Математически турнири 1-4 клас. Тема №49

• 119 182
  • 740
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте, тъй като прочетох няколко поста за конкретни задачи, може ли да ми кажете откъде мога да видя условията на задачите на ЕК от днес? По специално за 2 клас. Благодаря

# 256
Училището трябва да организира проверката и да ги разлепи до 17.00 днес, като нямат отговорите на последната задача.

# 257
Здравейте, тъй като прочетох няколко поста за конкретни задачи, може ли да ми кажете откъде мога да видя условията на задачите на ЕК от днес? По специално за 2 клас. Благодаря
Официално ще се публикуват след около месец

# 258
Днес до 17ч трябва са са публикувани резултатите. А зсдачите ще излезнат по-нататък, когато приключи състезанието в другите държави.

# 259
Благодаря. Приятен ден и успех на всички.

# 260
А, защо няма да има отговор на 26?

# 261
  • София
А, защо няма да има отговор на 26?
За загадъчност.  Mr. Green

# 262
В нашето училище задачите са били сгрешени разпечатани с разместени отговори.Много лоша организация.

# 263
  • Пловдив
Има резултати от ЕК за децата явили се в СУ Св. Софроний Врачански в Пловдив, Тракия
http://www.sofrony.net/

# 264
Тази 26-та задача за какво е?
Тази година имаше ли изтичане на задачи пак?
Ние до последно се чудехме дали да ходим на състезанието и сега разбирам за последната задача.

# 265
Резултатите ясно,но класирането - кога и как? Че то е важно.

# 266
  • Пловдив
Според мен класиране няма да има, тъй като се организира от МОН. Дано да греша.
Ще има списък с класирани за национален кръг.
Интересно, при нас са публикувани само резултатите от първите 25 задачи и никъде не виждам числовия отговор на 26 задача, а до колкото разбрах трябва и него да публикуват.

# 267
  • гр.Варна
Синът ни е 4 клас.
Каза,че на 1 от задачите не били отбелязали точки на калинките.Дошъл преподавател и обяснил за какво става въпрос.Разконцентлирал ги.Отнел им малко над 5мин от времето,а накрая не са им го дали 5мин.
Синът ни беше много нещастен,защото малко не му достигнало,за да реши последната задача...
А на 3 и 4 клас еднакви ли са били задачите?

# 268
Интересно, при нас са публикувани само резултатите от първите 25 задачи и никъде не виждам числовия отговор на 26 задача, а до колкото разбрах трябва и него да публикуват.
На 26.03.2018 г. на уеб-страницата на МОН се публикуват верните отговори на всички
задачи.

# 269
  • София
Аз разбрах, че ще публикуват посочения отговор от всеки, заедно с резултата му от първите 25 задачи.

Общи условия

Активация на акаунт