"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 36

• 64 848
  • 776
  •   1
Отговори
# 360
Благодаря момичета!!!!
Анна качих си снимката, и мисля за кръен тест защото много години чакам този момент и толкова много отрицателлни тестове са ми минали през ръчичките, че днес дори не вярвам! Четах някъде за химическа бременост, но така и не разбрах какво е, може би днес цял ден съм панирана и  немог да мисля! Притеснявам се че чертата е бледа не е наситена, а имах положителен тест за овул на 21 и 22.02 и си мисля че теста трябва да е ясно червен за това го качих.

Тестът ти никак не е блед. О ти е била на 23.02 или 24.02, така че наситеността на чертичката ти дори е по-голяма от обичайното за този период (казвам го, защото тук сме виждали много тестове). От кръвен няма никакъв смисъл. Само ще си дадеш парите и ще се бодеш излишно. Кръвен тест прави по препоръка на лекар, ако той има някакви съмнения при прегледа. Точно, защото си видяла много отрицателни тестове, трябва да ти е ясно, че твоят е положителен. Щом си чакала много години, сега би трябвало да си щастлива, а не панирана, защото най-накрая е станало. Успех!

Здравейте,
С ММ работим за бебе от сравнително скоро(този месец е 3-ти). Последният цикъл беше на 15.02, а на 28.02 и 01.03 имах положителен тест за овулация и бебеправихме на 28.02, 01.03, 02.03 и 04.03. Попринцип цикълът ми е 28 дни, следователно (не)очаквам следваща менструация на 15.03. Веднага след овулацията започнаха болки в кръста и яйчниците, които отшумяха, след това гърдите ми станаха болезнени, зърната също. От 2 дни се чувствам супер изморена, а от днес имам силно главоболие, дори излезнах за малко навън и от силна болка в главата се почувствах като в безтегловност. Искам да ви попитам, това нормално ли е или просто да отдам всички симптоми на постоянната промяна във времето?

Естествено, че времето влияе върху здравословното ни състояние. Ако си имала +тест за О на 01.03, то О е била на 02.03 или 03.03 , т.е. и да има бременност, е още рано за симптоми, защото имплантацията е минала съвсем скоро или тепърва предстои. А докато няма имплантация, тялото ти не знае, че има бременност(то реално няма все още) и няма как да проявява симптоми.

# 361
  • София
Здравейте,
С ММ работим за бебе от сравнително скоро(този месец е 3-ти). Последният цикъл беше на 15.02, а на 28.02 и 01.03 имах положителен тест за овулация и бебеправихме на 28.02, 01.03, 02.03 и 04.03. Попринцип цикълът ми е 28 дни, следователно (не)очаквам следваща менструация на 15.03. Веднага след овулацията започнаха болки в кръста и яйчниците, които отшумяха, след това гърдите ми станаха болезнени, зърната също. От 2 дни се чувствам супер изморена, а от днес имам силно главоболие, дори излезнах за малко навън и от силна болка в главата се почувствах като в безтегловност. Искам да ви попитам, това нормално ли е или просто да отдам всички симптоми на постоянната промяна във времето?

Твърде рано е за симптоми. Стискам палци да Ви се е получило.

# 362
Благодаря ви за подкрепата момичета !! Благодаря пожелавам на всички положителни тесове, даже и с бледи чертички :* Heart

# 363
Здравейте, утре ми е Овулацията , и четох в нета , че е нормално да имам кръв, обаче вчера имах полов контакт, и тази сутрин имах на гащите си като слус обаче леко червеникава, и ако може мнение това значи ли че днес ми е овулацията или ще е утре

# 364
 Въпросната цервикална слуз се появява за  около 4 дена преди О, нормално е да я има щом очакваш такава, но няма как да ти кажа с точност кога ще се случи. За кървенето е трудно да се каже, причините могат да са доста. Принципно овулаторното кървене (зацапване) е рядко явление. По често става въпрос за спукано капилярче, което също не е нещо притеснително. Ако обаче кървенето се повтори,  или продължи повече от 2 дена е желателно да посетиш лекар за да се изясни причината.
   ПП.- За по-точно установяване на О може да ползваш ову-тестове.  Peace

# 365
  • Варна
Здравейте,
Направих си тест за бременност. Мисля, че виждам две чертички, но ме е страх, че си внушавам... Вие виждате ли две или "теста е валиден и мъжо е невинен"? Grinning

# 366
Аз виждам, но е много бледа.

# 367
  • София
Здравейте,
Направих си тест за бременност. Мисля, че виждам две чертички, но ме е страх, че си внушавам... Вие виждате ли две или "теста е валиден и мъжо е невинен"? Grinning

Бледа е, но и аз я виждам. Кой ден от МЦ ти е, закъснява ли ти и с колко?!

# 368
Здравейте,

Не е невинен, и аз виждам чертичката Stuck Out Tongue Winking Eye Честито и до финал! Моята бледа чертичка дори не се виждаше на снимка, а вече е на 11г.

# 369
Здравейте! Това е теста от днес, какво мислите? Следобяд ще ходя до гинеколога ми да видим това течение какво ще го правим.

# 370
  • Варна
МЦ ми е много, ама много нередовен...
Благодаря, момичета! Heart Eyes отивам да си поплача от щастие! Joy

# 371
Здравейте! Това е теста от днес, какво мислите? Следобяд ще ходя до гинеколога ми да видим това течение какво ще го правим.
Вече и аз я виждам. Честито и до финал.

# 372

Аз определено виждам втора черта, но не мога да разбера дали розовее или е изпарителна. Закъснява ли ти?

# 373
  • Варна
И на двата последни теста виждам черта. Моята беше същата.

# 374
Аз не съм чувала за изпарителна при Шуър чек. И според мен е положителен.

Общи условия

Активация на акаунт