Китайски капсули за отслабване - 13

• 163 806
  • 756
  •   1
Отговори
# 105
Нека да степенуваме в един пост ефективните :

1. Лида стронг
2. Липозен
3. Еве слим

Аз съм пила и Мейзитанг, Блек Спайдър , Баши , с червен пипер имаше едни , та сигурно и някои забравям но не действат толкова.
Всичко останало - не става.

# 106
  • София
Попаднах на тази обява в Bazar - Редуктил (Slimex 15mg, Редуктил 15мг, сибутрамин 15мг) by Signature Pharma, а продуктът е в странна опаковка - фигура на жена..., цена 45 лв. за месец... Някой чувал ли го е?

Аз писах наскоро, че го поръчах и пих. НИКАКЪВ ефект, даже и "дефект". Mr. Green
Като под никакъв, разбирай точно това - никакъв. Няма убиване на апетит, няма прилив на сили, все едно си изпила чаша вода... Даже тя по ще помогне. Peace

# 107
Ами аз от Липозена само една жена разбрах,че е била доволна може и аз да съм в грешка. От утре почвам еве слим ще споделя резултати дано да има добри. Аз пак да питам по добре на гладно или да со хапнал нещо преди хапчето?

# 108
  • София
Ами аз от Липозена само една жена разбрах,че е била доволна може и аз да съм в грешка. От утре почвам еве слим ще споделя резултати дано да има добри. Аз пак да питам по добре на гладно или да со хапнал нещо преди хапчето?
И аз така прочетох. За 1 жена.
Както писах, липозена е на принципа на статините, изсмуква мазнините поемани с храната и не позволява да се резорбират. Като Orlifit и Ксеникал и там другите са. Peace
За Еве слим не знам нищо. Но, всяко нещо/разбирай лекарство или хранителна добавка/ действа по-силно на гладно. Peace 

# 109
Аз на гладно с чаша вода , и така поне до 15 ч не ми се яде нищо .

# 110
Благодаря Simple Smile ще споделя дано да имам минуси Simple Smile

# 111
  • София
Благодаря Simple Smile ще споделя дано да имам минуси Simple Smile
Дано. Praynig Hug

# 112
Когато се взема каквото и да било хапче,според мен е хубаво да се хапне нещо преди това дори и един плод да е ей така да се подсигуриш.🙂

# 113

Здравейте, и аз да се включа Wink
лида я пиех на гладно, а с евето по 1-2 бисквити обикновени, в еве слим има червен пипер и ми дразни гастрита на гладно, както имаше едни преди около 5-6 години с червен пипер - fast slim бяха много добри и те ми дразнеха гастрита на гладно, но после спрях цигарите и се налеях доволно

# 114
Задължително ли е да е сутрин, ако си забравил или нещо друго може ли да се пие и след обяд примерно, понеже никъде не пише кога се пие и дали е на гладно или не.

# 115
Хапчетата имат стимулиращ ефект. Ако се пият по-късно през деня, ефектът може да се запази и за през нощта и да предизвика смущения на съня. Става въпрос за хапчета, които съдържат активна съставка, а не са просто имитация.
Ако ефектът е твърде силен (учестено сърцебиене, безсъние, жажда, повишаване на кръвното налягане) е по-добре да се пият след хранене. Иначе ако не се усеща ефект след приемане на гладно, значи няма активна съставка и се разчита на плацебо ефекта.

# 116
Здравейте, момичета! Чета темата, както и тази за липовон. Пила съм Лида, когато излезе още и нямах особени странични ефекти. После минах на Липовон като излезе и с него свалих 8 кг., за един месец. Имах сухота в устата, сърцебиене, виеше ми се свят и имах проблеми със съня. След десетия ден, тези неща преминаха. Както писах и в другата тема, мисля, че в него, както и в Лидата има сибутрамин, който е забранен у нас, уж... През последните два месеца, си купих четири опаковки Липовон от четири сайта, които уж продават оригинален. Изобщо никакъв ефект...ама направо нулев...дори страничните ефекти ги няма. Сега се чудя дали да пробвам Еве като ви чета отзивите са добри. Успех на всички и светли празници ви желая!

# 117
Втори ден на еве слим съм хапвам нещо малко преди да го пия  бисквита или кисело мляко,не ми се рискува на празен стомах. Иначе апетита ми драстично намаля, по принцип съм луда на тема шоколад,а сега да съм хапнала най-много 2-3 парченца. Като странични ефекти май нямам. Гледам да пия повече вода и това е Simple Smile ще споделя след 10 дни някъде да видим дали има някакъв ефект.

# 118
Може ли да се пие мента глог и валериан докато се пие Еве слим?

# 119
  • Sofiq
Може ли да се пие мента глог и валериан докато се пие Еве слим?

Не виждам причина да не можеш.

Общи условия

Активация на акаунт