Китайски капсули за отслабване - 13

• 164 085
  • 756
  •   1
Отговори
# 120
Не виждам причина да не може да се пие мента, глог и валериан.

# 121
Имате ли вече някакви отзиви от Еве Слим?

# 122
Не съм се мерила и теглила още, нямам апетит като го пия за мен това си е голям напредък, преди се тъпчех с каквото видя.

# 123
Момичета, привет!
Аз съм отчаяна. Около празниците бяхме на гости, а аз за късмет забравих опаковката на Лида вкъщи. Този факт ми се отрази на фигурата. Дори с потиснат апетит, хапвах и отново подпухнах.  На всичкото отгоре съм седмица преди цикъл и от там глад. Sad
Нямам воля, а приема на хапчета всеки ден ме изнервя. Пия през ден и от опаковката остават още за 8 хапчета.
В понеделник заминавам в командировка за 10 дни - съвсем ужас.
Отчаяна съм - какво съм свалила, какво качила днес сутринта на кантара се изписа 62кг. Sad
Стига съм мрънкала. Я кажете дали да не започна Липовона ?
caprize - какво би ме посъветвала ?

# 124
Поръчах току що лида стронг,през страницата им във фейсбук..Очаквам ги във вторник,стискайте палци за ефект,че вече се търкалям 😁

# 125
  • София
Заради инжекции с витамини доста качих кг и се чудя дали да не почна Лида стронг. От нея получавате ли безсъние? Моля да ми препоръчате сайт, от където да я поръчам.

# 126
Отслабване с лида фейсбук страницата в фб

# 127
Момичета, привет!
Аз съм отчаяна. Около празниците бяхме на гости, а аз за късмет забравих опаковката на Лида вкъщи. Този факт ми се отрази на фигурата. Дори с потиснат апетит, хапвах и отново подпухнах.  На всичкото отгоре съм седмица преди цикъл и от там глад. Sad
Нямам воля, а приема на хапчета всеки ден ме изнервя. Пия през ден и от опаковката остават още за 8 хапчета.
В понеделник заминавам в командировка за 10 дни - съвсем ужас.
Отчаяна съм - какво съм свалила, какво качила днес сутринта на кантара се изписа 62кг. Sad
Стига съм мрънкала. Я кажете дали да не започна Липовона ?
caprize - какво би ме посъветвала ?

След четири закупени опаковки Липовон, уж все от сайтове с оригинален, и тотална липса на резултат, не смея да давам съвети. Или се продава някакъв боклук вече, или на мен нещо ми има.
След като четох коментари и мнения тук, си купих Еве Слим. Днес е пети ден от както ги пия. Апетит имам, но не е кой знае какъв. Като килограми не съм мръднала изобщо. Имам ускорен пулс и не спя много.

# 128
ПРОТИВ ЛИПОВОН, преди 2 г пих,смъкнах малко,бързо ги върнах в двойно след спирането им... Преди година реших пак да пробвам ,ефект нулев.

# 129
А някой пил ли е Tiromel T3??
Използвало се от спортисти за постигане на релеф, както и за отслабване...
Flushed

# 130
  • Sofiq
Flushed

Това си е жив хормон Т3, който се използва за лечение на щитовидната жлеза... Незнам дали е удачно да си разбъркваш хормоните.

# 131
  • София
Flushed

Kaкто ти е отговорила val_s, това е хормон произвеждан от щитовидната жлеза.
Ако започнеш да го пиеш, не е ясно по кое време твоят хормон, произвеждан от щитовидната ти жлеза, може компенсаторно да блокира. А това въобще не е Ок.

Поради същите причини още не поръчвам Лида.
Повечето момичета тук споменават сухост в устата, което повече ме навежда на мисълта, че има влияние върху мускариновите рецептори и има антихолинергичен ефект. Защо ми е такова нещо?
Т 3 има доста сходни клинични резултати със
Скрит текст:
Сибутрамина
. Тремор на ръце, сухост в устата, учестено сърцебиене и т,н. Обаче, няма да изпълнява главната си роля: да "вдига" организма на човек и естествено да блокира неовладяния апетит. Така че , попрочети, пък ако искаш поръчвай. Flowers Hibiscus

# 132
Здравейте момичета!
 Не живея в бг и писах в сайта на лида за доставки до ЕU. Ако случайно се съгласят  на доставка мисля да поръчам лида стронг ! Ама видян наличен в сайта и стария вариянт на лида - в като блистери от които на времето бях мн доволна) ! Купувал ли е някой от лида от стария вариянт ?

Последна редакция: вт, 17 апр 2018, 12:50 от Radostina1986

# 133
  • София
Мами1991 очаквам отзивите ти за Лидата. Моляте сподели какви странични ефекти при теб има, като почнеш да я пишеш. Надявам се да има и положителни ефекти Simple Smile

# 134
Мами1991 очаквам отзивите ти за Лидата. Моляте сподели какви странични ефекти при теб има, като почнеш да я пишеш. Надявам се да има и положителни ефекти Simple Smile

Днес ми я доставиха,но доста късно следобяд,иначе се бях наканила днес да почна 😂😂 Утре е моя ден.
Стартирам с доста кг,ще се меря на 10дни,дано имам успех,че предстоят две сватби през август 😁😁

Общи условия

Активация на акаунт