Студенти в UK - 9

• 104 339
  • 779
  •   1
Отговори
# 645
може да поразвъртиш метлата. Само дето сега да не започне дискусия колко си се скарала Simple Smile)
[/quote]
Само не разбрах защо трябва да някой да ми се кара?! Нещо извън правилта ли попитах, или обидих някого?! Питането забранено ли е?

# 646
  • my own world....
Питането определено не е забранено Simple Smile

# 647
Цитат на: Lady_A link=
topic=1021014.msg37153171#msg37153171 date=1533557676
Питането определено не е забранено Simple Smile
Grinning Grinning Grinning
Остарях ли, помъдрях ли, изморих ли се, отегчих ли се... А бе взе да не ми пука толкова
На мен навремето кой ми помогна?
Да се оправят бе. Като имат пари - да плащат. Ама да не реват после "Аз платих, пък те що тъй..."

# 648
  • my own world....
Изморила си се Simple Smile Въпроси в темата всеки ден, повечето еднакви, нормално, задачите за решаване са едни и същи. Но някои запитвания са странни или дразнещи. И моето мнение е, че който има пари за трошене - да ги троши, обаче поне преди това да събере информация дали ще получи това, което иска Simple Smile А аз лично съм малко от породата '' питам, питам, па си прая кот си знам ''. Между другото тия със заема много бързи бе. Пуснах документи чак на 25ти юли, а на 1ви август получих мейл, че е одобрен. Закъсали ли са го хахах. Бях забравила, че не съм пратила документите... Та и да се питаме не помага понякога, трябва и да се подсещаме, хохо

# 649
Във връзка със списъка с лекарства да попитам има ли нещо специфично при пренасянето или пращането на лекарства?

# 650
  • my own world....
В оригинални опаковки, тва ясно. На мен от Спиди ми отказаха в единствения пакет, който пратих да присъстват Бен Гай и капки за нос Виброцил. Това е моят опит.

# 651
Чувах,  че някои ги крият в кутии от бонбони и това много ме учуди

# 652
Не сме крили лекарства. Бяха си в чекирания багаж. След това съм пращала с Арамекс в колет- никакъв проблем. Така или иначе не са несметни количества ☺ Мисля си, че единствено проблем може да стане ако е нещо течно над 100мл. (някакъв сироп например) или не е опаковано както трябва.
П.П. При едно мое пътуване се наложи да взема по-специфични лекарства- казаха ми само да си нося рецептата. Не ми се наложи да показвам и обяснявам никъде обаче.

# 653
Днес питах в спиди. Лекарства категорично не може да се пращат. Гледали  пратките на рентген и ако открият връщат пратката.

# 654
Аз не мога да разбера драмата с лекарствата. Какви количества планирате да пренасяте?

# 655
  • my own world....
Е, важно е да се знае, че Спиди не взимат лекарства. Аз опитах, не ми позволиха. И като всяка луда майка аз давам една торба хапове... Но в багажа в самолета минават без проблем Simple Smile За бъбреци, за алвргия, за разстройство и обратното, за кот се сетиш. Без ибупрофен, тамошния е по-читав. Между другото, моята се лекуваше най-вече с джинджифил и лимони.

# 656
Да и аз смятам да вземе по един блистер от най-употребявяните лекарства . Спазмалгон, парацетамол, аналгин, капки за нос, таблетки за гърло и кашлица, някакъв антибиотик и изопринозин.

# 657
  • my own world....
Абсолютно няма нужда от болкоуспокояващо или температуропонижаващо. Там има, че са и доста по-добри от тукашните. По-скоро нещо специфично. Дори капки за уши е по-смислено, нищо, че я трябват, я не. Не знам де. Всеки си решава. И си знае детето.

# 658
  • някъде из облаците
Днес питах в спиди. Лекарства категорично не може да се пращат. Гледали  пратките на рентген и ако открият връщат пратката.
И мед не разрешават. Аз бях много изненадана, че не може мед, то и на сайта им пише, но реших да питам. Изпратих багажа с Доставки Англия, малко по-скъпо излезе, но пък изпращах заради меда, сложих няколко буркана и никакъв проблем нямаше. Доставиха до адрес, по-изгодно е при доставянето да се плати в паунди, отколкото тук в лева.
Налагало ми се е по-специфични лекарства да пращам по пощата, но сега и те не приемат.

Съгласна съм, че болкоуспокояващите им са по-добри от нашите. Като ми се  възпали синузита почти нищо не ми помага, а съм със зверско главоболие, а там с едно хапче и почти веднага ме облекчи, съвсем случайно ги открих. Сега си имам за всеки случай.

# 659
Как се казва това лекарство за синузит?

Общи условия

Активация на акаунт