Забременели след ин витро - Тема 43

• 107 664
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
ЖК- Женска консултация.Когато е правена снимката си била в 6г.с и 6 дни .Сметни по нея в коя влизаш сега.
Ами по нея в сряда влизам в 9г.с и 1 ден.

# 646
Здравейте момичета, благополучно достигнах до 11 г.с. и съм много щастлива и пожеже вече ми спряха фраксипарина а имам 8 останали инжекции ми се иска да ги подаря на някой, на който да бъдат полезни.Аз бях на фраксипарин 0.3 . Ако поста  ми не е за тази тема бихте ли ми казали къде до го споделя.

# 647
Момичета между 8 и 9г.с. съм, видяха се два плодни сака, но само в единия има ембрион и отново чук пулса му Simple Smile !
Според вас може ли втория да се покаже по късно, доктора ки каза, че няма и не може.

# 648
Не мога да разбера 8с. и 2дни ли съм или 8 с. и  7 дни

# 649
Asya192 8w2d си това другото е +-5д ( на всички ехо снимки го пише, защото винаги може да има разминаване и до 5 дни е допустимо)
За втория сак... според мен няма да се появи втори ембрион, съжалявам, до сега би трябвало според мен да се е видял.

# 650
Hristinchet0 благодаря за отговора. Ами нищо, че едно пак съм щастлива!

# 651
  • София
Радвай се, че е едно, да е живо и здраво. Бременността с близнаци е много проблематична и не е по физическите сили на всеки.

# 652
Искам да ви питам, понеже доктора ми каза, че втория празен сак щял сам да се махне. На някой случвало ли му се е, смисъл сам ли се маха?

# 653
Здравейте, днес ми е 20 ден след трансфера, кръвен тест направих на 12-я ден. Доста често имам тъпа болка/ тежест в левия яйчник.
Нормално ли е това? Прегледа ще ми е в четвъртък.

# 654
  • Benelux / Varna
И аз бях така Ive, не се притеснявай.

# 655
Искам да ви питам, понеже доктора ми каза, че втория празен сак щял сам да се махне. На някой случвало ли му се е, смисъл сам ли се маха?
На мен ми се е случвало, сам се махна без кървене.

# 656
barborancheee Много благодаря за отговора! Започнах да чета из интернет, че в повечето случаи има кървене. Дано всичко да бъде наред, на доктор съм чак на 6 август за биохимичен скрининг.

# 657
  • София
Аз бях така, че даже и ембрион имаше във второто сакче. Не съм имала кървене, до около 20 седмица се виждаше на ултразвука (после не съм и питала)

# 658
Момичета, моля за помощ! В 6 гс съм и получих кафеникаво зацапване. На лекар съм чак в събота. Извън Бг съм и ще се приберем чак тогава. Пия утрогестан 2х2 и вагинално 2х3 още от трансфера. Опасно ли е, какво да правя? Изпадам в ужас! 😢

# 659
  • Пловдив
hope Колкото се може по-малко движения! Лягаш и ставаш единствено за бърз душ или тоалетна.
Понякога е нормално да получиш зацапване, особено ако е около датата за цикъл. Все още организмът се чисти. Не се тревожи, но намали движенията колкото е възможно повече.

Общи условия

Активация на акаунт