Студенти в UK - 9

• 104 160
  • 779
  •   1
Отговори
# 720
  • Бургас
Ееехххх какви вълнения. А ние още не си знаем общежитието 😕. Иначе и нашето ще бъде от 22ри. Моята девойка си е заплюла Аргос. Даже си е напълнила кошницата с нещата, които мисли да поръчва ( олекотено, спално бельо, тиган, тенджера, чинии, лъжици и вилици, настолна лампа, принтер ). Доставяли до кампуса. Ще и кажа за тези уан паунд да провери дали има наблизо. Иначе имало Теско и Алди в кампуса. Ха пишете да давате идейки. И попътен вятър на всички.
  И моята госпожица си е направила почти същият списък. Къде ще и ги доставят нещата като ги поръча? Имате ли адрес вече? Кой ще ги получи?

# 721
Опс, не съм отговорила пълно. Нямаме още адрес, тъй като още не е излязло класирането за общежитие. Ще поръчва на място, на нейно име. Доставяли в същия ден.

# 722
Настаняването в Глазгоу за първокурсниците е на 7.09. , а от 10ти имат програма за седмицата за адаптация Simple Smile А да видим за какво ще му стигне времето, че и за доста партита и презентации се е записал вече! Оставихме компютър да си купува оттам (заминава със стария, изключително лекичък, но пък 5 годишен вече и доста бавен като за сегашните критерии Grinning)
Чак преди два дни каза "Мамо, защо не дойдеш с мен!?!", започва да го гази притеснение...

# 723
  • Бургас
С много ли багаж заминават от БГ? Моята до сега е с два куфара, мисля, че няма да и стигне стаята да нареди всичко....... Simple Smile

# 724
  • Бургас
Настаняването в Глазгоу за първокурсниците е на 7.09. , а от 10ти имат програма за седмицата за адаптация Simple Smile А да видим за какво ще му стигне времето, че и за доста партита и презентации се е записал вече! Оставихме компютър да си купува оттам (заминава със стария, изключително лекичък, но пък 5 годишен вече и доста бавен като за сегашните критерии Grinning)
Чак преди два дни каза "Мамо, защо не дойдеш с мен!?!", започва да го гази притеснение...
Отивай, щом те искат Simple Smile Чак по Коледа ще ги видим.

# 725
Един голям куфар (за багажното) и една раница на гърба Simple Smile Колкото побере - толкова! Другото по Коледа, купихме билети с голям куфар, бяха по-изгодни от повечето други без Simple Smile

За отиването - не мога Sad пък и ей я кога е Коледа, след само 3 месеца! (работим с него по въпроса за оценката кога нещата са "само" и кога "цели"... за цени, време и т.н.)
Когато имаш да се запознаваш с нови хора, нова среда... всичко може да е позитивно приключение са "само" 3 месеца, пък аз с мои притеснения и т.н. мамини вълнения няма да го товаря Wink

# 726
  • България
 Не съм писала отдавна. И сега си спомням подобни вълнения. У нас имаше и "екстри" - на 01.09. й писаха, че не могат да й осигурят общежитие, тъй като университетът не й е Firm.... И това мина... Simple Smile
 Аз никога не съм и помисляла да пътувам с нея в началото. Според мен бих я притеснила с присъствието си. Това е време за запознаване с новото място и хора, но всичко е индивидуално. Имам още едно дете и не знам каква ще бъде неговата нагласа след 4 години Simple Smile....
Успех на всички студенти! Желая им нови приятели и удовлетворение от избора! На майките - спокойствие Simple Smile!

# 727
  • Варна
Привет момичета! Дъщеря ми е първа година в Англия и ще е в кампуса. Ще я придружа и мисля да пазарим от там на място каквото и е нужно. Стаята и ще е на разположение на 22 септември и като види какво и трябва тогава ще купуваме. Има ли такива като мен?

Мен конкретно, шопингът никога не ме притеснява  Simple Smile  Стига пари да има Wink Тъкмо имаш извинение да обиколиш околните магазини докато си там.

