МАЙ към края си върви - бебенцата се раждат на ден по две-три!

• 19 519
  • 251
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна
Здравейте мили майски мами Joyаз съм от юлските,но днес отскачам при вас защото съм stork-girl
след 15 дни преносване,14часа опит за нормално раждане и накрая секцио Laura06си има момиченце newsm32урааааааааааааааааа
казва се Лаура,тежи 4100 и е цели 57смДа е жива и здрава и да радва много мама и татко
на още необебилите се мами леко раждане,а на всички други благарадно ви завиждам на щастието.аз отивам да си добременявам 
  ura  bigdance2 Tada още не мога да повярвам newsm67Браво на Laura06,тя направо е Герой

Последна редакция: вт, 30 май 2006, 17:59 от jorjito

# 136
Честито на новите мами! Да са ви живи и здрави бебчетата, да папкат, спинкат и мн ого да ви слушкат.

# 137
О,днес пак е от хубавите дни пълен с новини за бебоци...След тазсутрешната изненада от Духи Пухи ,преди малко пак бях поканена да играя щъркел-и Риен си има бебка-казва се Мая-3.350кг/50см...
а ето ,че и Лаура се е обебила-и на нея и на Риен и на всички други родили вече днес...много здраве и късмет.....
Момичета,искам и аз да пращам вече новините...не само да ги приемам...

# 138
Такмо исках да ви кажа за Реин и някои ме изпревари.
мачила се е малко милата,пресипнала беше по телефона от икане.
Но сега всичко е супер!

# 139
Ехо,днес ще ви писне от мен,ама пак съм по-хубав повод...
Току що получих вест и от Имар....ако се чудите къде изчезна-тя от 25ти е била прибрана в Шейново.И в резултат на това днес в 18.40часа е станала мама на момче-3.650кг/52см.Да и е жив и здрав наследника,дано да ги радва много и много да ги слушка.
Само за инфо-термина й беше 22-ри...ох,дано не съм и аз със упорито бебче като нейното...

# 140
Честити бебенца на Риен и Лаура и Имар!Много да ги радват и да ги слушкат!
  Ама длъжко бебче е на РИЕН,браво!
  Ох,дано и моето не се бави много,за сега само с 2 дена,дано се роди тази седмица Praynig

# 141
Здравейте не не съм родила - още съм тук с голям тумбак!!!
Правят ми запис и нищо друго всичко си е повече от спокойно - Paizy то и аз ще стана янска мама май няма да си само ти.

Честито на всички нови мами!!! С нетърпение очакваме завръщането им и техните снимки и разкази!!!
,
А мен взимате ли ме в групата???

# 142
  Мила,ти нали по принцип си юнска,за това не бързай и така всички останали ще бъдем такива  bouquetНяма да делим групичката.Аз съм родена юни Simple Smile

# 143
Спокойно , имате още 1 ден да родите през май! Стискам палци.

Честито бебе манекен Лаура на мама Лаура, честито бебе Мая на мама Риен, честито момченце на мама Имар.

# 144
Ихиии,пак много бебенца!честити мъничета на мама Лаура,мама Духи-Пухи,мама Сиска79,мама Риен,мама Имар и мама Валенсиа!Да са им живи и здрави преди всичко и много послушни,защото виждам,че това е много важно...Хаиде,момичета,има повече от 24 часа да станете маиски мами-да видим кое бебоче ще се сети в последния момент.И не забравяите какво ви каза Бг Вики- и през август да родите,пак сте си при нас!

# 145
EEEEхххххххееееее !!!Браво много бебчета!!
Честито на Духи -Пухи,Валенсия,Сиска 79,Имар,Риен и Лаура 06!!   bouquet
ЕЕ това бебче Лаура много голямо то би по размери  май и Момчил на Иглика,а е девойка. #Crazy newsm78
Браво то направо отгледано Grinning

# 146
ХЕХЕЙ ЧЕСТИТИ БЕБОЦИ НА НОВИТЕ МАЙ-ЧЕТА!!![/b]  newsm51 smile3525

Специални поздрави на поредната ни адашка Мая на мама Риен  newsm68 newsm68 newsm68

На останалите още в трепетно очакване - момичета, стискаме ви палци и кураж!!! А месеца няма значение - вие сте си в отбора на май-ските мамчета без съмнение  newsm10

# 147
  • София
  ura dance newsm18 ЧЕСТИТО И НА ВАЛЕНСИА, ЛАУРА, РИЕН И ИМАР!!! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И ТЕ И БЕБОЦИТЕ, ЩАСТЛИВО МАЙЧИНСТВО ИМ ЖЕЛАЯ! ura dance newsm18
Чакаме още изненади в последния майски ден! Hug

# 148
  • София
ЧЕСТИТИ БЕБЕТА НА ВСИЧКИ РОДИЛИ МАМИ! Много да са послушни.
 Хайде чакаме днес последни май-чета. Успех и леко раждане.

# 149
Хайде , надяваме се днес необебили се да не пишат в тази тема, защото имат по важна работа!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт