Математически турнири 1-4 клас. Тема №49

• 118 767
  • 740
  •   1
Отговори
# 225
  • Пловдив

Не съм запозната с руската терминология.
"Диплом", предполагам, означава медал.
А "похвальный отзыв" какво ли ще рече?  Thinking
Грамота Simple Smile
Но не я очаквайте скоро. Миналата година пристигнаха юни месец Joy

# 226
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
andonovag, благодаря!

Не съм запозната с руската терминология.
"Диплом", предполагам, означава медал.
А "похвальный отзыв" какво ли ще рече?  Thinking

Цитат
По результатам Олимпиады участники, показавшие высокий результат, награждаются дипломами и грамотами.

нямат медали.
по-скоро нещо като сертификатите за високи постижения, добро представяне и т.н. от "Черноризец Храбър".

# 227
Благодаря за разясненията, дами!
А, не сме се разбързали. Ще чакаме. Laughing
Ама да знам какво да обяснявам на детето, да го зарадвам поне.

# 228
Привет, последно времето за работа тази година за ЕК 90 мин ли е (както е постнала Дидева отрязък от регламента) или 75 мин, както виждам на старите теми за решаване? На детето класната му е казала 75 мин. Благодаря

# 229
  • София-Младост
Привет, последно времето за работа тази година за ЕК 90 мин ли е (както е постнала Дидева отрязък от регламента) или 75 мин, както виждам на старите теми за решаване? На детето класната му е казала 75 мин. Благодаря
11-12.30, 90 минути.

# 230
Това е чисто време за работа без обяснения на квестори и организационни формалности?

# 231
  • София-Младост
Това е чисто време за работа без обяснения на квестори и организационни формалности?
Надявам се, това пишеше в уведомителната декларация...време за работа. Интересно, че този път не бяха вписали в колко най-късно децата да са в учелище...после видях от поста на Дидева, че ги искат в 10.30 да са влезли и настанили се.

# 232
  • European Union
На мен ми е интересно досега така ли е било - в 12,30 децата започват да прехвърлят отговорите в бланките? Ако седнат в 10,15, колко ли първокласници ще са концентрирани в 12,30.

# 233
На мен ми е интересно досега така ли е било - в 12,30 децата започват да прехвърлят отговорите в бланките? Ако седнат в 10,15, колко ли първокласници ще са концентрирани в 12,30.
Състезанието започва в 11 часа и е с продължителност 90 минути. Никой няма ги чака да започнат с прехвърлянето в 12:30. И по силата на какво правило попълването на бланката трябва да е накрая?
Нито състезанието е задължително, нито стоенето от началото до края. Първокласниците си имат родители, които биха могли да се запознаят с регламента и да преценят дали състезанието е подходящо за децата  им. Резултатите от предходни години показват, че има деца, които се справят чудесно на тази възраст ( 1-2 клас).

# 234
  • European Union
Дидева, така пише в указанията. Затова питах как е било в предишните години.

# 235
 А дали утре децата ще излязат със задачите?

# 236
# 237
Здравейте, каква е целта на задача 26 в ЕК, при положение, че квесторите смятат резултата въз основа на 25 задачи? До 17 часа днес ли ще бъдат изнесени резултатите ? Благодаря!

# 238
Моя 2кл не беше записан но го пуснаха и им дадоха 15мин.след 90мин.за попълване на отговори .в 17ч.ще изнесат списък с резултатите
79 су софия

# 239
Е, защо някой да казва кога да започне нанасянето на отговорите, всяко дете само преценява кога да ги нанесе....
Надявам се моето да не се води от подобни инструктажи.

Общи условия

Активация на акаунт