Резултати от микробиология

• 227 682
  • 2 337
  •   1
Отговори
# 2 100
Тия Фемифлори сериозно почвам да си мисля, че нещо не са много адекватни.
Както и да е, ако се съсредоточим над този резултат - основното, което трябва да се лекуват са наистина гъбичките, като може глобулите да са някакви комбинирани за гъби и анаероби, има и такива. Противогъбично през устата - задължително. След това - за мен си е редно да се направи и един курс с вагинален пробиотик, защото, честно, първо недоумявам как от единични лактобацили са станали доволно количество, второ - на фона на гъби, стафилококче и анаеробки, няма как тия лактобацили да са достатъчно.
И после - контрола - нормална си МБ, няма смисъл да си даваш парите за Фемифлор пак, тази МБ е достатъчно добре направена.
Това е моето мнение.

# 2 101
За гъбите слагам полижинакс, днес 4ти ден. Орално нищо не са ми изписали, обаче. Имам някаква стара рецепта за Кандизол, окей ли е да го взема утре, съответно да го започна доста след глобулите?

П.С. Тя МБ може да е добре направена, но съм в процес на търсене на ново АГ. Та, я случа на лаборатория Лора, я не.

# 2 102
Кандизол - да. 1-4-7 ден, нищо, че си почнала вече Полижинакса.
За лаборатория - писах по-назад, моята микробиоложка се премести в Кандиларов на Бузлуджа, съответно ще си правя МБ там, отсега нататък.

# 2 103
Здравейте, имам изписан Арилин глобули  по повод бактериална вагиноза, но никъде не мога да го открия освен във Варна, моля ако някой от Варна има възможност да ми го закупи и изпрати по куриер ще съм безкрайно благодарна, става въпрос за аптеки Фрамар - Варна, ул. Александър Рачински 29 ,р. Варна, ул. Юрий Венелин 28, Варна, ул."Селиолу" №11

# 2 104
Здравейте, имам изписан Арилин глобули  по повод бактериална вагиноза, но никъде не мога да го открия освен във Варна, моля ако някой от Варна има възможност да ми го закупи и изпрати по куриер ще съм безкрайно благодарна, става въпрос за аптеки Фрамар - Варна, ул. Александър Рачински 29 ,р. Варна, ул. Юрий Венелин 28, Варна, ул."Селиолу" №11
ограничили сте входящите съобщения и не мога да ви пиша

# 2 105
Здравейте, имам изписан Арилин глобули  по повод бактериална вагиноза, но никъде не мога да го открия освен във Варна, моля ако някой от Варна има възможност да ми го закупи и изпрати по куриер ще съм безкрайно благодарна, става въпрос за аптеки Фрамар - Варна, ул. Александър Рачински 29 ,р. Варна, ул. Юрий Венелин 28, Варна, ул."Селиолу" №11
ограничили сте входящите съобщения и не мога да ви пиша
Моля, ако някой е успял да ги намери в София да ми пише

Последна редакция: ср, 17 юли 2024, 10:09 от Polly285

# 2 106
Опитайте в някоя по-голяма верига, ако е възможно да ви изпратят от друг техен обект. Вчера в една аптека, мисля, че Сигма е веригата, ми заявиха 1бр. от тяхна аптека в Гоце Делчев, но ще я получа чак около 1ви август. Мисълта ми е, че във веригите имат информация за наличност по всички обекти. Иначе, да, има някакъв генерален проблем с Арилина навсякъде.

# 2 107
От поне месец го има този проблем и с Арилин, и с Флажил. Никой не знае кога и дали ще има. Ако ви изписват метронидазол, искайте да ви изписват нещо различно от тези - Клион Д, Флуомизин, Тинидазол също става. И да, обикаляне по малките аптеки за остатъчни бройки...

# 2 108
От поне месец го има този проблем и с Арилин, и с Флажил. Никой не знае кога и дали ще има. Ако ви изписват метронидазол, искайте да ви изписват нещо различно от тези - Клион Д, Флуомизин, Тинидазол също става. И да, обикаляне по малките аптеки за остатъчни бройки...
За жалост не знам тези посочени от вас дали ще са ефективни, не знам има ли смисъл да приемаш нещо без да има ефект и бактерията да си стои в тялото

# 2 109
Всички изброени се изписват при бактериална вагиноза.
Добавям и Гиналгин.

# 2 110
Моля, ако има някоя дама от Кюстендил да ми пише, тъй като от една аптека ми потвърдиха, че има наличен Арилин

# 2 111
  • София
Здравейте. Налага се да поставям вечер макмирор преди лягане, обаче тъй като съм в 9ти месец, ходя изключително често до тоалетна и най-много мога да издържа около час без да пишкам. Дали е проблем?

# 2 112
Ами, каквото е, такова, ще пишкате бързо и веднага обратно в леглото Simple Smile Макмирор са доволно големи топчета, та няма да излезнат лесно.

# 2 113
  • София
Да, преди също се е налагало да слагам, но ме е страх какъв ще е така ефектът с това пишкане. Благодаря!

# 2 114
Някой който е използвал Флажил орално за 7 дни и Арилин две вечери вагинално, имали ли сте някакви странични ефекти и трябва ли да се притеснявам от появата на гъбички предвид, че са антибиотици

Общи условия

Активация на акаунт