"Сега и Завинаги" Asla Vazgecmem Тема 7

 • 61 071
 • 739
 •   1
Отговори
 • Мнения: 14 024

                   
Резюме
„Любов от пръв поглед? Не, не е така. Имахме буря от пръв поглед! От този ден до последния ... до последния, тази буря не преставаше да бушува.“-Нур Козан
„Сега и Завинаги“ (Asla Vazgecmem) -  една любовна история, която  държи в напрежение от първия до последния епизод. Любов - буря, любов - кошмар, любов - мечта, любов - приказка.
Главният  герой на тази любовна драма е Ийт Козан. Той е млад, красив, обезпечен. Започнал от нулата, постигнал завиден успех, в бизнес средите Козан се радва на репутацията на твърд, труден и целеустремен човек. Но тези качества на характера са безполезни, когато става дума за лични отношения, с които героят се справя трудно.
Скътал дълбоко в сърцето си трудното детство, пронизващата болка от загубата на своята майка Ийт се понася по течението. Сключва брак с братовчедка си Иджлял, която го дарява с прекрасен син. Мерт е единственият светъл лъч в живота му.  Отегчен от ревнивата си съпруга, свидетел на превратностите в живота, той няма доверие на никого от роднините си. Търпеливо   понася всички изпитания, на които е подложен. Иджлял е в кома и  младият мъж никога не е мислил да измени на своята съпруга, но сърцето не слуша. Срещата с младата  и невинна девойка  Нур обгръща героя с нова, страстна любов.
„Любовта се оказа осезаемо нещо, можеш да го почувстваш с всяка своя клетка до толкова, че нещо скрито да тревожи тялото ти всеки път, когато я видиш.“
Ийт  е изправен пред най-голямото изпитание в живота си! Иджлял или Нур? Любов или отговорност?
Иджлял – болезнено амбициозна жена, готова на всичко, за да върне съпруга си. Отгледана и възпитавана единствено от майка си Айтюл, която подхранва амбициите на дъщеря си и двете заедно се борят за фамилията Козан.
Нур - скромно, чистосърдечно и добронамерено момиче, което пристига в големия град, след загубата на двамата си родители. Мечтае да продължи образованието си и здраво да  стъпи на краката си. Съдбата определя друго - пътят й е пресечен от Ийт Козан. Влюбва се от пръв поглед.
"Ийт Козан, какво направи с мен? Кога успя?"
Последвалите драматични събития превръщат  плахото момиче в амбициозна жена, готова да брани своята  любов.
Предстои сблъсък на противоположностите - справедливостта или лъжата, любовта или коварството, нежността или грубостта.  Кой ще победи в този жесток свят на измама и предателство, кое ще вземе връх – любовта или омразата,   съпричастността или безразличието, истината или лъжата. Предстои да видим!
"За някои нашата история беше приказка, други си мислят, че това е позор. Може би животът беше просто сън и бяхме събудени....“-Нур Козан


Всяка делнична вечер от 20.00 часа по БТВ


С участието на :
Продукция на: Gold film  
Режисьори: I-Nıhat Durak; II - Aysun Mehdiabbas   
Сценаристи: Sırma Yanık, Melis Civelek  
Изп.продуцент: Faruk Turgut


