"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 36

• 64 848
  • 776
  •   1
Отговори
# 345
Въобще не съм раздразнителна, ако погледнеш малко по назад ще видиш че и други момичета мислят че е отрицателен, но не се правят на много знаещи и интересни като теб. Както казах хубав ден. Нямам намерение да отговарям на човек който всеки коментар е нападка.

# 346
  • София
Аз не виждам с кое точно се правя на много знаеща, ама хайде.

# 347
Че има нещо розовеещо на теста, има, но трудно да се каже дали е чертичка или е някакъв дефект на теста. Определено е подвеждащ резултатът.

# 348
При мен се виждат розови чертички и на 2те снимки, но наистина са толкова бледи... Възможно е да е имало някакъв опит за имплантация и ЧХГто да се доизчиства. Или О да е била по-късно (на 26ти например)  и док да не е преценил правилно.
     Стискам палци чертичката да се насити, ако пък не, нов цикъл, нов късмет  Peace

# 349
Много ви благодаря за отговорите. Утре ще направя нов тест и ще видим какво ще е положението. Дали ще има People Baby или не.

# 350
Много ви благодаря за отговорите. Утре ще направя нов тест и ще видим какво ще е положението. Дали ще има People Baby или не.
Чакаме да се похвалиш!Късмет! Simple Smile

# 351
Здравейте момичета,
http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?grCycle=-1&a … LoginName=pipi.55
Това ми е графиката на БТ, телесната ми температура е всеки ден междду 37.1 и 37.3.
Прилагам снимка и на теста ми за бременост направих три все такъв е резултата, снощи беше първия, тази сутрин с първа урина направих теста от снимката. Дали има надежда да съм бременна и защо теста не е наситен ? Възможно ли е да е грешка всичко това ? В Понеделник ще пусна кръвен тест, но до тогава ще се побъркамммммм... Моля ви дайте ми мнение...
Благодаря!

# 352
За да си бременна теста не е нужно да е наситен.Тази черта е перфектна,моя приятелка имаше много бледо подобие на твоята и то след закъснение 2 дни,която сега е на две години.Не знам защо въобще се чудиш.Честито и лека бременност!

# 353
Пипинка, честито, бременна си  bouquet

# 354
  • София
Пипинка, тестът е положителен, няма смисъл да си даваш парите за кръвен. Пак ще се повторя, чудя се какво е това тестване, оборот на аптеките ли правите? И не, не е заяждане. Чакате 1 ден закъснение и правите тест. Ако е положителен след 10, 15 дена на лекар, ако ли не, чакате да ви дойде.
На теста на miloanna и аз не виждам черта. Ако няма закъснение не виждам причина утре пак да се прави тест.

# 355
Milonna аз виждам нещо много бледо. Изчакай,деня на Ц поне и пак тест. Утре е много рано.

# 356
Пипинка, тестът е положителен, няма смисъл да си даваш парите за кръвен. Пак ще се повторя, чудя се какво е това тестване, оборот на аптеките ли правите? И не, не е заяждане. Чакате 1 ден закъснение и правите тест. Ако е положителен след 10, 15 дена на лекар, ако ли не, чакате да ви дойде.
На теста на miloanna и аз не виждам черта. Ако няма закъснение не виждам причина утре пак да се прави тест.

Благодаря момичета!!!!
Анна качих си снимката, и мисля за кръен тест защото много години чакам този момент и толкова много отрицателлни тестове са ми минали през ръчичките, че днес дори не вярвам! Четах някъде за химическа бременост, но така и не разбрах какво е, може би днес цял ден съм панирана и  немог да мисля! Притеснявам се че чертата е бледа не е наситена, а имах положителен тест за овул на 21 и 22.02 и си мисля че теста трябва да е ясно червен за това го качих.

# 357
Здравейте,
С ММ работим за бебе от сравнително скоро(този месец е 3-ти). Последният цикъл беше на 15.02, а на 28.02 и 01.03 имах положителен тест за овулация и бебеправихме на 28.02, 01.03, 02.03 и 04.03. Попринцип цикълът ми е 28 дни, следователно (не)очаквам следваща менструация на 15.03. Веднага след овулацията започнаха болки в кръста и яйчниците, които отшумяха, след това гърдите ми станаха болезнени, зърната също. От 2 дни се чувствам супер изморена, а от днес имам силно главоболие, дори излезнах за малко навън и от силна болка в главата се почувствах като в безтегловност. Искам да ви попитам, това нормално ли е или просто да отдам всички симптоми на постоянната промяна във времето?

# 358
  • София

Благодаря момичета!!!!
Анна качих си снимката, и мисля за кръен тест защото много години чакам този момент и толкова много отрицателлни тестове са ми минали през ръчичките, че днес дори не вярвам! Четах някъде за химическа бременост, но така и не разбрах какво е, може би днес цял ден съм панирана и  немог да мисля! Притеснявам се че чертата е бледа не е наситена, а имах положителен тест за овул на 21 и 22.02 и си мисля че теста трябва да е ясно червен за това го качих.
На мен чертата хич не ми изглежда бледа. Пък и при всяка жена хормонът се натрупва различно.

# 359
  • София
Последната черта не е никак бледа. И аз съм на мнение, че няма нужда от кръвен тест.

Общи условия

Активация на акаунт