МАЙ към края си върви - бебенцата се раждат на ден по две-три!

• 19 516
  • 251
  •   1
Отговори
# 120
Добро утро момичета!Днес денят започва обещаващо.....
В 3:45часа  Духи Пухи стана мама на момченце на име Антон-3.5кг/52см....До последно снощи чатихме и направо ме разби със спокойствието си...предполагам,че и екипа си е умрял ат смях със нея и таткото....Раждането е било нормално...с малко шев накрая,ама голям юнака...,че и бързо излязъл...Но подробностите от нея,като се появи.....Не се съмнявам,че разказа ще е весел....
Да им е жив и здрав Антон и много да ги слушка и радва,при такива готини родители,не се съмнявам,че ще е голям сладур...

# 121
  • София
 Tada Tada Tada Tada TadaЧЕСТИТИ БЕБЕШОРИ НА МИМЕТО 79, МАЛЕРБИЛ, СИСКА 79 И ДУХИ ПУХИ!!! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ МАЛКИТЕ ДУШИЦИ, ДА РАСТАТ ЗДРАВИ, ВЕСЕЛИ И ДИВИ! Wink Tada Tada Tada Tada Tada

# 122
Много хубави емоции на всички обебе ли се мами. Много усмивки и щастие. newsm51

# 123
Честито бебе Антон на мама Духи-пухи    bouquet
Да и е жив и здрав и много послушен!

# 124
Честито !!!  smile3525  Честито !!!  smile3525Честито !!!  smile3525
 Да расте жив и здрав малкия юнак и много да радва мама и тати, а на duhi_puhi бързо и безпроблемно въстановяване.

# 125
  • Пловдив
Майчета, имате си още едно бебче, родено точно на термин. Мамчето е Valensia . Щъркела е писала в юнската тема  Wink

Честито на Валя, родила е на 26,05 - момиченце - Леа! да им е жива и здрава!  bouquet  bouquet  bouquet

Да им е жива и здрава малката Леа, много да ги слушка, а мама Валя бързо да се възстановява.

Честито и на всички обебили се майчета. Живи, здрави, пълни с енергия бебоци

# 126
  Честито на новообебилите се мами!Много да ги радват и слушат малките бебоци!
  Ето юнски мами станаха майски,а аз май ще стана юнска!Днес след записа,д-ката каза,че матката се подготвяла и до петък трябвало да родя!Изпрати ме с думите:"До утре".
  Лек ден на всички!  bouquet

# 127
Здравейте не не съм родила - още съм тук с голям тумбак!!!
Правят ми запис и нищо друго всичко си е повече от спокойно - Paizy то и аз ще стана янска мама май няма да си само ти.

Честито на всички нови мами!!! С нетърпение очакваме завръщането им и техните снимки и разкази!!!

# 128
Ако искате и август раждайте,
Ама пак ще си останете МАЙ-ски МАЙ-чета
Защото ние не си ви даваме

Честити бебчета  на всички нови МАЙ-ски Мами Simple Smile
Здраве, щастие и късмет на бебчетата и техните родители Simple Smile

# 129
ЧЕСТИТО БЕБЕ АНТОН НА МАМА ДУХИ ПУХИ, ЧЕСТИТО БЕБЕ ЛЕА НА МАМА ВАЛЕНСИЯ.

# 130
Честито на новообебилите се мами!Много да ги радват и слушат малките бебоци!
  Ето юнски мами станаха майски,а аз май ще стана юнска!Днес след записа,д-ката каза,че матката се подготвяла и до петък трябвало да родя!Изпрати ме с думите:"До утре".
  Лек ден на всички!  bouquet

Много интересно ми стана за това как матката се подготвя - ти усещаш ли нещо по особено и изобщо усеща ли се каквото и да е? newsm78 наистина ми е любопитно.моля те , сподели  Hug

# 131
  От два дена си имам контракции,но на записа се виждаше една,две.днес нямаше някоя голяма,а едни малки вълнички,на това тя каза,че матката се подготвяла!Аз даже днес си мислих,брей само една малка контркция усетих,а се надявах на повече,но се оказа,че тези са някакви много малки и не съм ги усетила!Не мога да си го обесня!

# 132
Мили МАМИ извинявам се че ви се намесам в темичката.
Само като ви чета и ми се иска и намен да ми е още пупата тука ам не моя малчо вече дори се смее, толко бързо минава времто , имам чуствоо че ще порасне и няма да го нацелувам и нагушкам достатъчно.
А за инфото само, аз си бях пуснала снимка в списание моето беб и аз -бременна и вече получих шише чико.
Хаиде на още не родилите, стига се стискали краци, а на вече родилите много нежни целувки по бебешките коремчета!  bouquet

# 133
Честито на всички новообебени!

# 134
  • София
Честити бебчета на всички мами! Много здраве и късмет да ги съпътстват.

Аз от вчера съм си в къщи и нямам почти никакво време седна пред компютъра. За раждането не ми се говори сега , но и аз искам да кажа на останалите все още необебили се мами, че не е чак толкова страшно. Сета възстановяването ми се струва далеч по-трудно, така че колкото можете повече си почивайте.
Успех на всички.

Общи условия

Активация на акаунт