Забременели след ин витро - Тема 43

• 108 321
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
Рени, честита радост. Жива и здрава да ви е.

# 91
  • София
Благодаря за пожеланията  Simple Smile

# 92
  • пазарджик
Изписан ми е магнезий Биолектра форте 365 при нужда,пила съм 2 пъти но вкуса не ми допада особено,та се чудех на вас какъв ви изписват?

# 93
На мен ми е предписан Biolectra 400mg.Ultra.Всеки ден по 1 прахче сутрин,вкуса е неприятен но...го пия.Аз съм в 13-седмица и ще го приемам,докато ми каже гинеколожката.

# 94
Беше ли проблем да се хапва моцарела?

# 95
Изписан ми е магнезий Биолектра форте 365 при нужда,пила съм 2 пъти но вкуса не ми допада особено,та се чудех на вас какъв ви изписват?
Аз съм на таблетки Магнерот 500мг- 3х1 таб. дневно в комбинация с 3х1 таб. Папаверин за болки и спазми. Доволна съм Simple Smile

# 96
Честита радост, Рени!

# 97
  • Пловдив
Рени, честита дъщеричка! Да ви е жива и здрава и много да радва мама и тати!

# 98
Беше ли проблем да се хапва моцарела?
Не, синьо сирене и прочие мухлясали не може.

# 99
Честито и от мен, Рени! Да е жива и здрава малката принцеса! Ако не се лъжа, бяхме за кратко в една стая в патологията, преди да родиш Simple Smile
Аз още си чакам моето мишленце.

# 100
Честити рожби на Биско, Теди, Рени! Да са ви живи и здрави дечицата! Heart
Честит празник на всички ви дами днес! Flowers Hibiscus
Прочетох ви, че отдавна не бях влизала. Ние растем и хабавеем Smiley След две седмици съм на втората ФМ, почти преполових бременността, а на моменти още не ми се вярва Smiley

# 101
  • Пловдив
Честити рожби на Биско, Теди, Рени! Да са ви живи и здрави дечицата! Heart
Честит празник на всички ви дами днес! Flowers Hibiscus
Прочетох ви, че отдавна не бях влизала. Ние растем и хабавеем Smiley След две седмици съм на втората ФМ, почти преполових бременността, а на моменти още не ми се вярва Smiley
Многоооо познато чувтсво, озни ден даже се замислих ми ако сънувам и се събудя. УЖАС

# 102
Момичета, в огпомна дилема съм. Утре щяхме да правим секцио 37г.с.+ 3 дни. Според моята АГ бебето изостава с около седмица, има леки изменения в доплера на пъпната връв и леки изменения в моята кардиограма, които обаче не са предпоставка за по-ранно раждане според кардиолога. Според завеждащата отделението обаче, бебето не изостава, няма нарушение в кръвотока и моите проблеми със сърцето са до толкова, че те трябва да напъвам, а да е секцио, което така или иначе е решено. Та според нея трябва да дочакам 38г.с. и тогава да го правим. Говорила е и с моята АГ и сега аз трябва да реша какво да правим, което за мен е абсурдно. Става въпрос за 4 дни. Можело да са от голямо значение за бебето. Как да реша кое е правилно? Защо такива решетия се оставят на пациента? Аз не съм лекар, няма как да преценя. Полудявам от мисли и не мога да го измисля Cry

# 103
Джеси, ужасно е, че и на финала трябва да се сблъскваш с подобни проблеми. Не съм преживявала подобно нешо, но според мен в 37+3 бебето е достатъчно развито за да се извади, дори и да изостава със седмиица. Но пък, ако опасенията за проблем с кръвотока се окажат верни чакането само би навредило. Успех и дано всичко мине по вода!

# 104
Джеси,
Потърси трето мнение. Наистина трудно сама ще решиш.

Общи условия

Активация на акаунт