Информация за сериала можете да намерите тук: Лична информация за историята на сериала
«Сега и Завинаги» ( Asla Vazgeçmem)
турски  телесериал на  канал  Show TV в жанр драма. Премиера - 12 февруари 2015 г.
Рейтинг: Тотал...
12 февруари 2015 г. – 5-то място
20 февруари 2015 г. – 10-то място
27 февруари 2015 г. – 9-то място
6 март 2015 г. – 6-то място
20.03.2015 – 8-мо място
27.03.2015 – 4-то място
02 април 2015 г. – 4-то място
12 февруари 2016 г. – 2-ро място
18 февруари 2016 г.  – 1-во място
До финала  на 06 октомври 2016 г. рейтингът на сериала се движи от 1-во до 5-то място.
Много противоречиви становища от критици, фенове и зрители. Много публикации в пресата, които оспорват или възхваляват сериала, актьорската игра и сценария. Борбата за утвърждаване е жестока. Конкуренцията е голяма. Мненията се движат от „Осанна!“ до „Разпни Го!“, но пък всички са единодушни относно брилянтното превъплъщение на Толгахан Сайъшман в образа на Ийт Козан.
Извадки от турската преса:
Поради ниските рейтинги  на  първите епизоди сериалът „Сега и Завинаги“ е бил изправен пред опасността да бъде  свален от екран 3 пъти: - след 18 серия, след 44 серия и 56 серия е обявена за финална.
29 март 2016 г - Към момента единственият сериал, носещ огромен успех на ShowTV, е "Никога няма да се откажа" (Asla Vazgecmem) с Толгахан Сайъшман, превръщащ се всеки четвъртък вечер във втория най-гледан сериал след лидера "Долината на вълците".
м. май 2016 г -  Faruk Turgut, продуцент на поредицата „Asla Vazgeçmem“ написа в Twitter следното:
«Asla Vazgeçmem » ще приключи с  последния  57 епизод според нас."
Следват остри реакции от страна на зрителите, които пишат гневни писма в редакцииите  и на продуцента. Реакцията се разраства като лавина. Публикуват се заглавия като:
Asla Vazgeçmem  ще направи  Nur убиец?
Amine Gulse защо трябва да си отиде?
Защо ще финализират, когато серията от рейтинги е толкова добра, а Ийт и Нур са обичани и гледани с интерес?
Gold Film никога не е обявявал, че поредицата ще финализира втория сезон на сериала.
23 юни 2016 г - Актуализирана информация за това дали  „Asla Vazgeçmem“  ще продължи или не.
Преговорите между Show Tv и Gold Film във вторник, 14 юни бяха прекратени и окончателното решение за по-дългата поръчка бе променено. „Asla Vazgeçmem“ ще продължи с нов сезон. На 23  юни ще бъде излъчен 56-ия епизод на  втори сезон и ще напусне екрана за кратко време до 22 септември, като се започне от новия сезон с 57-ия епизод. „Asla Vazgeçmem“  ще пристигне с 3 епизода, а след това финалът ще се излъчи в неделя 6 октомври 2016г.
09.08.2016г. - Производителят на „Asla Vazgeçmem“  Gold Film, направи изявление в пресата на 9 август 2016 г. В официалното изявление  Faruk Turgut, собственик на Gold Filmin  сподели, че сюжетната линия е изчерпана, историята е към своя край, но това не може да се приеме като обида на феновете на „Asla Vazgeçmem“. В края на съобщението те обявиха, че ще подновят снимките на  „Сега и Завинаги“ след Kurban Bayramından за новия сезон на 2016/2017 г. и ще завършат историята с 3 епизода от новия сезон.  Ето и официалното становище:
Актуализация: Faruk Turgut'un притежаващ любимия сериал на Gold Filmin „Asla Vazgeçmem“, който успешно се представлява от продуцента.
Faruk Turgut даде окончателно обяснение за финала на сериала: „Asla Vazgeçmem“ ще продължи да се излъчва  след Kurban Bayramından с новия сезон 2016/2017г. с 57-ия епизод от поредицата  и ще публикува 3 епизода от новия сезон.  След това ще кажем сбогом на екрана с финалния  59 епизод.


