"Сега и Завинаги" Asla Vazgecmem Тема 5

• 66 273
  • 742
  •   1
Отговори
# 585
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР

Едно клипче от серията, която ще дават довечера, със страхотна песен, дълбоки чувства на болка, вина, самообвинение. И страхотна игра. Ако някой може да преведе и текста..
Емилия Flowers HibiscusFlowers Hibiscus
Zvetanka, наистина чудесно клипче! Благодаря, че го сподели с нас!

И аз сега го слушах - чудесно е - мерси за него Simple Smile

Охх, не можах да устоя на тези колажи!

Поздравления за Maxim Soldatov - VK!

ах ах ах - много хубави

Последна редакция: пн, 05 мар 2018, 20:15 от МарМиши

# 586
На тоя Ийт ще му ошмуля ушите, ако ще Еми с пищов отпреде му да стои! Ааа, ма оля се туй момче! bash

Zvetanka, благодаря за клипчето, наистина е много хубаво! bouquet
Еми, на теб за колажите! bouquet

# 587
Еееее Ийт направо прекали...... smile3513 bash

# 588
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Днес само загрява, утре ще прекали Wink

# 589
Сезон 2
Епизод 67

# 590

На тоя Ийт ще му ошмуля ушите, ако ще Еми с пищов отпреде му да стои! Ааа, ма оля се туй момче! bash

Охх, labrex ти ми оправи настроението! Щастлива съм, че в темата има момичета, които реагират с чувство на хумор на подобни ситуации! Които усещат и моето желание да провокирам, за да прочета повече коментари и различни мнения. Това е много ценно за мен!
     Смятах да не пиша нищо тази вечер, но въображението ми работи и само си представих как стоя с пищов пред Ийт и го защитавам. Това не мога да го изпусна!
     Сядам да пиша "литературен анализ" в защита на Ийт. Ако можех и да направя снимка как стоя пред него с пищова - ще се получи чудесно онагледяване. Но нищо - аз ще си го представям след всеки негативен коментар за моя любимец!

# 591
Накратко каквото схванах от казаното в клипчето.
Дебело подчертавам, че нямам претенции за точност.
В началото Амине казва, че всеки, който знае, че Рашит е неин добър приятел, знае че е там за да го подкрепи с много обич и гордост. Че винаги е харесвала дефилетата му, които са невероятни, а дрехите му много купувани, прави добър бизнес. После самият дизайнер казва, че това е много специален проект.
Почват да я питат за Месут Йозил и тя казва, че всичко е много добре при тях.
Другото после, след полунощ, че милото пак зае позиция зад гърба ми и не мога да продължа. ooooh!

Профи, благодаря за превода! newsm51

Едно клипче от серията, която ще дават довечера, със страхотна песен, дълбоки чувства на болка, вина, самообвинение. И страхотна игра. Ако някой може да преведе и текста..
Емилия Flowers HibiscusFlowers Hibiscus

Цветанка
Hug,благодаря за това клипче! Отдавна искам да намеря тази песен, която е прекрасна и страхотно подхожда на чувствата, които бушуват в Нур и Ийт. Самият глас на певицата изразява невероятно дълбока драма. Много красиво. Още веднъж благодаря! newsm51

Дано Профи се опита да преведе текста на песента както може, за да хванем за какво се пее точно.

Емилия, страхотни снимки! Благодаря! Ето ти и една дама с пушка. Имаш нужда, а утре повече. Peace smile3503 newsm51

# 592

Здравейте! Emiliya, коментарът ти ме накара да се усмихна. Когато за първи път гледах тази част направо не можах да повярвам, че Ѝит постъпи така. Бесен е на Нур и като че ли безсилен да се наложи над нея. И не може да му се отрече, изгони момичето доста елегантно, т.е. съгласно фирмената политика. И ако в тази ситуация може да парира всеки с ясните и точни правила на фирмата, то в следващия епизод постъпката му направо ме извади извън релски.

# 593
Емилия, страхотни снимки! Благодаря! Ето ти и една дама с пушка. Имаш нужда, а утре повече. Peace smile3503 newsm51
Димана, благодаря ти!

С пушката и аргументите - непобедима!

Едва сега видях как хубавичко съм се скрила зад Ийт! Аз ли пазя него, той ли мен .......

Последна редакция: пн, 05 мар 2018, 22:00 от Emiliya

# 594
Скрит текст:

Здравейте! Emiliya, коментарът ти ме накара да се усмихна. Когато за първи път гледах тази част направо не можах да повярвам, че Ѝит постъпи така. Бесен е на Нур и като че ли безсилен да се наложи над нея. И не може да му се отрече, изгони момичето доста елегантно, т.е. съгласно фирмената политика. И ако в тази ситуация може да парира всеки с ясните и точни правила на фирмата, то в следващия епизод постъпката му направо ме извади извън релски.

