"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 36

• 64 956
  • 776
  •   1
Отговори
# 210
Като погледна в календара си няколко месеца  назад при продължителност на Ц в конкретния месец 29 дена сме правили опити на 14 ти , 16 ти и 18 ти ден от Ц . Знам че причините може да са много вкл. да е бил месец без отделена яйцеклетка , но се замислям дали да не започна да слядя О с тестове или може да подейства напрягащо Neutral Face

# 211
Ако опитвате повече от 1 година , е време не само за тестове за О, а и за по- специални изследвания. Дано да е въпрос на време и всичко скоро да ви се получи  Peace

# 212
Ако опитвате повече от 1 година , е време не само за тестове за О, а и за по- специални изследвания. Дано да е въпрос на време и всичко скоро да ви се получи  Peace

Опити правим от около 4 месеца реално и знам че трябва спокойствие и търпение  , но няма как и да не се прокрадва притеснение , защото бяхме пили преди опитите витамини " Pregnacare за него и нея " и като цяло имам редовен Ц

# 213
Рано ви е още да се притеснявате. Съвсем нормално е да не  се получи от раз. Според мен не се натоварвай отсега със тестове. Опитайте още няколко месеца, правете секс по-честичко, пък ако пак не стане, тогава може да помислиш и за тестове. Peace
    ПС- Щом имаш редовен Ц, можеш да пресметнеш горе долу кога са ти плодовитите дни. О се случва между 12-16 дена преди следващата менструация. Така можете да наблегнете на тези дни и да пропуснете момента с тестването.

# 214
  • somewhere over the rainbow
Момент, момент ...

Доколкото става ясно, тя е правила секс на 11ти ден,...

Ако цикъла е 28-30 дни, то овулацията е между 12-ти и 18-ти ден (в този период), ако опити са правени преди него, вероятността за бременност е малка.
При условие че сперматозоидите живеят до 2 дни и чакат, защо да не може момичето да е забременяло?

Иначе и според мен теста ще отчете вече. Имай предвид, че закъснението може да е от пренавиване.

# 215
Ами Brayda е дала пример с цикъл между 28-30 дни, а аз говоря за 30 дневен цикъл, защото момичето каза, че нейния цикъл е 30 дни. При положение, че ЛФ е между 12 и 16 дни, то при цикъл 30 дни, О настъпва между 14ти и 18ти ден, т.е. шансът не е много голям. Не съм казала, че не няма никакъв шанс да е забременяла, а само й обърнах внимание, че О й е по-късно. После момичето се поправи, че са правили секс и в другите дни, така че това вече е съвсем друго.

Последна редакция: ср, 28 фев 2018, 15:51 от Happy_mommy

# 216
  • София
Здравейте момичета,ще бъда благодарна ако някой сподели подобен проблем с + краен резултат. Цикълът ми е е редовен,като някой път може да ми подрани,30 дневен. Последната ми М беше на 25.01. С мъжлето правихме опит на 04.02... като този М казахме,че ще правим любов без да мислим за бебе правене. Трябваше да ми дойде 23-24 според мои изчисления,но уви. От една седмица гадене-всеки ден,главоболие,спане,отпадналост,като спането не е присъщо за мен. Имам леко придърпване,но не и силни болки както съм попринцип и странното е,че този път гърдите започнаха да ме болят по-късно. Така днес реших след 3дн закъснение:hugs: да направя тест. Взех си два-шуар чек и Клеър,направен следобед и двата (-) . Възможно ли е все пак да съм бременна и просто все още да не отчита? Ще ви бъда благодарна Simple Smile П.с - Извинявам се предварително ако въпроса ми не е за тази тема.
Само да попитам - опитвате за бебе и правите секс един път в месеца, че чак и конкретната дата си помните?
Ако наистина е било само тогава - няма как тестът да не отчита.

# 217
Здравейте,
Преди дилема съм,на 15 правихме секс и мъжът ми свърши вътре,на 17 съм била в овулация.да вметна това ще е ми е втора бременност,ако е станало..започна да ми се гади от кафето и от сладко,ям солено и кисело..ореолите на зърната ми доста потъмняха и сутрин се събуждам със страшно главоболие..на обяд си поспивам,защото се чувствам уморена... направих няколко теста и са отрицателни,по принцип на 3 трябва да ми дойде...но странното е че направих тест които уж отчита по рано преди закъснение,прилагам снимка,но нз дали е черта за положителен тест или изпарителна??

# 218
  • София
Дори и да сте бременна е много рано за симптоми. Изчакайте си закъснение и тогава си правете тестове.

# 219
  • София
това не е тестова черта, а ъгълчето на теста където почва реактива.
Това не е нито тестова черта, нито изпарителна и тнт, всички тестове там става розово, защото е като прага между реактива/лакмуса и напоителната част...
Дано съм го обяснила разбираемо

Теста е напълно отрицателен, чертата трябва да е в средата на бялото поле, което е от контролната линия надолу

# 220
Здравейте,правим опити за бебе след няколко дни започнах да имам много силни болки ниско доло също и в краста на следващия ден също ме наболяваше но по-малко и отминаваше по бързо според вас дали може да е признак за бебче,да вметна че имам голям апетит Grinning и ако неси угодя и прилошава и ми се гади ,кога мога даси направя тест имали такива който ще отчетат и преди закаснението да уточня ,че при бебеправеното бях в овулация

# 221
  • София
Симптоми няколко дни след акта - НЕ.

# 222
То не става ясно колко точно дни са минали. Никаква информация почти няма.  Само симптоми.😉

# 223
Когато аз родих първото си дете също няколко дена след замеването започнаха симптоми, очевидно при доста жени започват дори и прекалено рано. Но има и такива които в прекалено голямото желание си внушават

# 224
  • София

То не става ясно колко точно дни са минали. Никаква информация почти няма.  Само симптоми.😉

Доколкото се разбира от километричното ѝ изречение, тя няма закъснение дори Rolling Eyes

Адриана, симптоми няколко дни след зачеване са били от нещо друго. Освен ако не си си внушавала и ти де.

Общи условия

Активация на акаунт