Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми, обсъждани в публикациите?
Кои са някои от основните събития, споделени в публикациите?
Какви са някои от емоционалните реакции и преживявания, споделени в публикациите?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми, обсъждани в публикациите?
Текстовете обсъждат раждания на нови майки, поздравления и пожелания за здраве и щастие на техните бебета, както и споделяне на лични преживявания и очаквания от бъдещите майки. Основните теми в публикациите са свързани с раждането, контракциите, подготовката за раждане, преживяванията на новите майки и поздравленията към тях. Форумът е платформа за споделяне на лични и емоционални преживявания, съвети и подкрепа между бъдещи и нови майки.
-
Кои са някои от основните събития, споделени в публикациите?
-
Какви са някои от емоционалните реакции и преживявания, споделени в публикациите?
-
Кои са основните теми в дискусията?
-
Какви са някои от пожеланията, изразени в дискусията?

.
), взеха ми кръв и ми дадоха една свещичка бусколизин за изглаждане на шийката. Сложих си свещичката и ни пратиха да се разхождаме. Към 17.00 часа не можех да ходя повече, защото контракциите ми станаха много чести, но болката беше добре поносима. Върнахме се в болницата и докторката даде нареждания (по тел. ) да ми пуснат окситоцин, защото контракциите ми станаха ту слаби, ту по-силни - разкритие 3см.. Беше някъде около 17.30 като ми пуснаха системата. Тогава контракциите станаха през три минути и траеха около 40 сек. Това беше много добре за мен, защото имах време да си почина до другата контракция. За около 40 мин. направих още два см. разкритие и станаха 5см. Мъжът ми плътно до мен, правеше ми масажи с масажно масло, които много добре ми подействаха.
Което ще рече,че вече имам налице всички фактори за започващо раждане.....Сега остава само да зачестят болките и ..бегом пак нататък....Е има и малко по-неприятни вести като например,че бебо е доста голям/три пъти го мери на УЗИто,че все над 4кг излизаше/,главата му е голяма,малко се е поомотал във пъпната връв и вероятността от секцио остава доста голяма...а и май ще трябва да се откажа от епидуралната...но нищо-в момента единственото което искам е да раждам и да приключвам с тоя етап...Така,че стискайте палци-ако ме няма тия дни...да знаете къде съм.А ако ви се помотам още малко има и резервен вариант-в петък в 8 ,гладна ,жадна и ме почват.... 
Ще тистискам палци да родиш бързо и лесно и дано бебето не е толкова голямо, колкото са го изкарали
та да си го родиш нормално