МАЙ към края си върви - бебенцата се раждат на ден по две-три!

• 19 515
  • 251
  •   1
Отговори
# 105
ЧЕСТИТО НА ВСИ4КИ НОВИ МАМИ И ТЕХНИТЕ БЕБЧОВЦИ. ЕСТЕСТВЕНО ПОЗДРАВЯВАМ И ТАТКОВЦИТЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!  bouquet  bouquet  bouquet

Аз още си допивам кафето и се 4удя дали ще ме вземе днес козмети4ката да свърша и тая работа, но първо ще отида да ми направят запис 4е да видим как е хавата.
Нещо маи имаме прблем с каката. Мами с по-големи зверове споделете как е при вас. Сигурно усеща напрежение, знам ли, а миже би е ревност newsm78?

целувки и лек ден от мен newsm51

# 106
Честита дъщеричка на Мимето78!

# 107
Честито на Мимето78
да Ви здрава и щастлива дъщеричката

Хайде Май-чета.......време не остана Simple Smile
Кое ще е следващото бебче Simple Smile

# 108
  • София
Честита дъщеричка на Мимето, да са живи и здрави и двете!

Еленка, не се притеснявай, поне в началото със сигурност не съм усетила ревност. Най-големият ми проблем досега е, че баткото постоянно иска да гушка бебето и да я целува по всяко време без да се притеснява дали спи или яде. Иначе щом влезне от врата я търси. Е, пита ме кого обичам повече, но лесно се разсейва, като му обясня, че ги обичам и двамата. Даже няколко хора ме съветваха в началото да му казвам, че го обичам повече него, защото е голям и ме слуша и ми помага и т. н.

# 109
Благодаря ти Анна, Hug
Мисля 4е нещата ще се успокоят като дойде дреб и съм сигурна 4е ще трябва да и обръщаме два пъти пове4е внимание, но проблема идва и от там 4е в неделя има рожден ден, а ние не напредваме с подгототвката никак, а както се досещаш, няма и как да предвидим нещата до тогава.  Sad
Абе да сме живи и здрави, а в такъв момент съм благодарна 4е около мен и нея имам баби и дядивци,които ни влизат в положение.  Peace

Още веднъж искам да ви кажа колко ви оби4ам вси4ки и колко съм благодарна 4е ви открих. newsm51

# 110
Честита госпожица на Мимето78! Да е жива, здрава, весела, карсива Simple Smile

# 111
  • София
Поздрави на всички майчета,да са ви живи и здрави бебчетата!!!
Късмет на оставащите,да мине леко и да се събираме отново всички заедно с еднакви радости и грижи  bouquet

# 112
Eто ме и мен. Нямах компютар и не можех да ви пиша. Сега ще се включвам по- често. На 28 апр. родих момченце  3760гр. 57 см. Името му е Daniel- William. Много се гордея с него защото ми е толкова кротък и добричък, а и голям сладур. Поздрави на всички и много , много щастие с малките  ви рожбички! newsm44

# 113
  Ние сме все още тук 2 в 1!Вчера направихме една голама разходка и поне малко зачестиха контракциите,но не достатъчно,неравномерни са!Днес на записа имаше няколко,но не много силни!Нищо друго не ми остава освен да чакам!Започвам пак една чистка в къщи,ходя пеша,качвам стълбите и така!
  Отделно всеки те зори хайде,кога ще раждаш,защо нераждаш!И такива истории!
  Галющана от вчера я няма,нищо чудно скоро да получим добри вести от нея!Всяка вечер лягам с надеждата,че ще започне нещо или ще е последната без бебо и.....е няма да е вечно така! PeaceНо не ми се иска предизвикано раждане,за това!Иначе бебо си е много активен!
  Ох,много се отплеснах!
  Честито на родилите и появили се вече тук мами!Много здраве и щастие с малките им рожбички!  bouquet  bouquet

# 114

Отделно всеки те зори хайде,кога ще раждаш,защо нераждаш!И такива истории!
  :Но не ми се иска предизвикано раждане,за това!

Защо ли те разбирам толкова добре newsm45 Не само че не ми се иска предизвикано раждане ами незнам вече как да го кажа - не искам предизвикано раждане !Искам всичко да си мине нормално! Знам че имам още три дни но контракции никакви!Мислех си че с термин 1-ви юни може и да съм една от майските мами и да се присъединя към отбора ви ама .... не иска да излиза щерката.А иначе нямам нищо против да съм и при юнските щото много си ги обичам ама ако още някой ме пита няма ли да раждам и ако още времето продължава да ме мори с тези температури незнам какво ще направя smile3514

# 115
ЧЕСТИТО БЕБЕ ДАНИЕЛ-УИЛЯМ НА МАМА МАЛЕРБИЛ.

вече си мисехкакво ли се е случило с вас че спря да пишеш.

# 116
Е,да се запиша и аз при още чакащите...и днес няма да е ,момичета...и аз като Вили исках да се пиша майска мама,но не би...лошото е,че вече и ентусиазъма ме напуска-едно ми е такова лежерно...никакъв мерак за нищо...ама то при това мотане дето го удрям.....Иначе и аз не искам да ми предизвикват раждането, и затова толково пъти отказвах,ама май,май...тия дни ще да е...че като се замисля колкото повече изчаквам толкова повече се приближавам към секциото.Утре се надявам поне новини да имам,че днес от мотане и до ЖК не стигнах....
А сега да не забравя да честитя раждането на Daniel- William,на мама malerbill...да им е жив и здрав и все така кротичък.

# 117
чЕСТИТА ПРИНЦЕСКА  НА МАМА МИМИ78 И щАСТЛИВИЯ ТАТКО!МНОГО ДА ГИ РАДВА И МНОГО ДА СЛУшКА!ИМЕ ИМЕ ИЗМИСЛИХТЕ ЛИ?чЕСТИТ ПРИНЦ И НА МАМА МАЛЕРБИЛ-много се радвам,че писа,защото се чудехме какво стана с теб и дали си добре.Очакващи маичета,няма къде да ходят вашите бебоци,ще излязят.Знам,че чакането е много гадно,но му се вижда края.Пожелавам ви от сърце да няма нито една с предизвикано раждане.Много ви стискам палци Praynig

# 118
Майчета, имате още 1 госпожица!!!!
Честито момиченце на сиска 79!!!!! Да и е жива и здрава малката Божидара!!!
Бебо е към 3100.

# 119
Здравейте , необебени майчета !!! И аз съм с вас до последната мама !

Честито  на всички родили и специално на Мимето 78 , която беше така мила да ми помогне за лентичката !

Аделла - спокойно ние за това сме тук - пиши , оплаквай се  ... радвай се заедно с нас и всичко ще е наред !

Айде чао , че дребното нервничи .

Общи условия

Активация на акаунт