"Сега и Завинаги" Asla Vazgecmem Тема 5

 • 59 966
 • 742
 •   1
Отговори
 • Мнения: 14 024

                   
Резюме
„Любов от пръв поглед? Не, не е така. Имахме буря от пръв поглед! От този ден до последния ... до последния, тази буря не преставаше да бушува.“-Нур Козан
„Сега и Завинаги“ (Asla Vazgecmem) -  една любовна история, която  държи в напрежение от първия до последния епизод. Любов - буря, любов - кошмар, любов - мечта, любов - приказка.
Главният  герой на тази любовна драма е Ийт Козан. Той е млад, красив, обезпечен. Започнал от нулата, постигнал завиден успех, в бизнес средите Козан се радва на репутацията на твърд, труден и целеустремен човек. Но тези качества на характера са безполезни, когато става дума за лични отношения, с които героят се справя трудно.
Скътал дълбоко в сърцето си трудното детство, пронизващата болка от загубата на своята майка Ийт се понася по течението. Сключва брак с братовчедка си Иджлял, която го дарява с прекрасен син. Мерт е единственият светъл лъч в живота му.  Отегчен от ревнивата си съпруга, свидетел на превратностите в живота, той няма доверие на никого от роднините си. Търпеливо   понася всички изпитания, на които е подложен. Иджлял е в кома и  младият мъж никога не е мислил да измени на своята съпруга, но сърцето не слуша. Срещата с младата  и невинна девойка  Нур обгръща героя с нова, страстна любов.
„Любовта се оказа осезаемо нещо, можеш да го почувстваш с всяка своя клетка до толкова, че нещо скрито да тревожи тялото ти всеки път, когато я видиш.“
Ийт  е изправен пред най-голямото изпитание в живота си! Иджлял или Нур? Любов или отговорност?
Иджлял – болезнено амбициозна жена, готова на всичко, за да върне съпруга си. Отгледана и възпитавана единствено от майка си Айтюл, която подхранва амбициите на дъщеря си и двете заедно се борят за фамилията Козан.
Нур - скромно, чистосърдечно и добронамерено момиче, което пристига в големия град, след загубата на двамата си родители. Мечтае да продължи образованието си и здраво да  стъпи на краката си. Съдбата определя друго - пътят й е пресечен от Ийт Козан. Влюбва се от пръв поглед.
"Ийт Козан, какво направи с мен? Кога успя?"
Последвалите драматични събития превръщат  плахото момиче в амбициозна жена, готова да брани своята  любов.
Предстои сблъсък на противоположностите - справедливостта или лъжата, любовта или коварството, нежността или грубостта.  Кой ще победи в този жесток свят на измама и предателство, кое ще вземе връх – любовта или омразата,   съпричастността или безразличието, истината или лъжата. Предстои да видим!
"За някои нашата история беше приказка, други си мислят, че това е позор. Може би животът беше просто сън и бяхме събудени....“-Нур Козан


Всяка делнична вечер от 20.00 часа по БТВ


С участието на :
Продукция на: Gold film  
Режисьори: I-Nıhat Durak; II - Aysun Mehdiabbas   
Сценаристи: Sırma Yanık, Melis Civelek  
Изп.продуцент: Faruk Turgut


