"Сега и Завинаги" Asla Vazgecmem Тема 5

• 66 260
  • 742
  •   1
Отговори
# 615

Емили
Цитат
Ийт Козан - високомерен и горд, ексцентричен, понякога и циничен! Искрен и непредсказуем, твърдоглав, но и състрадателен! Допускащ грешки, но и научил много от тях. Ревнив и ревнуващ, обичан, но и силно обичащ!
Влюбен до полуда, но и получаващ същата страстна любов!
Твърдоглав по отношение на Нур и състрадателен по отношение на Иджлял....
Емили нали знаеш "И сам воинът е воин...." Отбранявай си момчето....
Чакам с нетърпение какви ще ги свърши довечера...
Ийт Козан си заслужава Иджлял - тя да го лъже, той да й вярва...

"MAMA-AN" само заради този прекрасен колаж няма да ти отговоря, ще броя до 10 и ще ти кажа само, че не съм съгласна! (и броенето не ми помогна)

Чудесен колаж, благодаря ти!

А от мен:
пак се е замислил  ... Какво ли ще направи довечера???

# 616
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Аз знам  newsm53 .. ще ни прикове към екраните.  Grinning Peace

# 617
Еми, дръж здраво пищова, че като гледам .......ПОВЕЧЕ СМЕ! newsm44 Тия, набралите на Ийт, мнооого да внимава какви ще ги дроби довечера! bash Grinning bouquet

# 618
Ех момичета, къде я видяхте тая толкова голяма любов при Нур и Ийт напоследък, има няма 10 серии.
Никаква тръпка не ми носят, никаква близост не търсят, само инат, само скандали...
Струва ми се,че всичко им е до навик- да се пишат че са заедно, а пък дали наистина са заедно...
Сценаристите страшно развалиха образа на Йит (мъжкар,справедлив), а сега прилича на незрял тийн,несигурен,ревнив та даже и към Иджлял(това вече преля чашата на търпимостта ми към филма).
Но го гледам....с надеждата да видя нещо от първите епизоди,когато беше готов да се опълчи
пред всички за любовта си с Нур, и го правеше. Peace

# 619
Профи, labrex,
Аз знам  newsm53 .. ще ни прикове към екраните.  Grinning Peace
Еми, дръж здраво пищова, че като гледам .......ПОВЕЧЕ СМЕ! newsm44 Тия, набралите на Ийт, мнооого да внимава какви ще ги дроби довечера! bash Grinning bouquet
     Охх, момичета, правя новата тема, а вие ме разсейвате! Чудя се кое по-напред - темата ли, защитната реч ли, но май ще си грабна шапката и ...  на кафе.
     Повече сте, ама Ани каза: "И сам воинът е воин". (Ако сбъркат с кафето да ми сервират нещо друго - мислете му). Но трябва да ми скрият и телефона, че с едно оче ще гледам как ругаете Ийт. (той ще си го заслужи, ама Еми ще си го защитава).

Красавец!

и още един

# 620
Добро утро! И аз успях да ви изчета и подкрепям мненията ви за Ийт, уволни любимата жена по много жесток начин. Добре, фирмена политика, но можеше да и го каже по друг начин, да се опита да не я нарани толкова, много ми стана жал за нея, кой обичащ мъж би постъпил по този начин? Вярно Нур го излъга, но предвид причините и можеше да се опита да я разбере или пък тайно да плати дълговете и, така поне щеше да нарани само достойнството и, а сега..... мъчно ми е за нея, тя не заслужаваше такова отношение.
Еми да ме прощава, но този път много се разсърдих на Ийт, ще ми е нужно повече време да му простя, иначе идеята с пушката много ми допадна, действай смело Rolling Eyes

И една красота за разсънване

Labrex и аз като теб взех да се кахъря отново с Кара севда и там наистина много тежко го преживявам.

Labrex, velvet, скачайте в нашата си тема за Кара Севда, да не ни се сърдят тук момичетата. Еми, разбира се винаги проявява разбира,но все пак... КемНих forever

# 621
  • On the sea
nadibuchi и там ще гледам да съм редовна, а тук така заобиколно се опитвам да ги зарибя към какво да се насочат след Asla-то, това в кръга на шегата разбира се, а колкото до Еми ми е направило впечатление, че тя винаги проявява разбиране към нашите забежки и също има вкус за красиви мъже Innocent, а и Бурак не е за подценяване Rolling Eyes
И да не е така без нищо един вълнуващ за мен момент

Една красива Амине

А в тази къща случайно забелязах, че са снимали и в сериала Дръзки и красиви, много ми харесва, къщичка мечта

# 622

Хайде ... на търг!

Приятно гледане!

# 623
 Иджлял нарочно скрои номер  на Нур за търга . Ийт още повече ще се рязари  . Тя няма вина  Ах , Ийт що  един път не повярва  .  Не знам дали ще изтърпя такъв мъж с такова его  .

Емиии Hug този хубавец те поздравява

Скрит текст:

# 624
Добра вечер!

За жалост разбирам, че моята шега с бойното снаряжение не е приета достатъчно шеговито.Майтапът за вземане на оръжие си е чисто просто закачка, направена с подходящите емотикони, което не е призоваване за подкрепа, но който иска нека си  го тълкува така.
Самият Толгахан в едно интервю казва, че се разстройва, когато чете по форумите как въз основа на сюжета хората се карат, подмятат си нежелани реплики, критикуват се и т.н. Дори и в непряк текст, нека не го правим! Всички сме възрастни хора, имаме глави на раменете и житейски опит, за да се подлагаме на индиректни характеристики и определения какви коментарии правим. Това е форум, все пак.
Смея се на глас, когато видя подобни постове, подхвърляйки нещо от рода на "казвам ти дъще, сещай се снахо", защото не всички са свекърви и не всички са снахи, има и тъщи, и сестри, и лели  и т.н.

Приятна вечер с поредната серия!

Ех, тази манекенка колко главоболия донесе на момчето. smile3555

# 625
 Димана Hug Ясно е  на шега стреляме. Някой  не са разбрали закачката . Хубави рокли и стил в сериала .

# 626

Димана, бих могла да ти отговоря по подобаващ начин, но .... възпитанието, което съм получила от своите родители и образованието, което имам ме възпират. Затова ти пожелавам от цялото си сърце:
Бъди щастлива! и продължавай да се смееш на постовете ми, а аз ще продължавам да коментирам така, както си искам!

# 627
Сто хиляди само за колието ли или и за модела.... Thinking

Ох горката Иджлял...тя нищо не знае...ни чула ни видяла.....

# 628
 Ийт повярвай  бе  #Cussing out #Cussing out права е Нур Ийт позволява на змията да ги разиграва

# 629
Хвана ме яд на сценаристите, трябваше да оставят Нур да пооскубе Иджлялката и да я понатупа, нищо, че не подхожда на дами подобно нещо. Щото е ясно, че Ийт никога няма да прогледне.

Общи условия

Активация на акаунт