"Сега и Завинаги" Asla Vazgecmem Тема 5

• 66 251
  • 742
  •   1
Отговори
# 645
Любовта настигна и  малките сладури Емин и Ямур.
Ямур беше много по детски наивна, изпускайки се и признавайки целувката си с Емин.
Емин по неговия си тюхкащ начин си призна пред сестра си, че се влюбва.
Прекрасно са ни показани искрените любовни  трепети на двамата.
И следствието - стресът на техните брат и сестра от случващото се между малките.
Получават се странни двойки - брат и сестра за брат и сестра, което явно Джахид не приема, за разлика от Елмас.
Ще бъдем  свидетели и на тяхната любов,  лъкатушеща се в приливи и отливи.

# 646
Нади, Velvet
nadibuchi и там ще гледам да съм редовна, а тук така заобиколно се опитвам да ги зарибя към какво да се насочат след Asla-то, това в кръга на шегата разбира се, а колкото до Еми ми е направило впечатление, че тя винаги проявява разбиране към нашите забежки и също има вкус за красиви мъже Innocent, а и Бурак не е за подценяване Rolling Eyes
Скрит текст:
И да не е така без нищо един вълнуващ за мен момент

Една красива Амине

А в тази къща случайно забелязах, че са снимали и в сериала Дръзки и красиви, много ми харесва, къщичка мечта

[/spoiler]
Velvet, и аз така се опитвам да ги насоча към Кара севда след като свърши Asla-то. Дано да има и такива, които също ще се прехласнат по Бурак. А и сериала е класен, няяма да се уморя да го повтарям, нищо, че преди него само Кьосем и Аsla-то ги смятах за върха. А колкото до Еми, това се казва стопанка на голямата къща-форум- за всички обитатели има по нещичко. Благодарим Еми, от името на всички замаяни от кафявите очи...
За всички замаяни от кафявите очи...

Скрит текст:

Не ми се захваща с Кара севда, защото чета, че е много тежък сериал, пък и няма happy end. Няма да издържа!

ЕЕх Еми, тая снежна снимка пък от къде я намери?!!!  teşekkürler Flowers Bouquet
Моля те гледай КС, нищо че е с лош край- няма да съжляваш.

# 647
ЕЕх Еми, тая снежна снимка пък от къде я намери?!!!  teşekkürler Flowers Bouquet
Моля те гледай КС, нищо че е с лош край- няма да съжляваш.
Нека да е лято .....

# 648
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
По памет, тази снежна снимка на Бу беше една от първите снимки, които Фахрие пусна, след като официално потвърдиха, че са заедно. Ама отдавна беше, та може и да бъркам.
Аз Карасевдата няма да го загледам, че не искам да гледам тежки филми. А Бу винаги съм си го харесвала. Има уникални очи. Heart Eyes

Понеже задрямах и проспах  Blush  половината от серията тази вечер, ще се въздържа от тежки коментари. hahaha

Но ще обърна внимание на това -
Любовта настигна и  малките сладури Емин и Ямур.
Скрит текст:
Ямур беше много по детски наивна, изпускайки се и признавайки целувката си с Емин.
Емин по неговия си тюхкащ начин си призна пред сестра си, че се влюбва.
Прекрасно са ни показани искрените любовни  трепети на двамата.
И следствието - стресът на техните брат и сестра от случващото се между малките.
Получават се странни двойки - брат и сестра за брат и сестра, което явно Джахид не приема, за разлика от Елмас.
Ще бъдем  свидетели и на тяхната любов,  лъкатушеща се в приливи и отливи.
Винаги съм смятала, че хубав и гледаем е онзи сериал, в който вторият пласт герои е не по-малко интересен от главните. Развитието на второстепенните сюжетни линии е от съществено значение за цялостния успех. Колкото и да ни вълнуват главните и да трептим с тях, нямаше да е същото, ако го нямаше това разноцветие. Гледала съм хубави игрални филми, в които почти няма второстепенни герои и сюжетната линия се върти само около житието и емоционалното състояние на главните герои, даже само на главния герой. Но сериал от такъв тип не е възможен. Браво на Мелис Дживелек и Сърма Янък!

# 649

Лека нощ!

И не сънувайте Ийт, него има кой да го сънува smile3502

# 650
Добро утро!

Пожелавам ви спокоен и щастлив ден!
 Flowers Sunflower Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

# 651
Здравейте, момичета!
Усмихнат, ведър и приятен ден!
Носталгия по Сезон 1

# 652
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Аз чак сега успях да изгледам снощния епизод и мога да кажа - Елмас е велика!  Laughing
А Иджлял е долнопробна гаднярка, с много претенции и никакво покритие. Далеч, далеч от класата към, която смята, че принадлежи.

Хареса ми цялата част, в която като се качваха по колите си как еднакво роднината се е завеял и гледа насрещната страна, как всеки си мисли за неговото си и говори на глас, как уж се водят два диалога, а се оказват четири монолога ...  Grinning Heart Eyes

# 653
Уффф, цял ден "маммата" не ме слуша - и нова и стара версия - проблем! Не мога да си разходя момчето!

Ще пробвам да пусна нещо, дано се получи!

# 654
  • On the sea
Ох, много красиви спомени от първи сезон и на мен започна да ми липсва, особено като се сетя какво още предстои.  За снощния епизод няма какво да коментирам, Иджлял си беше направо за бой, и с тази самодоволна усмивка какво си помисли, че Ийт ще бъде само нейн вече? Жалка жена, Нур трябваше поне да и пооскубе косата. Ийт действаше много импулсивно, типично за характера му, заряза любимата жена и отново не повярва на думите и, а за Нур ми стана най-мъчно, дори си поплаках с нея, не го заслужаваше, ноо.... кофти сценарий отново не във нейна полза.

# 655

Какво ще видим тази вечер

Приятно гледане!

# 656
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Привет,
Нямах възможност да гледам вчера, но и за мен е една от най тежките серии, в които плача с Нур

# 657

Пиленцето кацна на рамото на нашето момче! Има светлина в тунела!

# 658
Сезон 2
Епизод 69

- Тайният непознат, а? Слушай, генийче, казвам го за твое добро! Ако ей толкова ти е мил животът не споменавай нито за снощи, нито за Нур, особено на няколко метра височина!

- Агент ли си, пилот ли си, мениджър ли си?

- Не ми казвай, че си изтрила спомена от снощи!
- Споменът от снощи няма да се заличи лесно! И да се изтрие в ума ми, ще остане в сърцето!
- Аз се изядох отвътре заради вас, заради вашия инат!
- Не е от инат! Как не разбираш? Не нарани сърцето ми, а го разкъса, разкъса го!

- Той разкъса сърцето ти, а ти го убиваш! И двамата казвате, че всичко е свършило, това ли искаше, Нур? Една игричка на Иджлял ви нокаутира! Аз не мога да го приема, но мога да се съглася, вие как го приемате, не знам? Какво преживяхте, през какво преминахте? Бяхте луди един за друг! Сега една игричка на Иджлял и казвате край! Това ли искаш!
- Той поиска това, разбираш ли, той сложи край! Край!
-  Не мога да повярвам, не мога да повярвам и на двама ви!

# 659
Момичета, ако искате да подкрепите Толгахан, можете да гласувате тук
http://bestofthelist.com/the-most-handsome-turkish-actors-2018/

Общи условия

Активация на акаунт