Резултати от микробиология

• 227 657
  • 2 337
  •   1
Отговори
# 2 085
Здравейте,

до всички дами, борещи се с Candida. Толкова пъти вече съм ги лекувала и всеки път едно и също. Та.. след около 3 месеца чисти резултати- днес отново забелязах появата на малки бучки и воднисто жълтеникаво течение. Интересно е, че досега винаги съм имала много повече и по-неприятни симптоми- сърбеж, възпаление, подуване, парене, сега нямам такива. Бихте ли препоръчали нещо за профилактика или да направя познатото лечение Гиназол + Микомакс? При мен Полижинакс като че ли не дава резултат..Макмирор съм слагала преди години. Как се справяте да задържате нещата под контрол? Пия Natural Factors с 12млрд. активни пробиотици. Вече се побърквам 😭 Има ли вариант за друга специфична инфекция с характерно такова течение? Изследвам се за почти всичко редовно и най-често излизат гъбички.. АГ-то взима по няколко секрета, пращам в различни лаборатории, за да имам потвърдени резултати, но вдига ръце вече от мен и прищявките ми.😅
Нещо, което масово се пропуска, е наред с ДНК изследването за ППБ, е и изследването на трихомони - посявка и микроскопия и то в надеждна лаборатория. Така че при неподдаващи се на лечение упорити гъби и БВ и липса на лактобацили, винаги имайте едно наум. Не всичко е просто кандида албиканс на пръв поглед. Казвам го от личен опит.

# 2 086
Здравейте изписаха ми фл@жил и кли0н Д някой лекувал ли е бактериална вагиноза с това

# 2 087
С това се лекува Simple Smile

# 2 088
Здравейте, моля за съдействие. АГ не ми вдига. Това са резултати от микробиология, бременна съм в 15 г.с. Притесняват ме левкоцитите. Нямам оплаквания.
https://

# 2 089
По време на бременност левкоцитите са увеличени. Чак масово… не знам…
Така, има няколко варианта:
1. Да е от самата бременност
2. Да е заради някаква скрита инфекция - хламидия, микоплазма, уреаплазма, трихомони - неща, които на стандартната МБ не се хващат
3. Да си направила лактобацилоза, защото и лактобацилите са ти масово

При всички случаи, трябва да го коментираш с твоя АГ. Може да не е нищо, но може и да имаш нещо. Така или иначе, без допълнителни изследвания няма как да се знае със сигурност. Освен, ако вече не си ги пускала и си сигурна, че ги нямаш тези полово-предавани инфекции.

# 2 090
Благодаря за бързия отговор. Уреа и Микоплазма съм изследвала преди 3 години, вс беше ок, оттогава не съм сменяла партньора. Като цяло и левкоцитите в кръвта са ми леко завишени. Помня, че с първата бременност пак така бяха стигнали до 17, 18, но МБ тогава беше чиста. Сега ще чакам до понеделник да говоря с АГ, просто се притеснявам да не стане нещо по-сериозно.
По време на бременност левкоцитите са увеличени. Чак масово… не знам…
Така, има няколко варианта:
1. Да е от самата бременност
2. Да е заради някаква скрита инфекция - хламидия, микоплазма, уреаплазма, трихомони - неща, които на стандартната МБ не се хващат
3. Да си направила лактобацилоза, защото и лактобацилите са ти масово

При всички случаи, трябва да го коментираш с твоя АГ. Може да не е нищо, но може и да имаш нещо. Така или иначе, без допълнителни изследвания няма как да се знае със сигурност. Освен, ако вече не си ги пускала и си сигурна, че ги нямаш тези полово-предавани инфекции.

# 2 091
Според мен ти нищо, особено, щом нямаш и симптоматика. Помня как ми се изправиха косите на повишените левкоцити в урината, когато бях бременна, АГ ми обясни, че е нормално.
Но задължително го обсъди с доктора, все пак, знаеш, има една приказка, че проверката е висша форма на доверие.

# 2 092
Добър вечер.
На 15 ти съм на вторичен преглед при новата лекарка.
Колскопия да правим ли или да отида до моята Гинеколожка и там направо да пуснем микробиология и цитонамазка и Колскопия.
Моля за вашето мнение.
Лека вечер

# 2 093
Ама какъв е смисъла от този преглед? Така или иначе - ще правиш нова МБ. Тази най-вероятно ще изпише лечение според Антибиограмата, което ще е крайно ненужно.
Отиди си при твоята АГ, направи си там нужните изследвания + колпоскопия. Аз лично нямам доверие на случайни АГ да ми правят такива неща. Само да се филмирам за нещо, дето може и да не е точно такова…

# 2 094
Ама какъв е смисъла от този преглед? Така или иначе - ще правиш нова МБ. Тази най-вероятно ще изпише лечение според Антибиограмата, което ще е крайно ненужно.
Отиди си при твоята АГ, направи си там нужните изследвания + колпоскопия. Аз лично нямам доверие на случайни АГ да ми правят такива неща. Само да се филмирам за нещо, дето може и да не е точно такова…

Сега сме на село.
Но при първа възможност отивам си при моята да пуснем всичко.

# 2 095
Здравейте момичета! Simple Smile След години лекуване на редуващи се бактерии най-накрая пуснах Фемифлор. Според вас бих ли ги преборила само с пробиотици, или вече да се консултирам и с венеролог?

# 2 096
Имаш просто гъбички.
Останалото не знам дали си заслужава внимание, по-скоро не...Някакъв стафилокок в сива зона, който явно не ти прави проблеми, а най-изумителното за мен е как при такова ниво на лактобацилите се детектира гарднерела и подобните й...Такива резултати ме карат да се съмнявам в абсолютно всичко вече...

# 2 097
Имаш просто гъбички.
Останалото не знам дали си заслужава внимание, по-скоро не...Някакъв стафилокок в сива зона, който явно не ти прави проблеми, а най-изумителното за мен е как при такова ниво на лактобацилите се детектира гарднерела и подобните й...Такива резултати ме карат да се съмнявам в абсолютно всичко вече...

Последната ми МБ е още от януари месец, след която ми премахнаха полип от цервикалния канал. Преустанових всякакви лечения и глупости до профилактичния преглед след операцията, който беше миналата седмица. Гъбичките се проявиха буквално няколко часа преди прегледа. Та, в последната МБ лактобацилите бяха единични. Гарднерелата си е налице, разбира се. Недоумявам вече...

# 2 098
Какво си правила като терапия между двете изследвания?

# 2 099
Слагала съм някоя и друга глобула след цикъл, но, да кажем, нищо. Януари ми откриха и полип, който бързах да премахна, чаках резултати от биопсия до средата на април и оставих бактериите временно настрани. Сега дойде време за контролен след операцията и пуснах фемифлора.

Общи условия

Активация на акаунт