Dimana-nova1

Преплетените съдби на героите, техните падове и възходи, техните грешки и прошки, техните любови, скрити и явни, могат да ни поучат да погледнем навътре в себе си и да се попитаме дали не сгреших, дали не прибързах в реакцията си към някой, дали не обърнах достатъчно внимание на подрастващ и много въпроси, на които няма еднозначни отговори.  И най-вече този сериал ни показа видовете любов, според гледната точка на всеки един от героите, показа ни  движещата й сила, както разрушителна така и извисяваща, и изкристализирането на една чиста и безусловна любов, стъпала и преодоляла голямото минно поле на живота.Видео клипове от сериалаот Zvetanka21

Dilek Kavraal – Kahramanım/“Герой мой“

Ти си моята съсипана приказка.
Ти беше моят герой.
Добре дошло разкаяние мое!
Ти беше мой приятел.
***
Като аромат на горещ хляб.
Като сън в бащина къща.
Като страхът, ако си отидеш.
Колко си хубава вътрешно.
***
Защо избяга от моята приказка,
Винаги си избирал лесния начин.
Героите не правят това!
Защо се отказа от мен?
***
Моят герой ...
Защо се отказа от мен?
***
Превод - profi_1


от Zvetanka21  Предишни темиПредстоящи моменти

Добре дошли в новата тема за любовта и приятни мигове с героите от сериала


Весели Великденски празници!


# 1
 • Мнения: 14 024
Добре дошли в тема 7!

Желая ви приятни мигове, положителни емоции и настроение с любимия ни сериал!

# 2
 • Мнения: 3 373
Благодаря, Емилия, за новата тема. Отново си на ниво, чудесно оформление. Надявам се, че на всички ще ни е приятно тук.

# 3
 • Мнения: 22 867
Еми, чудесно начало на новата тема! bouquet

velvet*, права си за ролите, а на физиономийките е цар. Много е изразителен, очи, вежди, муцунки.....Неговите неприятности - добре, ама сега се забих на Бу в неприятностите, по-големи са от на Ийт. Simple Smile
labrex, хайде скачаай в нашата темичка за Бу, че тук да не досаждаме на момичетата с нашия красавец Бу.

nadibuchi, скачам аз и там, повече чета, не пропускам, добре че момичетата и в тая тема ни изтърпяват. Ама как, ще ме търпят, аз и Толга харесвам! Heart Eyes Simple Smile bouquet

# 4
 • ФЕМИР ФОРЕВЪР
 • Мнения: 1 641
Ах, че хубава тема - благодаря ти Еми 😊
Ох мъчно ми е че идва финалът ☹

# 5
 • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
 • Мнения: 12 064
Прекрасна нова тема  Heart Eyes ! Благодаря, Еми!  Hug


Снимките на Амине са от представянето на онзи проект "В очите им", за който бях писала в предишната тема.  Peace
Благодаря за тях, Мише! Hug

А Толгахан ми се вижда леко подпухнал/отекъл в лице  Thinking. Дано е добре! Аз отичам така при алергични реакции и кортикостероиди. Rolling Eyes

Голяма гад тая Фикрет! Малко се изненада, че Иджлял я разкара и не пожела да приеме играта и. Явно си е представяла, че е намерила сродно чудовище, ама то такова не може да има. Че е напипала някаква тънка струна, която може постоянно да опъва, обаче Иджлял сама я е скъсала, с което тотално отряза Фикрет. И каква неистова злоба я гони. ooooh! Ужас!  Shocked

Последна редакция: вт, 03 апр 2018, 01:42 от profi_1

# 6
 • ФЕМИР ФОРЕВЪР
 • Мнения: 1 641
И на мен ми се стори някак подпухнал - дали от алергията или друго, но по различен
https://instagram.com/p/BhFVdZdHT0p/

# 7
 • Мнения: 3 373
Добро утро

Искам отново и в новата тема да ви напомня да гласувате - всеки ден, аз на ден гласувам по два пъти - и от вкъщи, и на работа, от различни компютри може.

https://turkiyegenclikodulleri.com/ - до 15.04.2018
http://bestofthelist.com/the-most-handsome-turkish-actors-2018/ - до 15.02.2019

# 8
 • Мнения: 14 024
Добро утро!
Желая ви слънчев и усмихнат ден, пълен със сила и любов!# 9
 • в кукувиче гнездо
 • Мнения: 3 187
Няма ли най-накрая да я разкарат тая Фикрет? Много е гнусна. Как пък Ийт не се усеща?!?

