"Сега и Завинаги" Asla Vazgecmem Тема 5

• 66 253
  • 742
  •   1
Отговори
# 630
Гадна сцена беше. Свещената пак ни лук яла, ни лук мирисала! Ах , с удоволствие бих я проскубала!!!

# 631
Сезон 2
Епизод 68-1

- 100 000, наддаването приключи!

- Какво беше това, какво беше? Кой направи шоуто – твоето колие, твоят модел, твоят подпис къде бяха? Върху шията на Нур! Кой направи шоуто?
- Ти какво направи, Ийт?
- Само не ме дръж отговорен, ще стане много лошо!
- Какво по-лошо може да стане? Какво ще направиш, ще ме набиеш ли?
- Не говори глупости!
- Изложи ме, а сега ще избягаш!

- Стига, Нур!
- Кой е виновен, Иджлял, кажи кой е виновен? Каква клопка ми устрои отново, как ме унижи отново!
- Нур! Затвори си устата!
- Нали не го вярваш? Нали не вярваш, че аз съм планирала всичко това!

- Казах ти, Нур!
- Нур, Нур, Нур! Кажи Иджлял! Ти сляп ли си, толкова си сляп, че не виждаш, че Иджлял е планирала всичко това! ... Вкараха ме в капан, вкараха ни в капан! Ако трябва да държиш отговорен някого, това е Иджлял!
- Аз държа теб отговорна, теб, теб! ... Не ме е грижа какво е направила Иджлял! Знаеш ли защо, не защото е майка на детето ми, а заради това, което направи ти! Ти й даде тази възможност, ти!

- Ийт, не ми обръщай гръб, казах да не ми обръщаш гръб, Ийт! Казах да не ми обръщаш гръб! Ако се качиш в колата всичко ще свърши! Чуваш ли, само да се качиш в колата всичко ще свърши, Ийт!

- Ийт, Ийт ... Ийт! Ти ни зачеркна, ти ни зачеркна, ... Ийт, зачеркна ни! Ти ни зачеркна!
- Ийт, кълна ти се ...
- Млъкни! Казах ти да млъкнеш!

...
- Слизай!
- Ийт, наясно си, че и аз като теб съм потърпевша, нали? ... Моля те, кажи ми нещо, хайде!
- Същото, което казах на Нур!

# 632
Иджлял нарочно скрои номер  на Нур за търга . Ийт още повече ще се рязари  . Тя няма вина  Ах , Ийт що  един път не повярва  .  Не знам дали ще изтърпя такъв мъж с такова его  .

Хвана ме яд на сценаристите, трябваше да оставят Нур да пооскубе Иджлялката и да я понатупа, нищо, че не подхожда на дами подобно нещо. Щото е ясно, че Ийт никога няма да прогледне.

+++  newsm10 newsm10 Ийт ме остави без думи.....

# 633
Ех, най-после малко мехлем за сърцето от коментара на кибичките:"Ако тази се изложи, то Иджлял се изложи два пъти!" , предавам смисъла само.  Ето, сега пак Фатих я спасява, а Ийт да обича. Еми, да му прочетеш едно конско на твоя хубавец/хубостник, че.....много му набрах! Mr. Green

# 634
Здравейте! Направо съм сащисана от поведението на Йит! По-голям удар няма как да бъде нанесен на любима жена! Обида и унижение на  n-та степен. Даже не мога да се поставя на мястото на Нур.

# 635
Направи ми впечатление как онова мръсно мекотело се качи в колата на Йит доволно от живота. А той думичка не и пророни ! Пак се отърва, ей !

# 636
Ийт - НЕ ПРЕХВЪРЛЯЙТЕ ТОПКАТА КЪМ ИДЖЛЯЛ....   #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

Не мога да повярвам, че може да съществуват толкова загубени мъже.....

Направи ми впечатление как онова мръсно мекотело се качи в колата на Йит доволно от живота. А той думичка не и пророни ! Пак се отърва, ей !

Не само, че не й каза дума, а я изчака, за да си я заведе в къщи......

Браво на Елмас  newsm10 newsm10 newsm10

# 637
Сезон 2
Епизод 68-2

- Какво направи пак?
- Вече съм сама! Знам го! Ийт вече го няма! След тази вечер го няма! Сама съм! Знам го!

