За бързи КУЛИНАРНИ въпроси и отговори

• 71 321
  • 742
  •   1
Отговори
# 600
http://rummy.rummylicious.com/2012/05/blog-post_08.html
Това е най-хубавият и свеж ябълков сладкиш, който съм правила. В допълнение е и много прост за изпълнение, разбива се с вилица

# 601
Малката Ида, ако искаш да направиш кекс с ябълки, ти препоръчам пак от Супичка - бърз и лесен кекс с ябълки, не става глетав.  Peace

# 602
https://gotvarstvo.net/2010/01/22/recepta-za-amerikanski-sladkish.html

Нямам издънки с този сладкиш. Хем вкусен, хем мързелив.

# 603
Търся изпитани  рецепти за листа от глухарче  Simple Smile

# 604
  • София
Аз по рецептата в супичка го правих, но сложих много ябълки и стана глетав, но все пак много вкусен Simple Smile Сега се сещам, че преди години съм правила с нарязани ябълки и карамел, подобно на рецептата на Poni69 Simple Smile

# 605
# 606
Карамелизираният сладкиш ми иде да го изям през екрана. Благодаря за рецептата, много обичам сладкиши с печени ябълки.

# 607
Карамелизираният сладкиш ми иде да го изям през екрана. Благодаря за рецептата, много обичам сладкиши с печени ябълки.

Dara888, ако не си го правила досега, пробвай и ябълковия сладкиш с карамел на Лео, беше хит преди години. И наистина много вкусен. Peace

# 608
  • München, Deutschland
Търся изпитани  рецепти за листа от глухарче  Simple Smile
Рукола ли?
Аз я слагам на салати и като канапе на месо.

# 609
chrissy,не съм сигурна, дали рукола и глухарче е едно и също newsm78,но съм чувала,че в съседни нам страни правят супи,салати ,разядки с листа от глухарче,затова ми се щеше да посъбера идеи тук.

# 610
Различни са, само си приличат, снимки на двете, важното е, че и двете стават за хапване. Peace

# 611
# 612
Различни са, само си приличат, снимки на двете, важното е, че и двете стават за хапване. Peace

Така е. Мъж ми се правят фрешове като ги смесва с други листни и ябълка или парче тиква А аз нарязвам от него в салатата Имай предвид че е тръпчиво

# 613
  • В градината...
На мен ръката ми има вкус на мастило. Като дете съм дъвкала пълнител на химикал и като се пробие, мале ...

# 614
  • В градината...
Рукулата

Общи условия

Активация на акаунт