Бъбриви айляк дами чоплят НЕМСКАТА система в 197-ма тема

• 73 459
  • 769
  •   1
Отговори
# 510
  • Немция
А как звучи примерно 3 проблемни ученика в клас с 30 деца? И една учителка на разположение. Crazy  Simple Smile
Ясно е, че не могат да се предвидят всички евентуалности, човек прави каквото смята за добре, а оттам нататък "каквото сабя покаже".

# 511
  • с/у ОколоМръсТното
Шани,
 8 клас може да има, само ако се съберат деца. Може би догодина. Но трябва да питаш. Това си е частна инициатива, ако има деца за съответния клас, има клас. Ако няма желаещи - отпада. За училището във Франкфурт виж тук:
http://bgschule-frankfurt.de/ .  Там са адресите и телефоните.

знам го школото. Ходил е мъжът ми още м.г и е питал... Нямало деца след 7ми клас. Жалко.
The Game - дано е за добро. Давам си сметка и ние през какво го караме да минава нашия син. Той не успя да започне с немски език в БГ. Дойде след 7.клас... Само с английски (и плах испански).
Търсим му "кака да го отрака"... Пхахах, мне... млада преподавателка му търсим.

# 512
Здравейте,не видях отделна тема за работа в Германия , затова пиша тук.
Може ли да дадете напътствия и съвети чрез кои агенции да гледаме с ММ за работа или кои сайтове за работа ?
С висше образование смв и двамата, а немски, англ. И руски на ниво Б2 , ако може някой да помогне , ще съм ви призната 🌹

# 513
  • Hamburg
Здравейте,не видях отделна тема за работа в Германия , затова пиша тук.
Може ли да дадете напътствия и съвети чрез кои агенции да гледаме с ММ за работа или кои сайтове за работа ?
С висше образование смв и двамата, а немски, англ. И руски на ниво Б2 , ако може някой да помогне , ще съм ви призната 🌹

Къде е подходящо да се търси, зависи от професията.

В www.stepstone.de например има доста обяви.

# 514
  • Немция
Чухте ли за престъпленията, в които са замесени български младежи?

груповото изнасилване, както и убийството с нож. Все непълнолетни момчета.
Днес се заслушах в новините и ми направи впечатление кой е влязъл в криминалната хроника. Rolling Eyes

# 515
И ето затова тук като разберат че си от Бг те гледат с друго око-някои изнасилват, други крадат, никакъв авторитет нямаме за съжаление.... Confused

# 516
  • Пловдив
 Никога нито аз нито семейството ми сме се срамували или притеснявали за това , че сме българи. Аз съм това, което съм. Както аз се опитвам да не мисля със стереотипи за останалите народи, така и много се надявам хората, с които контактувам да мислят по същия начин. Никога не ни се е налагало да се обясняваме какви сме, откъде сме и защо сме тук. Ако някой е проявявал интерес да разбере повече за България, съм разказвала с удоволствие.

# 517
И ние сме като семейството на The Game. Освен това всяко чудо за 3 дни. Пък и при нас във Висбаден се занимаваме с иракчанина дето уби и изнасили 14 г. момиче от Майнц, че и го хванаха чак в Ирак.

# 518
  • Немция
Преди време в кварталния ни пощенски филиал попаднах случайно на разговор м/у двама немци, които обсъждаха как румънски и български семейства идвали тук, раждали по куп деца и живеели на социални помощи. Подразних се, трябваше да се обадя, но нямах време за дискусии, бързах.
Затова и бързо се лепват етикети покрай "черните овце". Криминалната хроника влияе сериозно на общественото мнение.

Последна редакция: чт, 14 юни 2018, 11:05 от Бибит

# 519
Преди време в кварталния ни пощенски филиал попаднах случайно на разговор м/у двама немци, които обсъждаха как румънски и български семейства идвали тук, раждали по куп деца и живеели на социални помощи. Подразних се, трябваше да се обадя, но нямах време за дискусии, бързах.
Затова и бързо се лепват етикети покрай "черните овце". Криминалната хроника влияе сериозно на общественото мнение.

Няма да те разберат. Не се хаби излишно.

# 520
  • София
Здравейте! Има ли мами живеещи в Берлин? Simple Smile

# 521
Момичета,искаме като се приберем за седмица в БГ да си наемем кола от летище София,ще пътуваме с Wizz air и мислим с билетите да наемем и колата от същия сайт.Някой има ли опит?  Simple Smile

# 522
  • Германия
Момичета,искаме като се приберем за седмица в БГ да си наемем кола от летище София,ще пътуваме с Wizz air и мислим с билетите да наемем и колата от същия сайт.Някой има ли опит?  Simple Smile
  Аз лично не се осмелих, заради страха ми от тираджии по моята отсечка, но позната ми препоръча Топ рент-а-кар. С тях тя и родителите и всяко лято пътуват от летището до морето от доста години и са много доволни.

# 523
Няколко пъти съм вземала кола под наем от летището, но с предварителна резервация през сайт за даване на коли под наем извън системата на Уиз или Райънаър. Не съм сигурна доколко фирмата, с която работи ще е достатъчно читава и колата ще е в добро състояние.

# 524
Аз съм наемала кола през Раъйнейър, като купувах самолетни билети за Барселона. Всичко беше перфектно, даже купихме паркиране в центъра за смешни пари. За Уиз не знам, но предполагам, че е същото.

Общи условия

Активация на акаунт