Информация за сериала можете да намерите тук: Лична информация за историята на сериала
«Сега и Завинаги» ( Asla Vazgeçmem)
турски  телесериал на  канал  Show TV в жанр драма. Премиера - 12 февруари 2015 г.
Рейтинг: Тотал...
12 февруари 2015 г. – 5-то място
20 февруари 2015 г. – 10-то място
27 февруари 2015 г. – 9-то място
6 март 2015 г. – 6-то място
20.03.2015 – 8-мо място
27.03.2015 – 4-то място
02 април 2015 г. – 4-то място
12 февруари 2016 г. – 2-ро място
18 февруари 2016 г.  – 1-во място
До финала  на 06 октомври 2016 г. рейтингът на сериала се движи от 1-во до 5-то място.
Много противоречиви становища от критици, фенове и зрители. Много публикации в пресата, които оспорват или възхваляват сериала, актьорската игра и сценария. Борбата за утвърждаване е жестока. Конкуренцията е голяма. Мненията се движат от „Осанна!“ до „Разпни Го!“, но пък всички са единодушни относно брилянтното превъплъщение на Толгахан Сайъшман в образа на Ийт Козан.
Извадки от турската преса:
Поради ниските рейтинги  на  първите епизоди сериалът „Сега и Завинаги“ е бил изправен пред опасността да бъде  свален от екран 3 пъти: - след 18 серия, след 44 серия и 56 серия е обявена за финална.
29 март 2016 г - Към момента единственият сериал, носещ огромен успех на ShowTV, е "Никога няма да се откажа" (Asla Vazgecmem) с Толгахан Сайъшман, превръщащ се всеки четвъртък вечер във втория най-гледан сериал след лидера "Долината на вълците".
м. май 2016 г -  Faruk Turgut, продуцент на поредицата „Asla Vazgeçmem“ написа в Twitter следното:
«Asla Vazgeçmem » ще приключи с  последния  57 епизод според нас."
Следват остри реакции от страна на зрителите, които пишат гневни писма в редакцииите  и на продуцента. Реакцията се разраства като лавина. Публикуват се заглавия като:
Asla Vazgeçmem  ще направи  Nur убиец?
Amine Gulse защо трябва да си отиде?
Защо ще финализират, когато серията от рейтинги е толкова добра, а Ийт и Нур са обичани и гледани с интерес?
Gold Film никога не е обявявал, че поредицата ще финализира втория сезон на сериала.
23 юни 2016 г - Актуализирана информация за това дали  „Asla Vazgeçmem“  ще продължи или не.
Преговорите между Show Tv и Gold Film във вторник, 14 юни бяха прекратени и окончателното решение за по-дългата поръчка бе променено. „Asla Vazgeçmem“ ще продължи с нов сезон. На 23  юни ще бъде излъчен 56-ия епизод на  втори сезон и ще напусне екрана за кратко време до 22 септември, като се започне от новия сезон с 57-ия епизод. „Asla Vazgeçmem“  ще пристигне с 3 епизода, а след това финалът ще се излъчи в неделя 6 октомври 2016г.
09.08.2016г. - Производителят на „Asla Vazgeçmem“  Gold Film, направи изявление в пресата на 9 август 2016 г. В официалното изявление  Faruk Turgut, собственик на Gold Filmin  сподели, че сюжетната линия е изчерпана, историята е към своя край, но това не може да се приеме като обида на феновете на „Asla Vazgeçmem“. В края на съобщението те обявиха, че ще подновят снимките на  „Сега и Завинаги“ след Kurban Bayramından за новия сезон на 2016/2017 г. и ще завършат историята с 3 епизода от новия сезон.  Ето и официалното становище:
Актуализация: Faruk Turgut'un притежаващ любимия сериал на Gold Filmin „Asla Vazgeçmem“, който успешно се представлява от продуцента.
Faruk Turgut даде окончателно обяснение за финала на сериала: „Asla Vazgeçmem“ ще продължи да се излъчва  след Kurban Bayramından с новия сезон 2016/2017г. с 57-ия епизод от поредицата  и ще публикува 3 епизода от новия сезон.  След това ще кажем сбогом на екрана с финалния  59 епизод.


Dimana-nova1

Преплетените съдби на героите, техните падове и възходи, техните грешки и прошки, техните любови, скрити и явни, могат да ни поучат да погледнем навътре в себе си и да се попитаме дали не сгреших, дали не прибързах в реакцията си към някой, дали не обърнах достатъчно внимание на подрастващ и много въпроси, на които няма еднозначни отговори.  И най-вече този сериал ни показа видовете любов, според гледната точка на всеки един от героите, показа ни  движещата й сила, както разрушителна така и извисяваща, и изкристализирането на една чиста и безусловна любов, стъпала и преодоляла голямото минно поле на живота.


Видео клипове от сериала  Предишни теми
Предстоящи моментиДобре дошли в новата тема за любовта и приятни мигове с героите от сериала# 1
 • Мнения: 3 309
Благодаря  за темата! Heart

# 2
 • Мнения: 22 867

Emiliya, благодаря за темата!
# 3
 • ФЕМИР ФОРЕВЪР
 • Мнения: 1 641
Благодаря за новата прекрасна тема ❤

# 4
 • Мнения: 1 979
Добро утро!

Прекрасна нова тема! Честито!

