помощ!!! семейството се разпада

• 22 899
  • 240
  •   1
Отговори
# 165
Честит първи ден от новият ти щастлив живот(както вече писа някой)!!!

bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Благодаря ти!

# 166
И следващата ти тема да е  - Влюбена отново!   Heart Eyes

# 167

Hug Hug Hug Охххх, кога ли ще бъде това, само че не зная. В момента всички мъже са ми черни. Надявам се да мога по-леко да приема нещата след известно време. И обещавам ако някога ми се случи да се влюба, първи ще разберете вие! Обичам ви!

# 168
Оо,мила много съжалявам за историята ти! Hug Не се предавай и не си давай напразни надежди,че пак ще бъдете заедно!Той е вече в миналото и ти трябва да поемеш по своя път само напред...без да се обръщаш!Ще видиш след време когато болката утихне ще разбереш,че и Любовта ти към него вече я няма.Ще разбереш,че не си е заслужавала цялата тази болка,която сега изживяваш! Hug Обаче съветите ни не биха те накарали да не страдаш или да не го обичаш,нужно ти е време!Желая ти от все сърце това време да мине бързо и ти отново да си Щастлива! Heart Eyes Късмет и силна прегръдка от мен!  bouquet Hug

# 169
Кажи му мъж и повече не го обиждай!!!!! :bad-words:99% от мъжете са говеда и това си е. В повечето случаи не знаят какво искат и те самите, даже и какво не искат не знаят. Ама така е като имат прекалено много време да мислят. Ако цял ден му реве детето на главата ще го питам....Добре, че поне си е признал, защото има случаи, когато страхливото говедо не си признава чувствата /или липсата на такива/ и те оставя да се измъчваш с хиляди въпроси без отговори и да се терзаеш за поведението му. Има и още по-лоши случаи, когато ти си виновна за всичко и постоянно...Добре, че си се отървала, защото да живееш с някой, който не знае дали те обича или не и да се прави, че те няма през повечето време не си е работа. Naughty

# 170
  • най-шареното място
Честито!
Може да ти е тежко, но знаеш какво става и накъде отиваш. Неизвестността какво ще стане е приключила. Сега разполагаш със себе си.
Много жени на твоите години още не са се влюбвали като теб. Добър или лош край, ти си изживяла една любов, която те е обогатила. Ако е приключила това е за срещеш следващата и да я изживееш по-пълноценно с поуките от тази, когато си готова за това.  Междувременно се забавлявай /ако трябва в началото насила/! Wink

# 171
  • София
Горе главата мацка! Един ден ще се обърнеш назад и ще видиш, че е било за добро!

# 172
 Благодаря, благодаря, благодаря  Hug Hug за куража, който ми давате, вчера пак ходих да си посъбера от багажа, но остана доста, той беше горе, но почти нищо не си казахме, все едно нищо не се е случило #Cussing out #Cussing out, помогна ми да си събера багажа и го помолих да остане като се върна за втория курс, защото имам доста неща, но като се качих и него го нямаше ooooh!. Хубаво, че беше брат ми, да ми помогне, но останаха неща и за другата седмица.

Последна редакция: пн, 05 юни 2006, 12:57 от Анонимна

# 173
  • Бургас
Стискам ти палци бързо да излезеш от дупката в която си.
Знам че не е лесно и аз имах такъв период,но не мога да ти кажа той е такъв или онакъв намрази го.
Не си трови живота с омраза запази само хубавите моменти,човекът който трябва да преосмисли живота си е той защото явно трудно пази хубавите неща в него,лесно е да нараняваш човека до себе си,но щом той иска да си търси щастието другаде пусни го да го направи ,така и ти ще живееш в мир със себе си.
Предполагам че не искаш времено да се върнре при теб и ти винаги да мислиш дали няма да се повтори и при всяко закъснение да се чудиш при коя, е,счупеното може само да се залепи, не може да не остане и следа от него.
Сега погледни навън и виж че живота продължава пусни си една много весела песен и се радвай че си здрава и жива и че те има, а живота е гаден,но след дъжд винаги изгрява слънце,вярвай че след този ураган в твоя живот следва да изгрее най хубавото и топло слънце.
Щом е станало така значи твоите красиви моменти предстоят с един човек който още не си срещнала,един ден ще погледнеш този човек който те е накал страдаш и няма да усетиш ония горчив вкус който усещаш сега,но всичко е въпрос на време и само ти можеш да определиш колко ще трае то.
Пожелавам ти много късмет и любов от сега нататък и най вече да си здрава всичко друго е преходно и се надживява.  bouquet

# 174
  • Пловдив
Здравей, мила!

Четах, четах, мъчно ми беше за теб, ядосвах се и в крайна сметка реших да ти пиша. Със сигурност ти е тежко и още известно време ще е така. Докато преодолееш навика ще ти е най- трудно. Аз те разбирам и страдах заедно с теб през дните, когато се развиваше всичко това около теб. На този етап от живата си, съм една щастливо омъжена с две деца. Семейството ми е прекрасно, но това, което ми е минало през главата е достойно за роман (само дето няма кой да го напише). Затова ако имаш нужда от нови приятели или просто искаш с някой различен да пиеш кафе - насреща съм. Тук сме, за да си помагаме.

