МАЙ към края си върви - бебенцата се раждат на ден по две-три!

• 19 947
  • 251
  •   1
Отговори
# 180
   Здравейте и от мен!Днес на записите имаше повече контракции,но леки!утре лекарката ми каза,че ще ми направи преглед!Тук повечето след такъв до ден два раждат!

# 181
  • София
Честито на всички майчета!!!Да са ви живи и здрави бебоците и само да ви радват.
Верче,хайде дръж се мила,чакаме те. Laughing

# 182
Пейзи, хайде, стискаме палци. Аз след този преглед родих  Wink Прегледаха ме сутринта кътм 11 и ми почнаха контракции след 2 часа  Peace
Дано да мине бързо и леко...

# 183
Здравейте най-после и от мен Hug.
  261uu  261uu  261uuПърво да ЧИСТИТЯ newsm51 на всички обебели се мами(няма да изброявам поименно че да не изтърва някоя)От тук нататък им желая само хубави моменти с бебоците и много щастие на семействата ви.  261uu  261uu  261uuЧакаме ви при нас в другата темичка да разказвате и разбира се снимков материал.На завърналите се-ДОБРЕ ДОШЛИ  bouquet
На Змейковица- bdbaloni и всичко най в живота.
За нас какво да ви пиша.Нямам време да се обърна,моя хубусник го почнаха коликите и сме нон стоп на ръчички.А баткото изобщо не слуша и допълнително ме ядосва и се чувствам страшно уморена.Когато имам свободно време влизам на бързо да ви прочета и дори понякога не сварвам.Ама така ще е.Няма какво да се оплакваме.Дечицата ни са най-важното нещо.
На всички на които им предстои да раждат тия дни -КЪСМЕТ и всичко да мине леко като по вода.Целувам ви.  love001

# 184
  • Бургас
Стискам палци на Кабранска! В очакване съм на хубавата вест! Praynig

# 185
  • Пловдив
Милички включвам се да ви съобщя една мноооооооого дълго очаквана новина.

Кабранска днес роди момченце  newsm44  (нормално раждане). Казва се Ивайло и тежи 3850гр. Доста я поизмъчи, но отсега нататък да им е жив и здрав и само радост да им носи.   smile3525

# 186
  bouquet Ееее, честит син Ивайло на мама Кабранска!    bouquet
Да и е жив и здрав, да расте и хубавее като нея   Flutter
А на нея бързо възстановяване, за да може да си го гушка   Heart Eyes

# 187
Честито бебче Ивайло на мама Кабранска!

Много да я слуша и радва! Бързо възстановяване и я чакаме да разказва!

# 188
Браво на Кабранска! Дъжра се геройски до последно! Да ти е честит малкия Ивайло - да ти носи много радост и щастие! baloni

# 189
  • София
Честито на всички новообебили се мами, да са им живи и здрави дечицата, само да ги радват и много да ги слушат
 newsm51 smile3525
На чакащите кураж малко сте и малко остана.
Аз на патерица искам да поздравя всички дечица с вчерашния прaзник и да им пожелая щастливо и безоблачно детство.  bigdance2  261uu smile3535

# 190
  Честито на Кабранска!Да и е жив и здрав и много да я слуша!

Днес на записите,казаха,че матката станала по чувствителна,ама пак са малки контракциите!Не ме прегледа,незнам защо!Препоръча ми секс:)Вместо система с окситоцин,чрез секса да си Praynig го набавя!незнам!Дано до недела родя!

Последна редакция: пт, 02 юни 2006, 23:08 от paizy

# 191
Честито на Кабранска! Да й е жив и здрав малкият Ивайло, много да ги радва и много да слушка!

Верче, ти, горката, сама остана на фронта Sad Стискам палци колкото може по-скоро и ти да си гушнеш сладкия бебок!!!

# 192
Момичета, здравейте,

Имам новини от Галюшана. Днес е била на запис на тоновете, нещо не са им харесали на докторите и са я приели. Много, много е притеснена какво й предстои. Да й стискаме палци и да насочим много положителна енергия към нея. Дано скоро получим добрата новина.  Praynig

На всички нови мамчета - честити бебчета , леко възстановяване и безпроблемно отглеждане.

Аз ви пращам поздрави  от моя малък Мартин. Не мога да кажа, че само спи и яде. Доста поревава и ме хвърля в размисли колики ли, що ли има, храна ли не му достига, ама се борим.

Пейзи, айде бе, душа! Дай да го видим това твое толкова спокойно и търпеливо бебче....  Grinning

# 193
  Дано при Галюшана всичко е наред с нея и бебо Praynig
  Много е спокоен за никъде не бърза,добре поне че всичко е наред!
  Денз,твоят бебок има толкова руса коса,много интересен и сладък е той!

# 194
  • София
Честито на всички нови мами! Да са им живи и здрави бебчетата и мното да ги слушат!

paizy, ти още ли си тука? Я бързо към спалнята newsm64 luvbed

Общи условия

Активация на акаунт