Фиброза на бял дроб

• 4 099
  • 5
  •   1
Отговори
Здравейте!

Моя близка е диагностицирана с автоимунно заболяване и редица придружаващи заболявания, едно от които в фиброза на белия дроб. В момента се лекува в Клиника по ревматология София, от там са й препоръчали да се включи в някакви програми за лечение на фиброза, които се провеждат в болница Св. Анна и Трета градска болница. Някой има ли информация относно такива програми, тъй като аз нищо не открих в Гугъл, и въобще всякакви съвети и насоки по темата ще ми бъдат полезни!

# 1
Здравейте!
Съжалявам за Вашата близка, потърсете проф. Коста Костов от ВМА София, за включване в програма.Гледах го по времето,когато се обсъждаше мораториума за лечение на това заболяване.

# 2
Това заболяване се лекува ли изобщо? Чета, че лечението струва 5 000 лв на месец....и че уж само 100 човека в България са болни..така ли е?

# 3
emma1, аз съм с идиопатична белодробна фиброза и да, лечението е скъпо,но се поема от НЗОК. Ако имате въпроси, мога да Ви дам номера си на лични.

# 4
emma1, аз съм с идиопатична белодробна фиброза и да, лечението е скъпо,но се поема от НЗОК. Ако имате въпроси, мога да Ви дам номера си на лични.
Благодаря за доверието. Пусни ми номера си или аз да ти пусна. Последно са писали, че лечението струва скъпо, а не се поема от здравната каса и са посочили цената 5000 лв на месец. Благодаря ти, че си написала. Ще поглеждам в личното за телефона.

# 5
Можете ли да ми препоръчате добър пулмолог, който да разчете снимка на белите доброве за София?

Общи условия

Активация на акаунт