помощ!!! семейството се разпада

• 22 870
  • 240
  •   1
Отговори
# 105
Аз бях от другата страна.По същият начин исках да се разделя със съпруга си с ясното съзнание,че няма да се върна(съжалявам).Беше ми се избистрила идеята за развод(след 15год,брак).Много ме моли,много сълзи проля,но може би това още повече ме нахъсваше да го направя.Сега като минава времето си мисля,че го направих от инат,да покажа колко съм силна...Той ходеше при родителите ми,молеше ги да говорят с мен,да ме вразумят...Нищо не беше в сила да ме върне сигурно заради това,че всички го искаха...всички освен мен.
Моят съвет:Остави го,не го търси,не занимавай родителите му и който и да било друг.Ще се върне при теб само ,ако демонстрираш незаинтересованост.
И не ме обвинявайте момичета,споделих моята гледна точка.
УСПЕХ ТИ ЖЕЛАЯ,ДАНО СЕ ВЪРНЕ ПРИ ТЕБ.

# 106
  • Пловдив
Моят съвет:Остави го,не го търси,не занимавай родителите му и който и да било друг.Ще се върне при теб само ,ако демонстрираш незаинтересованост.

При него идва и другият момент: "тя не ме потърси, значи не се интересува за мен" - от това се страхувам.

# 107
мисля,че има какво да ти разкажа ако искаш пиши ми на кюто,дори можем да се срещнем.Ще пием кафе newsm10

# 108

При него идва и другият момент: "тя не ме потърси, значи не се интересува за мен" - от това се страхувам.
Не се опитвай да мислиш, какво ще си помисли той - в твоя вреда е....той трябва да помисли как си  ти Peace

# 109

Не се опитвай да мислиш, какво ще си помисли той - в твоя вреда е....той трябва да помисли как си  ти Peace
И съответно ще те потърси,за да разбере.

# 110
И аз мисля, че не трябва да го търсиш за малко. Нека се позачуди. Това ще ти покаже дали все още се интересува от теб. Сестра ми беше в подобна на твоята ситуация, но от другата страна. Тя изостави човека, с когото живя 10 години заради друг и колкото повече той звънеше и я търсеше, толкова повече тя се отдръпваше.

Последна редакция: чт, 25 май 2006, 21:19 от hd14

# 111
Съжалявам миличка за всичко,което ти се случва.Няма да те съветвам нищо,мамите доста са изписали,моля се всичко да се нареди,както ти го искаш,плача с теб и те прегръщам!

# 112

Съгласна съм с теб!
Анонимна,знам,че нищо не би те накарало да не мислиш за него в момента.Мъката ти е огромна и ти трябва да я изживееш,а за това е нужно време.Може да са ти достатъчни две седмици,а може би и месеци,зависи!И аз бях като теб,осъзнавах ,че ме наранява,но въпреки това го обичах и си го исках обратно.Каквото и да става,не се поддавай на чувствата си!Запомни,че това ти състояние е моментно и скоро ще го изживееш!Обичай себе си!Не се моли,не плачи пред него и не му казвай,че го обичаш,нито го питай къде си сгрешила!Ако ли не още повече ще те боли,а той не го заслужава!Оттегли се с гордо вдигната глава,колкото и да ти е мъчно!Направи го и след време ще разбереш колко сме били прави!Прекрати контактите си с родителите му.Поговори си с тях за последно,кажи им колко се радваш,че ги познаваш и им благодари,че са на твоя страна,но до тук.Предложи им помощта си,ако се нуждаят някога от нея,но преустанови ежедневните контакти.Ако много се сближиш с майка му,той ще усети,че си заплаха за новата му връзка и може да те намрази.Тръгни си без думи!Ако той е Човека,ще осъзнае грешката си и ще се завърне.

Цитат на: Анонимна
Не си права за това!Разбирам страховате ти,но повярвай ми,ако след време осъзнае грешката си  света ще преобърне за да те върне при себе си!
Желая ти много щастие и те прегръщам силно! Hug

# 113
dai mu vreme i vazdux, vseki ima takiva momenti v zivota , kogato iska da preosmisli niakoi ne6ta. neka se varne pri texnite i preotkrie sebe si, a zaedno s tova i liubovta si. moze i ti da otkrie6 ne6to novo za sebe si, a ako e rekal Gospod 6te ste zaedno, mislia 4e e normalno poniakoga dvoikata da premoinava prez  krizi.
zelaia ti uspex ot vse sarce

# 114
  • в Tara
ама чакай сега, да не си го напуснала ти? или си мислиш, че ти прави някаква проверка дали случайно ще ти липсва, ако изиграе роля 'тръгвам си, за да видя какви са ти чувствата към мен'...я моля ти се се осъзнай! няма да се страхуваш от това - много хубаво са ти го казали момичетата, не го търси. напротив, разкраси се, промени нещо в теб, излизай и направи така, че той да научи, че ти не скучаеш и не мокриш възглавницата със сълзи вечер. колкото и да ти е трудно, опитай!  Simple Smile

# 115
може би някъде нещо съм пропуснала,но какво става с положението да живееш в къщата на родителите му.до кога.този въпрос уреден ли е.за мен това ще е надежда.може просто да е криза,затова не позволявай мъката да те сломи.точно сега е момента да се изправиш на собствените си крака и да му покажеш че ти си ЧОВЕК.дано да го оцени.

