Азиатска козметика и грим 3

• 111 184
  • 745
  •   1
Отговори
# 345
  • Sofia
Какъв продукт бихте ми препоръчали за възстановяване на лице с повече пъпки за над 30г?

# 346
Какъв продукт бихте ми препоръчали за възстановяване на лице с повече пъпки за над 30г?
Нямам опит с пъпки и премахването им, но доколкото съм чела продуктите на COSRX са добри за тази цел, досто клипчета има в youtube точно с цел да покажат, че тези продукти са добри при лечение на акне.

# 347
Киселините не са подходящи за използване през лятото.

# 348
Това е вярно само, ако не се ползва слънцезащита.

# 349
Цялостна грижа:

COSRX Low pH Good Morning Gel Cleanser
Cosrx, One Step Pimple Clear Pad

PURITO Fermented Complex 94 Boosting Essence
ETUDE HOUSE Soon Jung PH 5.5 Relief Toner

Benton, Snail Bee High Content Essence
Cosrx, Centella Blemish Ampule
Benton, Snail Bee, High Content Lotion
ETUDE HOUSE SoonJung 5 Panthensoside Cica Balm

TOO COOL FOR SCHOOL Mild Cica Sun Lotion SPF50+ PA++++
или ETUDE HOUSE Soon Jung Mild Defence Sun Cream SPF49 PA++
или A'PIEU Madecassoside Sun Cream SPF39, PA++ за градски условия

плюс
Cosrx, Acne Pimple Master Patch

Последна редакция: пт, 22 юни 2018, 15:04 от Viola Tarakanova

# 350
  • София
Само да похваля RoseRoseShop за бързината - пратката ми пристигна за 2 седмици.
Нямам търпение да си пробвам новите неща, особено ампулата с прополис, която е наистина огромна Simple Smile 

# 351
Здравейте. Бих искала да ми препоръчате емулсия и тонер. На 19 години съм и по-скоро съм със суха кожа. Точно и за това искам да използвам допълнително тези две стъпки към крема си за по-добра хидратация.

# 352
Мазах два дни кремчето на Skin Watchers и го спрях.

Първо по някаква необяснима причина ми прави порите да изглеждат уголемени. Особено, след като сложа слънцезащита отгоре и лицето ми изглежда мазно, дори на бузите където кожата ми е нормална към суха. Със сигурност е от крема, защото преди това не се получаваше така, а само той е новото в режима ми. Днес съм без него и мазният "ефект" го няма.

Второ, явно взаимодейства по някакъв начин с вечерния ми крем. Получих обрив по шията и чувствителност по линията на челюстта. Така се получава с някои продукти - докарват ми раздразнение от комбинацията с третиноин, дори да не ги ползвам по едно и също време заедно. Сами по себе си продуктите са ок, но тази комбинация не ми се отразява добре, а трет-а няма да спра, така че съответният продукт отпада.

Не е за мен този продукт явно. Ще видим дали ще намеря къде да го измажа.

# 353
  • софия
Само да похваля RoseRoseShop за бързината - пратката ми пристигна за 2 седмици.
Нямам търпение да си пробвам новите неща, особено ампулата с прополис, която е наистина огромна Simple Smile 

Може ли да разяснил как става поръчката и като доставка колко време отнема,митница и т.н. Харесах продукти на Мизон доста намалени са.

# 354
Миоки, моного кофти, че така се е получило.
Аз искам да ви питам дали постигате т.нар. glass skin? След като премахнах петънцата започнах стъпките всеки ден наблюдавам, че наистина започва да придобива този ефект и понякога дори без грим ходя/без ВВ крем/.
Също искам да похваля кремчето за околоочи на Бентон, не съм ползвала друг корейски за тази зона, но този за момента направи чудеса, нямах кой знае какви фини линии, но това което имах почти вече не се вижда.
Чакам да свърши и да взема от митница новия крем Etude House - Moistfull Collagen Eye Cream и ще видя с него как ще е.

# 355
Миоки, моного кофти, че така се е получило.
Аз искам да ви питам дали постигате т.нар. glass skin? След като премахнах петънцата започнах стъпките всеки ден наблюдавам, че наистина започва да придобива този ефект и понякога дори без грим ходя/без ВВ крем/.
Мда. Прибирам го за като позахладнее, тогава може да е по-добре.

По повод "glass skin", имам сериозни съмнения, че някой може да го постигне реално. Ако има такива, то са еденици. За целта си трябва перфектна кожа - равен тен без никакви пъпки, петънца и лунички, никакви пори, силно хидратирана кожа без лъщене в Т зоната. Не познавам възрастен човек с такава кожа и честно казано, не съм виждала на живо. 

# 356
Аз до "glass skin" чак не съм го докарала, но определено има видим ефект. За първи път от години си позволявам да се показвам пред хора без грим, а напоследък започнаха да ме питат дали съм си слагала филъри   Joy  На 37 години съм и като цяло винаги съм била с хубава, но тънка, и чувствителна кожа. Преди да премина към корейската козметика ползвах Estee Lauder, Guerlain, Chanel и тн., но чак сега забелязвам реална промяна след ползването на даден продукт.

TROSHKATA, Roserose има много добри намаления и безобразна доставка базирана на тегло. Всички поръчки маркират като подарък със стойност от 5 до 20 долара и при тегло около килограм обикновено пристигат за около 2 седмици направо в пощата. Има един неприятен момент докато шипнат поръчката, защото може да отнеме и 10дни, и понякога продуктите са изчерпани, но го разбираш чак като я пуснат. Аз ако имам съмнения обикновено пиша на чата да проверят наличността.

# 357
  • София / Перник
Здравейте момичета,

пуснах поръчка в cosmetic love и ги помолих на кашончето да напишат по малка сума - около $15. Днес ми отговориха, че пишат реалната цена, в моя случай $29. Според мен не си заслужава пазаруване от този сайт при тези условия, имайки предвид доставката....
Въпросът ми е как да откажа поръчката на този етап (все още пише, че не е обработена)?

Flowers Hibiscus

# 358
Чудя се на мен каква ще ми е таксата на митницата като сумата на поръчката е 201долара....ще е бомба

# 359
Минимум +20% ДДс. Не знам с митото как стоят нещата.
Повече инфо https://pravatami.bg/19745

Общи условия

Активация на акаунт