"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 36

• 64 882
  • 776
  •   1
Отговори
# 255
Да не забравяме и че при всяка бременност ЧХГ-то стартира различно. При някой бременелки е по-високо, докато при други нивата се поддържат по-ниски. При някой се отделя по рано в урината, а при други по-късно.  Затова и кръвният тест си остава най-точен за установяване на ранна бременност.

# 256
Аз пък не разбирам каква е тази мания с кръвните тестове?! Ок, ако има проблем или ако жената трябва да започне терапия си е в реда на нещата, но иначе за мен е безсмислено..
Ако не закъснение, то поне чакаш деня на МЦ и се тестваш. Ако имаш редовен цикъл няма как теста да не отчете.
Лично аз за 3г опити не съм правила нито един кръвен тест.. Направих едва след инвитрото и то, защото на 9ти ден след трансфера имах супер бледа втора черта, а ЧХГ-то на следващия ден ми беше 420!
Така, че момичета не се самоизмъчвайте.. Всички знаем  как се чакат заветните 2 чертички, но повярвайте и след тях не става по лесно!

# 257
Мисля че за това е направен форума да коментираме определени теми , защо има напрежение толкова често не разбирам . Споделих , че 2-3 дена преди М си правя тест , а не след секс Smiley Най - малкото някой път 2 дена преди М са си точно началото на М - ако не е 30 а 28 дена например .

А за търпението да , мога да си призная , че ми липсва , но не и до такава степен , която сте ме разбрали явно и , че 9 месеца ще съм нетърпеива и след това първия учебен ден например и т.н. и той живота минал:smiles: За мен е нормално една жена да се вълнува , надява , притеснява , страхува от предстоящо такова хубаво събитие , но всеки си е различен както емоционално така и физически (каквато е темата тук). 

# 258
Има напрежение, Рената, защото ВСЕКИ ПЪРВИ въпрос е "направих си тест 5-10 дни преди очаквания цикъл, бременна ли съм?". Е, как да няма напрежение?????? Даже момичетата са доста търпеливи!!!!

# 259
Няма ли най-после да измислят тест, който показва 1 ден след секс, та да се приключи най-после и с напрежението и с гадаенето... Crazy

# 260
Здравейте!Закъснява ми 13ден(последния ми беше на 18януари) направих си тест показа ми втора много бледа черта незнам какво да си мисля този месец преживях доста стрес да не би от това да ми закъснява след колко дена закъснение може да се види на ехограф за сигурно?

# 261
Чертата не е никак бледа ! Тихичко честито ! Мисля че и сега може да се види нещо , нека все пак и по - опитните момичета кажат . Успех

# 262
Бременна си, честито! bouquet

# 263
Честито! Изчакай да минат минимум 10 дни закъснение и тогава отиди на лекар. Ако отидеш по-рано нищо няма да се види.

# 264
Честито! Изчакай да минат минимум 10 дни закъснение и тогава отиди на лекар. Ако отидеш по-рано нищо няма да се види.
Тя вече има 13 дни закъснение. 😉

# 265
Така става, като прескочих поселедните няколко страници.

# 266
Бременна си, честито! bouquet
Дали?!Страх ме е да повярвам,после да не се разочаровам.Понеделник пак ще повторя теста да видим какво ще покаже😶

# 267
Ако наистина имаш 13 дни закъснение можеш направо да отидеш на лекар.

# 268
Понеделник ще отида тогава на гинеколог хем ще са станали 15дена.Стискайте палци да е положителен резултата☺

# 269
  • София
Понеделник ще отида тогава на гинеколог хем ще са станали 15дена.Стискайте палци да е положителен резултата☺

При такова закъснение и 2ра черта - честито! Стискм палци всичко да е наред и ти пожелавам лека и безпроблемна бременност!

Общи условия

Активация на акаунт