# 10
 • ФЕМИР ФОРЕВЪР
 • Мнения: 1 641
След две серии вече няма да я има, но отровата и остава и колко беди ще донесе 😞

# 11
 • Мнения: 367
Здравейте!
Благодаря за новата тема, много красиво оформена!
Разгеле, на Нур лампичката в главата й светна. Хареса ми и реакцията на Йит, когато му каза, че вече не  иска Фикрет в дома си. Разговорът им беше спокоен, искрен, изпълнен с любов. Йит си призна, че компанията на Фикрет му допада, но нищо повече.
Хареса ми и разговора между него и Иджлял. Този път той ясно изрази позицията си, обясни защо е против Фърат. До сега в мен се беше загнездило съмнението, че колкото и да отрича, ревнува Иджлял. Но и тя му отвърна подобаващо де, когато го попита ако тя поиска, той би ли се отказал от Нур.
Поведението на Мерт меко казано ме дразни, въобще не приляга на едно малко дете да изрича такива думи и да се държи така с баща си. А Йит, в страха си да не го отблъсне още повече, замълча и се изнесе от стаята. Аз също съм родител и не бих допуснала детето ми да се държи така с мен. Не считам това за правилно.
За Назан въобще не ми се коментира..... Макар, че при поредната им кавга каза на Елмаз, че точно тя е тази, отнела мъжа й. Не бях поглеждала от този ъгъл, но всъщност е точно така.

Последна редакция: вт, 03 апр 2018, 10:28 от atanasova4140

# 12
 • Мнения: 14 024
Здравейте!
Благодаря за новата тема, много красиво оформена!
Разгеле, на Нур лампичката в главата й светна. Хареса ми и реакцията на Йит, когато му каза, че вече не  иска Фикрет в дома си. Разговорът им беше спокоен, искрен, изпълнен с любов. Йит си призна, че компанията на Фикрет му допада, но нищо повече.
Хареса ми и разговора между него и Иджлял. Този път той ясно изрази позицията си, обясни защо е против Фърат. До сега в мен се беше загнездило съмнението, че колкото и да отрича, ревнува Иджлял. Но и тя му отвърна подобаващо де, когато го попита ако тя поиска, той би ли се отказал от Нур.
Поведението на Мерт меко казано ме дразни, въобще не приляга на едно малко дете да изрича такива думи и да се държи така с баща си. А Йит, в страха си да не го отблъсне още повече, замълча и се изнесе от стаята. Аз също съм родител и не бих допуснала детето ми да се държи така с мен. Не считам това за правилно.
За Назан въобще не ми се коментира..... Макар, че при поредната им кавга каза на Елмаз, че точно тя е тази, отнела мъжа й. Не бях поглеждала от този ъгъл, но всъщност е точно така.
atanasova, цитирах те, защото нямам какво да допълня.
Още веднъж аплодисменти за невероятната игра на актьорите!
# 13
 • On the sea
 • Мнения: 1 849
Еми  bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet
Излишно е да споменавам, че всичко е на ниво, в тон, вълшебно е направо.
Много красиви снимки, думи нямам, малко окъснях днес и какво съм изпуснала.

# 14
 • Мнения: 14 024
И отново:

Благодаря на MAMA-AN за съдействието, помощта и подкрепата около пускането на новата тема!

Благодаря на Димана за чудесното експозе!

Благодаря на Zvetanka за клипчетата, които ни предостави!

Благодаря на Профи за превода на песента  на  Dilek Kavraal/Kahramanım/“Герой мой“

Благодаря на всички вас, момичета!

Общи условия

Активация на акаунт