Математически турнири 1-4 клас. Тема №49

• 118 737
  • 740
  •   1
Отговори
# 270
  • Пловдив
И аз така разбрах. Сега не знам детето колко е писало, пък и той не си спомня Laughing

ПП Голяма мистерия тази 26 задача Smile

# 271
12. В деня на състезанието отговорниците на училищата домакини организират проверката
на бланките с попълнените отговори и изготвят протокол с резултатите на явилите се ученици
по предварително изготвените списъци по класове. Протоколът включва следните данни: трите
имена на ученика; класа и училището, в което учи; сбора от точките върху първите 25 задачи;
числовия отговор на задача 26.
Протоколът и верните отговори на първите 25 задачи се поставят
на видно място в училището домакин не по-късно от 17:00 ч. на 17.03.2018 г.

# 272
  • Sofia
Тази работа с изкарването на резултати до 17 ч. още не ми се вярва Mr. Green

# 273
Тази работа с изкарването на резултати до 17 ч. още не ми се вярва Mr. Green

и на мен. след 18 минути ще разберем хехе

# 274
  • София
Пред училището на малкия има отговорите на първите 25 задачи, та можем да предположим, че ще изкарат и резултати.

# 275
Пред училището на малкия има отговорите на първите 25 задачи, та можем да предположим, че ще изкарат и резултати.

Може ли отговорът на 25 задача за 1 клас. ако го имате?

# 276
Хора, вие как разбрахте какви са задачите, че чак обсъждате отговорите?

# 277
Привет, дали и кога ще са налични задачите по класове онлайн? Мерси
"Европейско кенгуру" е хипер супер секретно състезание. Wink Чакай условията на задачите след месец.

# 278
Хора, вие как разбрахте какви са задачите, че чак обсъждате отговорите?

Дъщеря ми се е затруднила на последните две задачи - те са с числови отговори. Все пак е сметнала някакви отговори и си ги помни Simple Smile
Другите задачи казва, че били лесни. След малко ще видим  Mr. Green

# 279
  • София

Може ли отговорът на 25 задача за 1 клас. ако го имате?
13

# 280
  • varna
Аз не открих нищо за Славейков Варна .

# 281
  • Варна
За Варна все още няма никаква информация на сайтовете на всички училища домакини. Някой ходил ли е място, дали има списъци?

# 282
  • София
Има резултати в училището на малкия. Всички деца от 3 клас са посочили различни отговори на 26 задача.

# 283
  • ВАРНА
Току що майка ми ходи до ОУ Славейков Варна. Резултати на децата няма. Има само изнесени верните отговори на задачите. Голяма полза Simple Smile Като нямаме условията Simple Smile За 2кл отг. на зад.25 е 41. На зад.26 не е имало записан отговор.

# 284
ИмА резултати за Патриарх Евтимий Пловдив

Общи условия

Активация на акаунт