Китайски капсули за отслабване - 13

• 164 141
  • 756
  •   1
Отговори
# 135
Момичета,нова съм в темата,но се запалих от коментарите ви и си поръчах Лида стронг .Днес ми е 9-ти ден ,откакто я приемам и резултатът е -4 кг. Нямам никакъв апетит,даже вчера нарочно се разходих в Лидъл ,исках да си взема нещо вкусничко ,но все пак режимно/без тлъстини и захар/ и нищичко не си харесах FlushedFlushedПросто гледам храната и ми е противна Smile.За страничните ефекти-имам сухота в устата,която ме кара да пия много вода и това е добре.Също и безсъние в първите дни,което вече отшумява.Целта ми е да смъкна 8-10 кг. и да ги задържа,разбира се .Надявам се да ми се получи.
Много минуси на всички !

# 136
Привет! И аз си поръчах Lida Slim Strong,но чак в петък ще ги доставят.. Може ли момичето,което ги 'разделя' самите капсули на половина да сподели как се случва :Д в началото искам по-предпазливо да започна. Мерси!

# 137
# 138
  • Sofiq

А случайно да обърна внимание, че в тази професионална “статия” към края има реклама на други хапчета за отслабване?? Случайност?!? Надали Wink

# 139

А случайно да обърна внимание, че в тази професионална “статия” към края има реклама на други хапчета за отслабване?? Случайност?!? Надали Wink

На това разчитам :Д

# 140
Привет! И аз си поръчах Lida Slim Strong,но чак в петък ще ги доставят.. Може ли момичето,което ги 'разделя' самите капсули на половина да сподели как се случва :Д в началото искам по-предпазливо да започна. Мерси!

Аз съм тази с експериментите Simple Smile)) Всеки организъм е различен, но все пак щом производителя е решил това да е дозата е преценил. Всички тук по мое мнение сме почнали с по едно хапче(както е оказано на листовката), едва ли някой си играе да разделя Simple Smile)) Давай смело с едно, пък, ако са ти много неприятни страничните ефекти раздели на следващия ден. Аз почвам да ги деля когато получа натрупване в тялото, тоест след 8-10 хапче. Има вариант половин хапче да не подейства при първи прием. Ефекта да е слаб или нулев.

# 141
Моля всички ползвали Лида стронг (Гриин или както там е наименувана ) нека споделят сайтовете от които са поръчали,много шум имале около този продукт,някой предоволни,други не,така че моля ви,ако сте употребявали и сте доволни от резултатите,споделете ми сайтовете за поръчка.Благодаря предварително.Поздрави.

# 142
Моля всички ползвали Лида стронг (Гриин или както там е наименувана ) нека споделят сайтовете от които са поръчали,много шум имале около този продукт,някой предоволни,други не,така че моля ви,ако сте употребявали и сте доволни от резултатите,споделете ми сайтовете за поръчка.Благодаря предварително.Поздрави.
може и малко грубо да прозвучи, но днес си регистрирана и веднага задаваш въпроси, ако прочетеш малко назад в темата ще разбереш сама и сайтове и видове хапове, всички четем по-старите мнения и се информираме,
не пишеш да имаш проблеми с теглото, не пишеш че искаш да поръчваш нещо не питаш кой какъв опит има, караш ме да си мисля че и ти някаква статия за хаповете ще правиш Broken Heart

# 143
Благодаря,ще пробвам утре и ще споделя как върви. Поръчах ги от от оригиналналида,но не са пристигнали още и не знам какви са

# 144
Направих си експеримент тъй като приемам и Метфогама , заедно с Лида , 24 ч не мога да спя .

Явно идва прекалена дозата с двете , така че някой ако приема или смята да приема Метфогама / глюкофаж и всички тези подобни , да има предвид че на тялото му идва в повече . След тези 24 ч съм като парцал , ако не спя . А спането ми е особено трудно , явно от ефектите на хапчетата , та се налага да взимам и такива за по- лесно заспиване .

За сметка на страничните фактори , махнах целулита и отслабнах с 4 кг за 10 дни .

# 145
Да,и аз спах доста малко тази нощ и някак неспокойно, към 1 заспах ,в 6:30 вече бях ококорена и наспала се хахах Нещо нечувано за мен,по принцип.... Simple Smile

# 146
може и малко грубо да прозвучи, но днес си регистрирана и веднага задаваш въпроси, ако прочетеш малко назад в темата ще разбереш сама и сайтове и видове хапове, всички четем по-старите мнения и се информираме,
не пишеш да имаш проблеми с теглото, не пишеш че искаш да поръчваш нещо не питаш кой какъв опит има, караш ме да си мисля че и ти някаква статия за хаповете ще правиш Broken Heart
Да имам проблеми с теглото,взех решение,искам да поръчам Лида Стронг, четох доста от форума,пиша в тази страница,защото е най—актуална като време,забелязах ме потребители са коментирали,но никъде не е споменат сайт,аз съм майка на 2 деца,работеща в чужбина,не съм журналист,сайта мисля,че е за обмен на информация,нещо друго конкретно интересува ли Ви да Ви дам отчет?

# 147
  • София
Имам въпросче към тези, които са пили Лида. Пречи ли ви на шофирането?  Предполагам,  ако има странични ефекти няма да е добре да шофирам. 

# 148
Имам въпросче към тези, които са пили Лида. Пречи ли ви на шофирането?  Предполагам,  ако има странични ефекти няма да е добре да шофирам. 
Здрасти, на мен не, просто нервите ми опъваше и всичко ми беше криво и е възможно да съм била по-невротичен шофьор

# 149
  • София
Благодаря за отговора. От днес започвам Лидата, надявам се да няма странични ефекти и да сваля някое килце, че имам доста.

Мами1991, при теб как е положението?

Общи условия

Активация на акаунт