# 116
  "днес съм още по зле отколкото предишните дни, колкото времето минава, толкова болката ми расте, на ръба съм, не съм спала, не съм яла, само се наливам с кафета до полуда и цигарата ми е най-верния приятел. Всичките тези години вмомента ми минават като на лента пред очите и ме побъркват."
  Когато ме заряза човекът, с който живеех година и половина бих написала абсолютно същото. Настроенията ми взимаха две крайности за части от секундата и бележките варираха от "не ме търси никога повече, гъз такъв" до "Готова съм на всичко, само се върни!". Станах 37 кг., будех се нощем и се... доливах с бира, мислех, премислях, търсех, вадех свои кирливи ризи от призрачната ракла на нашите отношения и смятах, че живота ми е свършен без този прекрасен човек. Молех, ревях, звънях по сто пъти...След десет дена разбрах една истина, която знаех, но просто я бях забравила - че който и да си тръгне от живота ми, колкото и да го обичам, много повече от себе си дори, аз си оставам с мен. И никога не мога да се напусна, да избягам. И никога не мога да искам друг да ме направи щастлива, тъй като животът ми е само в моите ръце.
  Хванах две приятелки и заминахме на море. Учудих се ужасно от себе си, тъй като най-хладнокръвно си хванах ново гадже. После още едно, и още едно...Понякога ме болеше ужасно за него, понякога бях щастлива.  Няколко години по-късно срещнах човека, с който сме заедно и досега.
  От цялата си душа ти желая бързо да се закрепиш на крака и да бъдеш отново трайно щастлива, защото знам колко те боли в момента. Прегръщам те силно и ти пращам най-добрите си чувства! Надявам се скоро да четем много по-оптимистичен постинг, написан от теб! Hug

# 117
Мила, толкова много искаш да се върне, но заслужава ли си?Щом сега постъпва така с теб каква е гаранцията че ако се върне в бъдеще няма пак да го направи?Ами ако имате дете и той пак реши че си му омръзнала и не те обича вече?
Не можеш ли поне малко да го намразиш за това което ти причинява?Да му се разгневиш........
Така по-лесно ще го забравиш.Колкото и да го обичаш мисля че той не заслужава любовта ти и най-вече не заслужава теб!!!В началото няма да ти е лесно, но с времето болката ще намалее и постепенно ще изчезне.И повярвай ми без него ще си по-щастлива.Той не те заслужава!!!!!!!!!!!

Hug Hug Hug

# 118
 Добро утро,

днес се събудих със сълзи на очи, които не спират и не спират,мисля го непрекъснато.  За три дена съм свалила 5 кг. - току що се претеглих, не съм яля тези дни нищо, а не ми се и яде, снощи седнах боднах два пъти от салатата, стана ми гадно и пак не ядох. Не чувствам глад, празно ми е в душата,  главата страшно ме цепи от мисли, догатки и обич. Искам да се върна в нашия дом, но не ми стигат сили да го направя, защото знам, че аз ако отида, той ще си тръгне. Болката е нещо страшно, нещо което измъчва цялото ти тяло и съзнание, карам го на успокоителни, защото иначе не мога. Добре че сте вие, иначе съвсем щях да се побаркав и в момента компютъра и цигарата са ми любовници, а вие най-добрите хора, които познавам.

Не можеш ли поне малко да го намразиш за това което ти причинява?Да му се разгневиш........
Не мога да мразя там където сърцето обича, просто съм си такава, че не това чувство на омраза е непознато за мен.

Целувки и прегръдки за всички вас!!!

# 119
Определено не можеш за 3 дни да прежалиш това, което си имала 8 години ..... просто говори с хората коло теб за това-не само тук с нас. Споделяй го и мисля, че това ще ти помогне да го преодолееш. Сподели го с приятели, с колеги , даже в кратък разговор с непознати ако стигнете до такива теми разбира се - просто го изтърси като факт от живота ти .... така ще свикваш с  мисълта, че ти се случва.... Не всеки е склонен да го прави и аз не съм такава, но наскоро се опитах да се променя и май помага ....

Общи условия

Активация на акаунт