МАЙ към края си върви - бебенцата се раждат на ден по две-три!

• 19 948
  • 251
  •   1
Отговори
# 165
Извинете, забравих да честитя бебоците на мама РИЕН, на мама Лаура, на мама Духи-Пухи, мама Имар, Мимето, Малербил, Сиска и ... дано не съм изпуснала някой. ДА СА ИМ ЖИВИ И ЗДРАВИ, МНОГО ДА СЛУШКАТ И ПАПКАТ!   bouquet

# 166
Кате разказа ти беше много интересен -благодаря!  bouquet
Хайде майски мами останали за юни заповядайте и пишете и в нашата темичка ! Hug

# 167
  bouquet Честит рожден ден на змейковица!    bouquet

# 168
Честит Рожден Ден на Змейковица

# 169
  Честит рожден ден на Змейковица!Много здраве и щастие!
   Вили 1,благорая за гостоприемството!  bouquet

Последна редакция: чт, 01 юни 2006, 10:49 от paizy

# 170
Пайзи,
Ти още ли си тук Simple Smile
В духа на досадните съседи и съседки

# 171
  Ох,иска ми се да не съм тук,ама......
  Те съседите не питат,за щастие!

# 172
Кабранска я няма днес, може да е станала и майска мама!  Laughing

# 173
  • Пловдив
Кабранска я няма днес, може да е станала и майска мама!  Laughing

А дано, ама обеща веднага да ми се обади, и взех да се притеснявам, че от сутринта и на ICQ я няма  Sad

# 174
Добре дошли на Катя и Валенсия! Hug
Честит рожден ден на Змейковица!  bouquet
Кабранска стискам ти палци днес да е и да е леко..Айде чакаме хубавите новини!!

# 175
Здравейте пак,като гледам колко положителна енергия сте ми изпратили ,направо се чудя как може още да се инати това човече......Тук съм още-след прекарана кошмарна нощ,така и не можех да мигна и съм обикаляла апартамента като кон-ей,ме на пак съм тук....Иначе от снощи съм със съвсем регулярни контракциии,даже си усещам как се намества бебо надолу...но болка просто няма...или поне не каквато трябва да бъде-пробожда си ме от време на време...но нищо повече....А и от вчера нещо и един зъб ме мъчи,ама съм 100%сигурна,че това е от нерви...Та затова използвам днешния ден да подремна,че съм като сомнамбул...А и за утре вече е сигурно,че няма да ни се размине-да събирам сили...
Честит рожден ден ма мама Миленка,дано да е много здрава и щастлива и тя и малката Калина!!!

# 176
  • Пловдив
Благодаря ви за пожеланията, момичета!  Heart Eyes Hug
Да са ви живи и здрави бебоците и те имат празник днес   bouquet
А на чакащите мами да пожелая успех и скорошно и леко раждане!!!  Hug Praynig  bouquet

# 177
Добре дошла на Катя - чакам и аз продължение на разказа.
Хайде Кабранска и ти ни изоставяш май си останахме двете с Paizy май.
Аз ако не родя - в събота ще ме прибират така че със сигурност ще е скоро, но и това ми се вижда далечно.
То така като гледам май трябва да почнеме да пишеме вече в родени 2006 защото то не останахме неродили. Какво ще кажете!!! newsm78

# 178
Здравейте отново!

Честит рожден ден на Змейковица!

Ние днес направихме първата разходка с количката. Бяхме да свършим някои неща с таткото, пазарихме и бяхме на кафе. Много добре ми подейства, след тези 5 дена в болницата. Малкия спа през цялото време.

Та да си продължа разказа....

После ме приместиха в стаята, заедно с бебчето. Цяла нощ не спах и само си го гледах. На другия ден бях много изморена. Целият персонал беше супер. Имах си лична сестра, която се грижише за мен през деня. И още две които бяха вечерта и през нощта. На леглото имах един бутон, с който ги виках ако нещо исках. Два пъти ми се наложи да дам бебето при тях за няколко часа, защото бях много изморена и исках да се наспя. Сутрин сестрата ме преглеждаше - кръвно, температура, пулс, корем - дали се е прибрала :матката и гърди. Нямаше доктори, които да ми свалят гащите и да ме гледат.
В болницата много държаха на кърменето и затова ми го сложиха веднага на гърдата. После винаги питаха дали имам проблем. Последните два дни имах консултация с консултант по кърмене. Показа ми как да слагам правилно детето на гърдата.
Показаха ни как да къпем бебето, после и ние пробвахме сами.

Тук може да ни видите: http://www.sonnenhof.ch/de/aktuelles/heute+geboren+items/d05ecf5 … -13d50b3e875c.htm

Друго не се сещам в момента...

Отивам да давам манджата.

# 179
Видях малкото момченце Кате.Много е хубавичко и миличко!Искам още снимки!  baby_neutral
Галушана ще ти предизвикват раждането ли - къде?Ти ли така предпочете ?  Заповядай и ти при юнските мами bouquetНе се стесняваите с Пеизи чакаме виииииииииииии Hug

Общи условия

Активация на акаунт