Къс цикъл

• 417
  • 1
  •   1
Отговори
Здравейте,
Искам да попитам следното нещо, дали и при вас се е случвало … От един месец правим опити за бебе с мъжа ми , следях си датите на овулацията, но мензиса ми дойде 2 дена по - рано. Не мога да кажа , че и беше нормално кръвотечение, 2 ден само течеше малко по-силно пт остналите и след това кръвта биеше с кафевикав цвят , който от ден на ден се засилва повече вече 3-ти ден, а по моите сметки до сега трябваше да ми е свършило. Случвало ли се е на някой същото и може ли да ми даде някой информация на какво може да се дължи ….
Благодаря предварително !

# 1
До колкото разбирам 2 дни е имало червена кръв и после е станала кафява. Но кафявата е с увеличаваща се тенденция?
2 дни червена кръв + няколко дни кафява с намаляваща тенденция е нормално според мен. Може би Ви се струва, че се увеличава, а всъщност не е така?
Аз бих си направила тест за бременност и ако е отрицателен после бих изчакала няколко дни да видя дали ще спре (ако раЗбира се количеството не е тревожно голямо). Ако тестът е положителен веднага на гинеколог в денонощните центрове.
Вероятно всичко е наред! Simple Smile Хубав празник!

Общи условия

Активация на акаунт