Дописвам се , да не пускам 2-ри пост. Децата са различни / то и хората като цяло, де /, едно има нужда да е само и само да си изживее първите впечатления , другите имат нужда от "опора" в първите дни на ново място. Синът ми и аз го пуснах сам и без притеснения , справи се , и не съм се съмнявала. Обаче , не бих твърдяла ,че дете номер 2 няма да има нужда от съпорт, ако реши да се мести нанякъде .

# 728
  • Бургас
Привет момичета! Дъщеря ми е първа година в Англия и ще е в кампуса. Ще я придружа и мисля да пазарим от там на място каквото и е нужно. Стаята и ще е на разположение на 22 септември и като види какво и трябва тогава ще купуваме. Има ли такива като мен?

Мен конкретно, шопингът никога не ме притеснява  Simple Smile  Стига пари да има Wink Тъкмо имаш извинение да обиколиш околните магазини докато си там.
Така е. За нищо не света не бих пропуснала възможността като за последно да съм с нея в избора на нейната и вече първа,самостоятелна стая. Шопинга определено ще ни се отрази добре и на двете. Simple Smile

# 729
  • Варна
Само така, трябва да се извлече доброто от всяка ситуация Simple Smile. Дописах си предния пост с още нещо.

# 730
  • Бургас
Не съм писала отдавна. И сега си спомням подобни вълнения. У нас имаше и "екстри" - на 01.09. й писаха, че не могат да й осигурят общежитие, тъй като университетът не й е Firm.... И това мина... Simple Smile
 Аз никога не съм и помисляла да пътувам с нея в началото. Според мен бих я притеснила с присъствието си. Това е време за запознаване с новото място и хора, но всичко е индивидуално. Имам още едно дете и не знам каква ще бъде неговата нагласа след 4 години Simple Smile....
Успех на всички студенти! Желая им нови приятели и удовлетворение от избора! На майките - спокойствие Simple Smile!
Не бих казала, че ще я притесня, като съм на хотел, аз няма да спя в кампуса Simple Smile Не си представяйте, че ще седя там месеци, отивам за 3 дни. Но различни хора..... различни мисли.

# 731
  • София
Здравейте мами,
И ние стягаме багажа за Съри. Заминаваме и там на място ще пазарим с младежа. Миналата година с брат му също напазарувахме в Саутхемптън всичко необходимо за има-няма два часа в Теско. Проверих, че близо до кампуса има Теско, така че пак ще свършим всичко бързо.
Някоя мама да придружава детенце до Съри, за да си спретнем една среща на мамите Simple Smile
Успех и хубави емоции на децата ни.

# 732
  • Бургас
Здравейте мами,
И ние стягаме багажа за Съри. Заминаваме и там на място ще пазарим с младежа. Миналата година с брат му също напазарувахме в Саутхемптън всичко необходимо за има-няма два часа в Теско. Проверих, че близо до кампуса има Теско, така че пак ще свършим всичко бързо.
Някоя мама да придружава детенце до Съри, за да си спретнем една среща на мамите Simple Smile
Успех и хубави емоции на децата ни.

Simple Smile Ние сме в Съри-Гилфорд. Кога заминавате? Ние летим на 20.09.

# 733
  • София
Ние ходихме с детето при настаняването в общежитието. Така имахме възможност да занесем повече багаж натам. А и помогнахме с пазаруването там. Видяхме къде ще живее. Видяхме университета и т.н. За 2-3 дни бяхме, на хотел, не сме го притеснявали по никакъв начин, само от полза бяхме. Родителите на децата от Англия също бяха там, бяха ги докарали с коли и им помагаха да си подредят и оборудват стаите.
Хубави емоции са това!

И от мен успех на всички студенти!

# 734
Моето момиче завърши, ама си чета темата, мило ми става.Първата година не отидох с нея, сестра и вече беше в Лондон, посрещна я, отидоха двете да я настаняват и бях спокойна.Пък и много оправна беше малката, викам няма нужда да ходя.Втората година отидох на разходка и да я настаним в общежитието.И какво виждам, родители от къде ли не, с дребни братя и сестри, с багажи, мъкнат касетки с храна и завивки.Изкоментирах, че много родители има.Тогава моята ме закова "ами ти не дойде с мен първата година", олее не предполагах , че е трябвало.Ако можете отивайте, колкото и да са оправни и да демонстрират непукизъм, друго си е с мама:cry:

Общи условия

Активация на акаунт