Еми Hugадмирации за труда и желанието ти да я правиш! newsm51

Нека я изпишем с позитивизъм и закачки. Предстоят  интересни серии, за които може много да се спори. Joy Joy Joy

Приятен ден по на кафе и до довечера!# 5
 • ФЕМИР ФОРЕВЪР
 • Мнения: 1 641
Хубав ден ❤
# 6
 • On the sea
 • Мнения: 1 849
Добро утро  Hug
Еми, благодаря за новата тема  bouquet, за резюмето няма какво да се коментира  Two Hearts
Да ни е честита и още по посещаема.

# 7
 • Мнения: 1 056
Добро утро! Еми, благодаря за чудесно оформената тема! Flowers Rose
Мислех да не пиша, но като видях заглавната страница, не се сдържах. На мен ми направи силно впечатление разговора между Нур и Иджлял и факта, че Нур прегърна Иджлял. Сцената с избора между двете също е силна, но и за мен е прекалено продължителна, с повтаряне на едни и същи фрази от Радван. Актьорът, играещ Радван, съм го гледала и в друг сериал, също в гадна роля. Назан успя да се върне в къщата, но момиченцето видя кой е "крадеца" или поне чу, че я нарече како. Може би в един момент без да иска ще я издаде.

# 8
 • Мнения: 14 024

Добре дошли в новата ни тема, момичета!
   Радвам се, че в темата ви харесва и се надявам, че заедно ще превърнем и тази тема в място за разтоварване, развлечение, споделяне на мнения и обмяна на информация.

    Погледнах старата тема и съм щастлива, че я приключихме само за 20 дни с 25 280 преглеждания и 736 мнения!

Гореща тема, нали! Вярвам, че тук  ще става още по-горещо!
   
Искам специално да благодаря на MAMA-AN, която направи за нас прекрасните колажи!# 9
 • Мнения: 14 838
Охооо, нова тема.Благодаря на авторката.
И на мен ми направи впечатление това как Нур прегърна Иджлял.Човещината в Нур пролича и тук.Дали Иджлял би го направила.

# 10
 • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
 • Мнения: 12 064
Чудна нова тема  Heart Eyes, благодаря Еми  newsm51, благодаря Ани  newsm51

Ох, свива ме под лъжичката като знам какво предстои.
Ще има да пишем и още как! И за радостни и за тежки моменти.
Много хубав сериал  Heart Eyes с много хубави главни герои  Heart Eyes ! Радвам се, че го загледах и ми достави неповторими емоции. И особено се радвам, че има с кого да ги споделя тук, в тази прекрасна тема.  Hug

# 11
 • Мнения: 14 024

Да разходя Ийт Козан в новата тема


# 12
 • ФЕМИР ФОРЕВЪР
 • Мнения: 1 641
Чудна нова тема  Heart Eyes, благодаря Еми  newsm51, благодаря Ани  newsm51

Ох, свива ме под лъжичката като знам какво предстои.
Ще има да пишем и още как! И за радостни и за тежки моменти.
Много хубав сериал  Heart Eyes с много хубави главни герои  Heart Eyes ! Радвам се, че го загледах и ми достави неповторими емоции. И особено се радвам, че има с кого да ги споделя тук, в тази прекрасна тема.  Hug

Абсолютно те подкрепям Профи ❤❤❤ Така да ми хареса сериала и толкова хубави емоции носи, а колко се радвам че намерих темата и новите момичета и теб тук ❤❤❤

Благодаря от сърце за топлото отношение, за приказната тема и за толкова хубави снимки, колажи, разсъждения 🤗🤗🤗

Странно че няма тема за Толгахан, ама и аз преди не го харесвах, тази му роля ме грабна много - преди по други причини не исках и да го гледам 😂

# 13
 • Мнения: 36 772
Да ни е честита новата тема в цвят лила

Благодаря на Емили и Димана за старанието с което поддържат темата и на всички момичета, които с коментарите правят темата интересна и има голяма посещаемост.
За всички момичета

Радвам се, че съм част от темата и с нещо съм допринесла да ни е приятно в новата къщичка  Peace

# 14
 • Мнения: 14 024
Благодаря  за темата! Heart

DebSs, за теб: (сетих се, че това е един от любимите ти моменти)


Общи условия

Активация на акаунт