# 175
Здравей, мила!

Четах, четах, мъчно ми беше за теб, ядосвах се и в крайна сметка реших да ти пиша. Със сигурност ти е тежко и още известно време ще е така. Докато преодолееш навика ще ти е най- трудно. Аз те разбирам и страдах заедно с теб през дните, когато се развиваше всичко това около теб. На този етап от живата си, съм една щастливо омъжена с две деца. Семейството ми е прекрасно, но това, което ми е минало през главата е достойно за роман (само дето няма кой да го напише). Затова ако имаш нужда от нови приятели или просто искаш с някой различен да пиеш кафе - насреща съм. Тук сме, за да си помагаме.

та ние направо можем да си спретнем една среща.хем ще е по-весело за да се развесели и момичето.дайте да организираме

# 176
  • София
Чакай мила, аз да те укоража с малко лична статистика.
Специално за теб си разтворих стария дневник, в който съм изляла огромната си мъката от това, че първият ми, дългогодишен и сериозен приятел ме заряза когато бях на 24. Направи го седмица преди нова година. Добре, че имам готини приятели, които веднага ме наместиха в техните тържества. На тези купони и тържества, разбира се не бях на себе си. Не ми пукаше нито как изглеждам, нито какво ям. Но присъствах, защото не исках родителите ми да ме гледат, да ме съжаляват и да ми обясняват как така било по-добе.

Та оптимистичното е, че февруари месец съм имала вече нова тръпка. А аз не съм от лесно влюбчивите. Вярно не съм била женена за него.

Тъжното е, че 2 години по-късно след преживени 2 други връзки (които аз напусках), го видях в един хипермаркет и се скрих зад стелажа. Нещо ме прободе и ми стана много гадно, не бях готова да го видя, не бях го преживяла съвсем. Чак година по-късно го видях в един автобус, преди той да ме види. Имах време да се стегна и да си кажа, че трябва да надживея това - отидох и го заговорих приятелски. Едва след този момент, нещата наистина приключиха.

Дано се справиш с болката по-бързо! Дано имаш приятели на чието рамо да хленчиш до насита, без да се притесняваш, че ще ги отегчиш! Дано имаш време и средства да се захванеш с хобита и странични занимания! И дано го виждаш по-рядко, за да ти мине по-бързо!

# 177
Съжалявам, че така се развиха нещата... хайде, направи си нова прическа, сложи хубав грим... пролет е! Няма по-подходящ сезон за флиртове и нова любов  Grinning
Сещам се за една стара приказка, валидна при раздяла - "Единствения начин е да се обесиш... на шията на друг мъж"   bouquet

# 178
"Единствения начин е да се обесиш... на шията на друг мъж"   bouquet

Joy
 Много правилно, само че не знам как ще стане, в момента всички мъже са ми толкова черни, че едва ли ще погледна някой. А и не мога да си представя да съм с някой друг освен с мъжа ми /ако все още мога да го наричам така/.

Последна редакция: вт, 06 юни 2006, 10:12 от Анонимна

# 179
  • София

Hug Hug Hug Охххх, кога ли ще бъде това, само че не зная. В момента всички мъже са ми черни. Надявам се да мога по-леко да приема нещата след известно време. И обещавам ако някога ми се случи да се влюба, първи ще разберете вие! Обичам ви!

Мила  можеш да се влюбиш по скоро отколкото предполагаш Simple Smile и мился че точно когато се влюбиш т.н. ти съпруг ще дотърчи при теб и ще започне с извиненията , обещанията и клетвите - Друг е въпроса че теб това може въобще и да не те трогне тогава.
Сега се погледни в огледалото и си кажи - Аз заслужавам да бъда щастлива, красива и обичана и се усмихни Simple Smile , не защото аз ти казвам така, а защото ти го залужаваш  Sunglasses
Пожелавам ти от сърце нова щастлива любов. Hug

Общи условия

Активация на акаунт