Елегантно я изгонил!? Да беше някоя от другите мотащи се по коридорите госпожици, да, бих го приела. Но това е Нур, жената, която го обича и толкова изтърпя заради него, която и той (уж) обича, не може така да се държи с нея. Аз ако бях, до там ми беше лИбовтЪ, нямаше да го погледна повече! Naughty Simple Smile Peace
Надничам в темата, че да ми олекне малко, забих се в Кара севда-та, на Ийт и Нур трагедиите бели кахъри ми се виждат покрай тези на Нихан и Кемал. Тежък сериал. Peace

# 595
     Време за разплата! Доволна съм, че сценаристите развиха докрай темата за лъжата. Да, лъжата трябва да бъде наказана! Още повече да лъжеш любимия си, гледайки го в очите, че отиваш на фризьор и да кроиш други планове с приятеля си от детство! Да лъжеш, че си разговарял толкова дълго с Елмаз по телефона, а в същото време  „флиртуваш“ с Фатих! Да кажеш в очите на човек, когото толкова силно обичаш: „Съжалявам, че бях принудена да те излъжа, но няма да ти се извиня!“ Да не реагираш на въпроса: „Ти с кого споделяш живота си, с  мен или с онзи? Не знам кой съм аз в твоя живот, не знам!“ и накрая да си толкова силно изненадан от думите на Ийт: “Добре знам каква цена съм платил, а ти! Казвам ти открито, аз си плащам цената, но и ти ще си платиш!“ това не го разбирам.
     Какво очакваше Нур, че Ийт ще си затвори очите и кротко и спокойно ще гледа как тя поема в грешната посока, направлявана умело от Фатих. Та кой нормален мъж, знаейки, че Фатих е влюбен в Нур ще стои и наблюдава безпристрастно?
     Това е Ийт Козан  и реакциите му изобщо не ме изненадват. Обича страстно, желае любимата да бъде само и единствено негова, какво лошо има в това? Всеки  силно обичащ мъж  желае да бъде единствен господар на сърцето на своята изгора. Но никой не обича да бъде лъган.
     Ийт постъпи като типичния работодател. Нур  не може да започне работа на още едно място, защото фирмената политика е такава. И след като е решила да се изявява на модния подиум – да си събира нещата. В тази фирма  няма място за нея! Точно и ясно, с достойнство наказа лъжата. Оттук насетне да я мисли мениджърът (който толкова бързо се понесе към кабинета си, след като разбра, че Нур отива при Ийт. Трябваше да чуе разговора между двамата, за да е готов и услужливо да предложи помощ на Нур).
      Жалко, много жалко и за двамата – от амбиция и гордост ще направят удоволствие на другите, а самите те ще се разкъсват от болка и любов!

# 596
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Ох, после ще ви чета, че много сте писали.

Красивата песен към този момент

е на Дилек Кавраал "Герой мой" - https://www.youtube.com/watch?v=hMWrfF-tUIs

Текстът е хубав, нещо такова:
Ти си моята съсипана приказка.
Ти беше моят герой.
Добре дошло разкаяние мое!
Ти беше мой приятел.

Като аромат на горещ хляб.
Като сън в бащина къща.
Като страхът, ако си отидеш.
Колко си хубава вътрешно.

Защо избяга от моята приказка,
Винаги си избирал лесния начин.
Героите не правят това!
Защо се отказа от мен?

Моят герой ...
Защо се отказа от мен?
[/color]

Обаче за някои редове изобщо не съм сигурна, че е така. Много ми се ще някой знаещ турски да ни помага. Praynig

# 597
profi_1 - Flowers TulipFlowers Rose:Flowers Blossom
Благодаря Flowers Bouquet
силна песен, силен текст, точно за подходящия момент и ситуация в сериала.

# 598

Ти беше моят герой.
Ти беше мой приятел.

Като сън в бащина къща.

Героите не правят това!
Защо се отказа от мен?

Моят герой ...
Защо се отказа от мен?
[/color]
Обаче за някои редове изобщо не съм сигурна, че е така. Много ми се ще някой знаещ турски да ни помага. Praynig
Профи, песента е наистина красива, но с превода я харесах още повече! Благодаря!
profi_1 - Flowers TulipFlowers Rose:Flowers Blossom
Благодаря Flowers Bouquet
силна песен, силен текст, точно за подходящия момент и ситуация в сериала.

# 599

Ти беше моят герой.
Ти беше мой приятел.

Като сън в бащина къща.

Героите не правят това!
Защо се отказа от мен?

Моят герой ...
Защо се отказа от мен?
[/color]

ПрофииииииииииииииииМерси, мерси, мерси и много мерси! love001 txtloves newsm51

Прекрасна песен и текст! Точно за Нур и Ийт.

Общи условия

Активация на акаунт