- Какво беше това колие, Боже мой, съсипа я! С това колие онази направо е надянала примката на врата на Нур, не го ли разбираш?
- Големият Ийт Козан се върза на игричките на вещицата Иджлял и пожертва Нур! Виж ти! Иджлял се е родила с късмет! Значи ви унищожи? Така ли е Ийт? Казваш, че всичко е свършило?
- Не питай мен! Иди питай братовчедка си! Тя крещеше снощи след мен, че всичко е свършило, питай я! Да ти разкаже какво е свършило, защо е свършило, нека ти обясни всичко! Снощи ли ме подлуди или всеки ден ме прави на луд! Нека ти обясни, ще ти разкаже с удоволствие!

- Нали видя, нали видя как се надува! Какво ми каза Елмаз - “Нур много страдала, Нур се е сринала“  Видяхме я! Пак се е облякла, нагласила се е, гримирала се е от сутринта – трепач! Със сигурност отива на снимки, със сигурност!
- Нали видя как си тръгна? Все едно ме няма, все едно не ме е видял! Прочел е във вестниците, виновната съм аз, Иджлял не е! Той въобще не е! Сякаш аз съм искала да ми сложат онова проклето колие! Сякаш аз му казах да го скъса пред очите на толкова хора!
- Машина на интригите! Ти си дъщеря на майка си! Произлязла си от ядката! Едно нещо да направиш и Назан вече ще ти диша прахта! Ти си богопомазана! Какво ли не надроби, но пак ... Наистина, защо ли го увъртам? Говоря за Фърат, сладурче! ... Ти се мислиш за недосегаема, но аз ще те докосна! Недейда ме притискаш, много лошо ще стане!

# 638

"Снощи ли ме подлуди или всеки ден ме прави на луд! Нека ти обясни, ще ти разкаже с удоволствие!"

Помооощ! Изчезна чувството ми за хумор, патроните също свършиха! Предавам сеееее! ....  Плаках с Нур!

Но бяха много сладки на сутринта! Ахх, колко са еднакви в ината си и нараненото достойнство! Гълъбчета!
“Нур много страдала, Нур се е сринала“  Видяхме я! Пак се е облякла, нагласила се е, гримирала се е от сутринта -  трепач! Със сигурност отива на снимки, със сигурност!
"Нали видя как си тръгна? Все едно ме няма, все едно не ме е видял! Прочел е във вестниците, виновната съм аз, Иджлял не е! Той въобще не е! Сякаш аз съм искала да ми сложат онова проклето колие! Сякаш аз му казах да го скъса пред очите на толкова хора!"

Колко ли време ще издържат ... сърдити!

# 639
nadibuchi и там ще гледам да съм редовна, а тук така заобиколно се опитвам да ги зарибя към какво да се насочат след Asla-то, това в кръга на шегата разбира се, а колкото до Еми ми е направило впечатление, че тя винаги проявява разбиране към нашите забежки и също има вкус за красиви мъже Innocent, а и Бурак не е за подценяване Rolling Eyes
И да не е така без нищо един вълнуващ за мен момент

Една красива Амине

А в тази къща случайно забелязах, че са снимали и в сериала Дръзки и красиви, много ми харесва, къщичка мечта

Velvet, и аз така се опитвам да ги насоча към Кара севда след като свърши Asla-то. Дано да има и такива, които също ще се прехласнат по Бурак. А и сериала е класен, няяма да се уморя да го повтарям, нищо, че преди него само Кьосем и Аsla-то ги смятах за върха. А колкото до Еми, това се казва стопанка на голямата къща-форум- за всички обитатели има по нещичко. Благодарим Еми, от името на всички замаяни от кафявите очи...

# 640

Димана, бих могла да ти отговоря по подобаващ начин, но .... възпитанието, което съм получила от своите родители и образованието, което имам ме възпират. Затова ти пожелавам от цялото си сърце:
Бъди щастлива! и продължавай да се смееш на постовете ми, а аз ще продължавам да коментирам така, както си искам!

