"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 36

• 64 863
  • 776
  •   1
Отговори
# 315
Дойде ми на 25 февруари и ми свърши на 3-ти март
Ти дори още не си в овулация.Няма как да си бременна,но сега може да започнете с опитите.Пробвай с ленти за ову,за да можеш по-точно да разбереш кога е и действайте.Има много иформация в интернет относно тези неща.Можеш да намериш всичко,което те интересува.
https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9E%D0%B2%D1%83%D0%BB%D0%B0%D1%86%D0%B8%D1%8F

http://bremennost.bg/ovulacia.html

https://www.osata.eu/semejstvo-i-dom/bremennost-i-majchinstvo/ov … bez-zagadki-4985/

Ето малко информация.Успех!

# 316
Здравейте! Имам въпрос и моля за помощ ако някои нещо знае! Преди два дни ми потече малко кафяво,но реших че ще ми идва,но погледнах календара трябва да ми дойде след 5 дни вчера и днес пак така ми протича за момент и това е даже тази сутрин беше кръв за момент и спря! Четох какво ли не из интернет и много се притеснявам,трябва попринцип сега в неделя да ми дойде. Ако някои нещо знае ако може да ми помогне,притеснявам се да не съм бременна,но нямам никакви признаци освен това.Искренно благодаря!

# 317
  • Велико Търново
Направете си тест за бременност Simple Smile Така ще има да се чудите още. Доколкото си мисля, такова течение може да е признак и на киста например...като цяло има мн и различни опции.

# 318
Здравейте! Имам въпрос и моля за помощ ако някои нещо знае! Преди два дни ми потече малко кафяво,но реших че ще ми идва,но погледнах календара трябва да ми дойде след 5 дни вчера и днес пак така ми протича за момент и това е даже тази сутрин беше кръв за момент и спря! Четох какво ли не из интернет и много се притеснявам,трябва попринцип сега в неделя да ми дойде. Ако някои нещо знае ако може да ми помогне,притеснявам се да не съм бременна,но нямам никакви признаци освен това.Искренно благодаря!
Най -добре на преглед ,там трябва да се изяснят нещата.Дано е от, това което искаш!Успех!

# 319

Не бързай да се тревожиш. Понякога се случва преди менструацията да има кафяво зацапване, което се дължи на изчистване на старо менструално кървене. Изобщо не значи, че задължително има проблем.

# 320
Здравейте момичета! Идвам за да споделя моите симптоми този месец.  Та след доказана овулация на 15 ден от МЦ започнаха едни леки бодежи ниско долу най вече от дясната страна, после на 24 ден зърната на гърдите ми направо почнаха да парят а самите гърди леко натежали+страшни газове (извинявам се за откровенноста). Като не бях ходила до тоалетна по голяма нужда от няколко дни, вчера от сутринта разстройство + еднократно светло кафяво зацапване. Днес вече няма помен от разстройството и от зацапването, и понеже миналия месец цикъла ми беше 38 дена, сега при остановена ову на 15 ден не знам кога да не го чакам. По принцип цикъла ми е 30 дена. Съжелявам за дългия пост.

# 321
  • Blondeville
Ако си сигурна кога е била О, около 12-16  дни след това би трябвало да ти дойде. Можеш да направиш тест 14 дни след доказана О и би бил точен.

# 322
Ами сигурна съм, защото бях този месец на фоликуметрия. Благодаря за бързия отговор!

# 323
Miloanna, можеш да направиш тест на 27ми ден най-рано. Ако приемем, че ЛФ ти е средно 14 дни, то М очакваш на 15ти ден след О, т.е. на 30ти ден от МЦ.

# 324
Дами направих тест току що даде една чертичка,грешка ли е че сега го направих,а не сутринта?

# 325
Дами направих тест току що даде една чертичка,грешка ли е че сега го направих,а не сутринта?
Ако си със закъснение, не.

# 326
Не не съм след един ден трябва да ми дойде

# 327
В сутрешната урина концентрацията на чхг е по-висока, но вероятно още е рано за тест. Направете го в неделя- денят на очакваната менструация.

# 328
  • София
Ако утре е датата, днес теста щеше да покаже, съжалявам.
Ако все пак ти закъснее тогава пак тест

# 329
Не е рано за тест, така че не е необходимо да е със сутрешна урина.

Общи условия

Активация на акаунт