да четеш глупости в интернет, попитай лекаря си. Нищо не си му навредила, това ще се види и на фморфологии. Не се филмирай. В началото на бременността, мислех че съм болна, и си киснах краката в топла вода, в интернев всеки се изказва , реално не знаеш какъв човек стои зад дадено твърдение, колсо то е проверено.

# 363
То аз бях изчела сумати статии за сушито и как не трябва да се яде по време на бременност и накрая като питах и Чапанова и Сигридов - те супер изненадани ме изгледаха - че защо да не ям ?! Simple Smile Оттогава генерално спрях със статиите в интернет

# 364
В суровата риба може да има паразити, за това не се яде суши от бременни.
А да видиш какви паразити се хващат от сурова дива пъстърва...

Последна редакция: пн, 14 май 2018, 11:42 от Анонимен

# 365
Момичета аз съм в 8 г. с.  седмица, две са при мен Simple Smile)), пия папаверин, естрофен и утрогестан, но от папаверина ми става лошо на моменти, направо съм като парцал някой път. Преди това от ин витрото ми бяха изписали нош па и не се чувствах така, но сега моят доктор ми ги смени. Нормално ли е, някой пил ли ги е? Също искам да попитам вие имате ли болки някой път долу ниско? Благодаря ви!

# 366
  • София
Тези оплаквяния са по-скоро от утрогестана, според мен

# 367
Ами да ти кажа аз взех да пия утрогестан и папаверин по едно и също време, преди това слагах кринон, но имах едно кафяво течение и затова ми го смениха, то незнам може и от утрогестан да е

# 368
  • София
От утрогестана ще да е. При прием през устата има такива странични реакции

Последна редакция: пн, 14 май 2018, 21:27 от Nandin

# 369
Имах период, когато приемах утрогестана през устата и след няколко дни прием една сутрин кръвното ми скочи до небето, при все, че аз съм с ниско, щях да припадна. Биха ми инжекция в спешното и се оправих и си минах отново на вагинално.

# 370
  • В сърцето на любимия човек
От Утрогестана е, при прием през устата много жени се оплакват от това. Ако кафявото зацапване е минало започни пак да слагаш Кринон и виж дали няма да си по-добре.

# 371
Честито на Герда Simple Smile да й е здраво бебчето, безкрайно много радост да носи и даима весело и прекрасно детство Simple Smile
Бавно и аз напредвам, вече станах 26 седмица и бебето ме разсипва от ритници и мърдолевчене. Явно и то ще е същата лудетина като дъщеричката ми Simple Smile

Утрогестана защо не го слагаш вагилно, ще избегнеш тези неразположения и освен това лекарят ми е казвал, че по добре се абсорбира ? Попитай ако искаш. Иначе честитоо за двойната радост, лека и прекрасна бременност ти желая Simple Smile

# 372
Сега на 17 като отида на преглед ще му кажа за това неразположение

# 373
  • Sofia
Здравейте, в 5 г.с. съм и имам леко течение без цвят и мирис и е течно като вода. Вагинално слагам Кринон. На вас случвало ли ви се е?

# 374
  • София
Здравейте, в 5 г.с. съм и имам леко течение без цвят и мирис и е течно като вода. Вагинално слагам Кринон. На вас случвало ли ви се е?

Тепърва ще имаш такива течения

Общи условия

Активация на акаунт