Д-р Лиляна Маркова, дерматолог - работи ли още?

• 525
  • 1
  •   1
Отговори
  • Пловдив
Здравейте,
Д-р Лиляна Маркова, дерматолог в София, кабинет на ул. "Фритьоф Нансен" 15, дали практикува все още?
Ако да, знаете ли с какво работно време? Някой дали има неин актуален телефонен номер и дали знае може ли дали запазва часове?
Горещо Ви благодаря предварително за информацията.

# 1
Здравейте! Темата е много стара, но попаднах на нея търсейки инфо за д-р Маркова. Бях нейна дългогодишна пациентка с розацея. Само и единствена тя ме излекува.
 И аз, като вас търся решение сега за дъщеря ми, която е с акне, а е вече на 20г. и не се е повлияла до момента от почти нищо. Ходили сме на доста лекари (вкл. доц. Мери Ганчева в частия й кабинет в мед. център Лора).
Ще  съм безкрайно благодарна ва всички ви за всякакъв вид информация за лекари не предписващи противазачатъчни и куп антибиотици, както и рецепти, с които се изкупуват всички медицински кремове от аптеките.
Прочетох абсолютно всички ваши публикации до момента, но все пак, ако някой е попаднал на лекар, който се доближава до някаква степен да д-р Маркова, моля да споделя.

По-горе едно момиче беше вече предложило да се събират безкрайно ценните рецепти на д-р Маркова и аз съм ЗА с две ръце.
Моля ви включвай те се, за да си бъдем полезни, нали за това сме тук.
Аз имам стари рецепти за розацея, които мога да споделя в всички вас, само да се науча да ги качвам като снимки.
Не съм ги изпълнявала от години, защото нямах нужда.
Разбрах, че и аптеката, в коят ги изпълнявахме, вече не работи (нормално-тя се крепеше единствено на нас, хората с рецептите от д-р Маркова).
Ако някой е намерил аптека, в която могат и ги изпълняват акуратно, моля да сподели инфото с всички ни.

П.П.
Ако ня някой му е спешно с рецептите  за розацеята може да се свърже с мен на тел. 0887 26 00 48.

Прекрасен ден на всички ви!

Общи условия

Активация на акаунт