Забременели след ин витро - Тема 43

• 108 400
  • 738
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте, с положителен тест съм от вторник. Днес леко ме дразни гърлото, едната ноздра ми е запушена, искам съвет, какво мога да взимам за тово.
Ако е вирус пагубно ри е за плода?

# 226
Mileneira , честито и дано всичко да е наред Simple Smile Вземи си прополки, повече чай с мед, повече храни богати на вит. С, sterimar ( или подобните) за често промиване на носа. Ако вдигнеш температура , мисля че няма проблем да пиеш парацетамол. Но ако усещаш , че се разболяваш повече , най-добре да се консултираш с лекар. Аз лично бих питала АГ , кои лекарства мога да пия - ако по-сериозно се разболея.

# 227
  • Пловдив
Здравейте, с положителен тест съм от вторник. Днес леко ме дразни гърлото, едната ноздра ми е запушена, искам съвет, какво мога да взимам за тово.
Ако е вирус пагубно ри е за плода?
Аз цяла зима се спасявах с изтискан лимон с мед и малко хладка вода, вряли чайове с мед и в най-тежките дни с оксилококсимум

# 228
Може да се приемат хомеопатични лекарства и Парацетамол.Аз не се чувстах добре в деня на трансфера ми и няколко дни след това,приемах осцилококцилум.После към 23г.с бях болна и пак осцилококцилум,прополки или спрей хексорал,парацетамол при необходимост ако има висока температура.Моята беше под 38 и него го пропуснах.Хапвах много лимони и чай с мед.Нямаше негативни последици за дечко и се роди жив и здрав.

# 229
За Начев си записах час в Надежда, на сайта им има опция за записване на часове. 14 април ще е там по график Simple Smile

# 230
Честит рожден ден на Кокоска Simple Smile

# 231
Ооо, Кристи, благодаря! Целувки за вас Heart

# 232
Айде кокосче, бъди щастлива!

Аз видях че на гладно захарта е 5,05 и много се зарадвах.
И си купих две кутии хубав сладолед от лидъл...ями, ями.

# 233
Честито и от мен, Кокосче Simple Smile

Спомних си как веднъж докато бях бременна обядвах един лидълски сладолед с орехи Blush

# 234
Здравейте момичета, имам нужда от съвет. В 5гс съм и в Четвъртък бях на преглед за установяване на плоден сак-всичко е наред. Същия ден пътувах много,защото съм от провинцията и като се прибрах много ме заболя главата почти цяла вечер ме държа болката,също малко се и помръзнах. Вчера се чувствах настинала и  имах цял ден адски болки и придърпвания в корема чак вечерта се успокоиха като легнах,защото бях и на работа /през деня бях взела 5 но-шпа/.
Днес вече всичко се успокои нищо не ме боли или дърпа.
Според вас дали съм навредила нещо на бебето. Много ми е притеснено да не се е случило нещо.

# 235
  • В сърцето на любимия човек
Нищо му няма, дишай спокойно. Някои жени в 5та седмица още не знаят, че са бременни и си водят нормален живот. Придърпванията са напълно нормални и са повече от лекарствата, отколкото от самата бременност, защото се поддържат максимално високи нива на хормоните.

# 236
Нищо му няма, дишай спокойно. Някои жени в 5та седмица още не знаят, че са бременни и си водят нормален живот. Придърпванията са напълно нормални и са повече от лекарствата, отколкото от самата бременност, защото се поддържат максимално високи нива на хормоните.

Пънче-мънче много ти благодаря за успокоението, просто до сега не бях имала толкова силни болки и много се уплаших да не съм навредила.

# 237
nana7777,и аз бях с подобни на менструални болки още от + теста.Имах усещания все едно ще ми дойде.Едва ли си навредила с нещо.

# 238
След положителен тест смед инвитро, всички сме така. Причината е ,че твърде много сме дали от себе си, за да стигнем до тук и сега треперим за всяко нещо. Аз вчера изживях най- отвратителния ден в гивота си, ревах и се филмирах цял ден. Имах запушен нос и зачервено гърло, мисмех си че ще навредя на развитието на ембриона, за щастие температура не вдигам.

# 239
Някой зали е раждал при доктор Ослеков ,може ли на лични

Общи условия

Активация на акаунт