"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 36

• 64 875
  • 776
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Бременна е, но е преди закъснение. Да изчака 10 дни закъснение и да отиде на лекар

# 286
И аз мисля, че са положителни. На първия се вижда много много бледа чертичка, а на втория е по-ясна. Както Brayda е казала, да си изчака 10те дни закъснение, а не да хуква на лекар.

# 287
И според мен са положителни , макар и бледи ...да направи след два дни пак , би трябвало чертата да е по-ясно видима ! Щом Ц е нередовен , може би е с късна О ... Успех Heart

# 288
Добър ден . Ние съм тук. Бих искала да разбера закъснявами с 15 дена . Преди датата на цикала получих леко розово течение за два дена . Така и неми дойде цикъла . Правих два теста за бременност и са отрицателни. Предния месец бях в болница имах съсирек взеха ми кръв нищо неми казаха. Сега в петък има час при доктор. Не ме разбирайте погрешно имам си приятел правим секс несе пазим . Можели данеми отчитат тестовете случвало се е и на други.Благодаря

# 289
Ако цикълът ви е редовен при закъснение от 15 дни не е възможно тестовете да не отчитат правилно. Вероятно има проблем, за чието откриване трябва да посетите лекар.

# 290
Да това ще направя в петък но ми е странно  при положение че преди това бях на доктор и ми лазаха че всичко е наред

# 291
Здравейте и от мен! Януари направих спонтанен аборт, не се наложи кюретаж, а още нямам нормален цикъл. Днес е 32 ден вече, а сме правили опити за забременяване. Имам тъпи болки в гърдите и кръста, дали е възможно да съм забременяла?

Zdraveite i ot men qnoari pravih splontanen abort ne se naloji kurtash a oshte nqmam normalen cikal dnes e 32den veche a sme pravili opiti za zabemenqvane imam bolki v gardite i krasta v krasta sa mn tapi bolki dali e vazmojno da sam zabremnnqla 😫

Моля, пишете на кирилица!

Последна редакция: вт, 06 мар 2018, 17:05 от Не се сърди, човече

# 292
  • Blondeville
Наррави си тест и ще разбереш Simple Smile И пиши на кирилица Simple Smile Успех!

# 293
  • София
Zdraveite i ot men qnoari pravih splontanen abort ne se naloji kurtash a oshte nqmam normalen cikal dnes e 32den veche a sme pravili opiti za zabemenqvane imam bolki v gardite i krasta v krasta sa mn tapi bolki dali e vazmojno da sam zabremnnqla 😫
Възможно е, макар да не е желателно. Трябвало е да изчакате с опитите поне 2, 3 нормални цикъла. Сега можеш да си направиш тест, а симптомите, както нееднократно е коментирано, могат да се дължат и на ПМС.

# 294
  • София
След аборт е нормално да не идва много много дълго време.
На мен ми дойде след 60-тия ден и то предизвикано с хапчета.

Направи тест и ако е отрицателен, по-добре отиди на лекар. По дебелината на лигавицата и по нейната структура може доктора да каже дали ще има цикъл скоро или не.
Рядко хората имат овулация в цикъла след аборт, но провери това и ако е отрицателен отиди на лекар, да ти разясни нещата добре, за да няма шашкане.

п.п. Пиши на кирилица

# 295
Права сте, но АГ каза, че може да започна с опити, защото не се наложило кюретаж и каза, че със сигурност ще стане този път. Затова питам за симптоми, гърдите много ме болят и кръста.

prava ste no ag kaza che moje da zapocha s opiti zashto ne se nalojilo kurtash i kaza che sas sgr shte stane toizi pat za tova pitam i za simptomi gadite mnogo me bolqt i krasta 😌😌

Моля, пишете на кирилица!

Последна редакция: вт, 06 мар 2018, 17:02 от Не се сърди, човече

# 296
  • София
Остави ги симптомите. Тест си направи.
След като си ходила при АГ-то, значи си ориентирана кога горе-долу е била овулацията. Ако са минали 12-14 дни от нея теста ще покаже вярно. Успех

# 297
  • София
"АГ-то" може и да не е видял овулация, просто да е казал след аборта, че може да правят опити.

А чак да стане със сигурност, никой не може да гарантира такива неща.

Писахме ти вече, остави ги симптомите, направи си тест, ако е отрицателен и не ти дойде още няколко дни - отиди при това АГ, да ти измери лигавицата/ендометриума и да ти каже да чакаш ли скоро кървене или не.

След моя спонтанен много четох и масово хората им е закъснял първия цикъл с мноооого дни. Аз се изнервих на 65-тия, като преди това бях поне 4 пъти на лекар до този ден и накрая ми дадоха хапчета.

# 298
Аз след БХ ми дойде на 38 ден и още същият месец имах ову но доки ми каза да изчакаме 2 нормални цикъла и тогава опити  , но всеки организъм е различен . Без преглед няма как никой да ти каже нещо на 100% . Отиди ще те погледнат и ще ти кажат . Най-малкото може да направиш тест щом имаш съмнение . Момичетата са ти дали точни насоки  послушай ги - лекар ще каже най-вярно какво се случва ✌

# 299
  • София
БХ е съвсем друго нещо, тук жената казва за спонтанен, това е аборт който е след установяване на бременност с ехограф, възникнал спонтанно с кървене.
При теб чхг е бил нисък и почти не са настъпили такива сериозни промени.

Общи условия

Активация на акаунт