Забременели след ин витро - Тема 43

• 107 700
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
Както не веднъж съм казвала до 22г.с. единствените симптоми което имах  бяха липсата на менструация и растящ корем.
В 22г.с. се появи третия - ритници
И аз съм така до сега 13 г.с и с нетърпение очаквам едни силни ритници Simple Smile имам още доста до тогава силно се надявам да го усетя по-раничко Simple Smile
Каква ти е плацентата - предна, задна?
Предна .

# 571
  • София
Както не веднъж съм казвала до 22г.с. единствените симптоми което имах  бяха липсата на менструация и растящ корем.
И аз съм така до сега 13 г.с и с нетърпение очаквам едни силни ритници Simple Smile имам още доста до тогава силно се надявам да го усетя по-раничко Simple Smile
Предна .

Значи не очаквай ранно усещане на ритници. Освен това може да ги усещат по-леко и по-рядко.
Аз също бях с предна плацента.

# 572
Предна .

Значи не очаквай ранно усещане на ритници. Освен това може да ги усещат по-леко и по-рядко.
Аз също бях с предна плацента.
Четох ,че докторите се “мръщели”,когато правят секцио на мами с предна плацента ,заради по-голямото кървене.Надявам се не всички .

# 573
  • София
Ами не съм кървяла повече от нормалното. А бях и на Клексан 0,6, като не бяхо минали 24часа от последната апликация, когато се наложи спешно секцио. Дори по време на операцията никой не е казал и дума за плацентата. И преди това не са го коментирали.

# 574
Аз пък с близнаците (с предна и задна плацента) до около 5-я - 6-я месец не усещах нищо...

# 575
Моята плацента следящият АГ от ЗК ми беше казал,че е нормална,т.е задна.А преди да ми направят секциото моят док каза,че била отпред вдясно но не било проблем за секцио.Тъй като бях със спинална упойка и бях в съзнание наистина коментираха че има силно кървене.Първото движение усетих в 16+3г.с.Седмица по-късно започнах да усещам все по-силно побутванията.Моето бебе беше страшен ритльо и в комбинация с многото контракции имаше дни,в които съм му се молела да спре да рита.Болеше ме като ми разпъва корема.Хубави моменти бяха.. Simple Smile

# 576
  • София
За секциото нищо не е проблем, предна, задна, превия, все едно. С първата бременност бях с предна и първите усещания бяха в 19гс, като до края всички ритници и т. н бяха умерени. Единствените болезннеи са ми били когато по едно време се беше обърнал седалишно и ме риташе в мехура, насълзявали са ми се очите.
Сега с тази бременност съм със задна и разликата е много голяма. Първи усещания в 14гс като от тогава досега са отчетливи, силни и чести.

# 577
  • В сърцето на любимия човек
Хич не ви трябват силни ритници, моя хубосник така ме шутираше 24/7, че ми докарваше постоянни контракции. Да не говорим, че виех от болка когато се обърна от седалищно в главично предлежание в 28гс, имах чувството, че ми размести всички вътрешности докато се намести, което му отне близо цял ден ритници.

# 578
Аз бях с предна плацента и младежите ги усетих чак в 25 седмица.
Това с кървенето е глупост. Няма значение дали е предна или задна според мен и аз бях на терапия и не съм кървяла повече от нормално по време на секциото.

# 579
Благодаря Ви за коментарите .Наистина имаше статии ,в които пишеше ,че нормално при бременност плацентата трябва да е задна.И като написах предна и страшни чудеса изчетох-да не стоя излегната назад ,да не си кръстосвам краката ,а това с краката ми е навик.И срещнах също мами с предна ,които описват нещо което и аз чувствам -леко опъване ниско долу и ако дълго време не съм пишкала примерно сутрин ми е трудно и усещам едни боцкания отпред отново.Знам ,че е нормално да е леко ниска в началото ,но въпросът ми е при предна ниско ,усеща ли се вдигането и?

# 580
  • Sofia
Здравейте, мами. Имам един въпрос. Какви изследвания ви правиха преди ин витрото и след положителния резултат? Благодаря предварително.

# 581
  • Пловдив
strongw
ами може би зависи от болницата. Аз имам списък за АГ Селена. Но той е от миналата година. Сега може да има промяна в цените!  Не можах да намеря по-хубав снимка, надявам се, че ще можеш да разчетеш  необходимото:

Като това са задължителните изследвания, а вече индивидуално, ако докторът прецени, може и други да ти назначи!

# 582
  • София
Благодаря Ви за коментарите .Наистина имаше статии ,в които пишеше ,че нормално при бременност плацентата трябва да е задна.И като написах предна и страшни чудеса изчетох-да не стоя излегната назад ,да не си кръстосвам краката ,а това с краката ми е навик.И срещнах също мами с предна ,които описват нещо което и аз чувствам -леко опъване ниско долу и ако дълго време не съм пишкала примерно сутрин ми е трудно и усещам едни боцкания отпред отново.Знам ,че е нормално да е леко ниска в началото ,но въпросът ми е при предна ниско ,усеща ли се вдигането и?
Плацетната не се придвижва, а матката като расте, тази част, на която е плацентата се измества на горе. Та няма как да усетиш “вдигането” на плацентата.
А тия статии... единственото ненормално положене на пляцентата е превия, всичко друго е нормално.

Последна редакция: вт, 03 юли 2018, 00:30 от Nandin

# 583
Помощ, моля! Следи от белтък в урината в 20+5 гс. Да се шашкам ли? Кръвното ми е 118/70.
Нандин?

# 584
Може да е от влагалищния секрет.
За да си спокойна събери 24 урина и от нея вземи 2 мл. и я занеси за изследване. Това е най-точно.
Аз си бях купила и тест лентички.

Общи условия

Активация на акаунт