Еми Hugкъде съм казала, че се смея на постовете ти? Казах, че се смея на това, че не ми е разбран хумора за оръжията и там още нещо беше.
Как може да се смея на постовете, които пишеш,  толкова стойностни, обосновани с факти, написани с такъв точен литературен език, който вече почти съм забравила в годините на еднообразие, след учебните години.
Винаги съм се радвала да ги чета, въпреки, че сме на различно мнение за главните герои. Дори и хуморът ми за Ийтки и Нурки  започна да го приемаш  накак  по различен начин.
Благодаря за пожеланието!  newsm51Да си призная щастлива  съм и с възпитанието, и с образованието и с положението си. А смехът е здраве.
За коментариите е ясно, че всеки ще си пише както знае и както може. Съжалявам, че един хумор и един герой те накараха да пишеш по този начин. Чувствах се длъжна да се обоснова, а ти, като не искаш, недей! Волята е твоя. Щом разбираш възпитанието така, така да бъде!Аз го разбирам по този начин. Peace

Последна редакция: вт, 06 мар 2018, 22:30 от Dimana-nova1

# 641

Хайде ... на търг!

Приятно гледане!

УУФФ, гадината Иджлял...Ама и Ийт прекали, само я защитава тая пепелянка

# 642
Ийт - НЕ ПРЕХВЪРЛЯЙТЕ ТОПКАТА КЪМ ИДЖЛЯЛ....   #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

Не мога да повярвам, че може да съществуват толкова загубени мъже.....

Не само, че не й каза дума, а я изчака, за да си я заведе в къщи......

Браво на Елмас  newsm10 newsm10 newsm10

newsm10 newsm10 newsm10
Наистина, браво на Елмас!
 Да не се прехвърля топката към Иджлял - това иска Ийт. Браво на него, супер е в поведението си да противоречи на Елмас, която защитава Нур. Но да й противоречи, защитавайки Иджлял, е меко казано пълна идиотщина. Не мога да си обясня защо сценаристите го докараха до това дередже.
Язък. Значи, искайки да докаже, че Нур е виновна за всичко, оневини Иджлял, знаейки, че е истинската виновна.Не го разбирам и няма да го разбера.
Когато гледах сериала за първи път до тази серия се стараех да го разбирам, в някои моменти дори и го оправдавах, защото си е магнетично момчето. Но от тази серия нещо в мен се преобърна и започнах да искам Нур да го зареже и да се свърже с Фатих. Тази им разправия вече стигна до "точката на кипене" и не се знаеше какво ще стане, ако не е нещо много разтърсващо, каквото всъщност ще се случи.

# 643
Нади, Velvet
nadibuchi и там ще гледам да съм редовна, а тук така заобиколно се опитвам да ги зарибя към какво да се насочат след Asla-то, това в кръга на шегата разбира се, а колкото до Еми ми е направило впечатление, че тя винаги проявява разбиране към нашите забежки и също има вкус за красиви мъже Innocent, а и Бурак не е за подценяване Rolling Eyes
Скрит текст:
И да не е така без нищо един вълнуващ за мен момент

Една красива Амине

А в тази къща случайно забелязах, че са снимали и в сериала Дръзки и красиви, много ми харесва, къщичка мечта

[/spoiler]
Velvet, и аз така се опитвам да ги насоча към Кара севда след като свърши Asla-то. Дано да има и такива, които също ще се прехласнат по Бурак. А и сериала е класен, няяма да се уморя да го повтарям, нищо, че преди него само Кьосем и Аsla-то ги смятах за върха. А колкото до Еми, това се казва стопанка на голямата къща-форум- за всички обитатели има по нещичко. Благодарим Еми, от името на всички замаяни от кафявите очи...
За всички замаяни от кафявите очи...

Скрит текст:

Не ми се захваща с Кара севда, защото чета, че е много тежък сериал, пък и няма happy end. Няма да издържа!

# 644

Ех, най-после малко мехлем за сърцето от коментара на кибичките:"Ако тази се изложи, то Иджлял се изложи два пъти!" , предавам смисъла само.  Ето, сега пак Фатих я спасява, а Ийт да обича. Еми, да му прочетеш едно конско на твоя хубавец/хубостник, че.....много му набрах! Mr. Green
labrex,  уредено е всичко!
В петък ще видите Ийт Козан - моята гордост! Тогава ще го искате и вие, но аз не го давам, пък и Нур няма да го пусне!

Общи условия

Активация на акаунт