Азиатска козметика и грим 3

• 111 144
  • 745
  •   1
Отговори
# 390
Ном. 25 успях да намеря по едно време в кокос.бг и то голямата опаковка, но така и не го поръчах, защото взех един бб на друга марка /пак много ми допада/. Ном. 23 ми е светъл, ако преди него нанася база става като платно/маска и затова не нанасям.
На тоя етап няма да поръчвам, защото имам друг бб на толомоли мисля че е и един къшън от навата поръчка.

И на мен така ми изглеждаха азиатките от ютуб, като нашите калайджийки белнати.

# 391
  • Стара Загора
ББ крема на Миша си го поръчах преди няколко месеца. Според меннн е доста прехвален. Не е нищо особено. Взех си номер 21.

# 392
ББ крема на Миша си го поръчах преди няколко месеца. Според меннн е доста прехвален. Не е нищо особено. Взех си номер 21.
И аз мисля така.

# 393
Здравейте, от ББ крема на Миша някой поръчвал ли е, чудя се какъв цвят да си поръчам, в youtube гледах клипчета и всичките ми изглеждаха сиви.
Не помня точно кой цвят поръчвах (от Ензо),но и на мен ми сивееше,за сметка на това дъщеря ми му се зарадва,понеже тя все иска да не й личи руменината и й пасваше идеално,даже още веднъж й поръчвах.Но аз съм с жълт подтон и изобщо не ми стоеше добре.

# 394
Номер 23 сивее и на мен не ми допада, добре че взех малка опаковка. Ако имате бледа кожа по-добре 21 , по-мек и розовеещ нюанс е. Получих тестер 21 .

# 395
  • Berlin
И аз съм ползвала 23 преди време, когато беше много известен този бб крем из форума. Мисля, че и при мен сивееше леко. Сега си поръчах 21, но още не съм го пробвала, аз взех, че хванах тен на лицето това лято и не съм толкова бяла, колкото когато го поръчах. Не смея да го отворя още, а е голяма опаковка. Simple Smile

# 396
Тези бб кремове на Миша за мен са си откровено гадни.Сиви,тебеширени вижда се,че си с нещо от километри.Мога да похваля този бб крем на Етюд хаус Спф 50,хубава текстура ,свестни цветове,има хубави снимки в нета,и струва около 10$.Миша напоследък с нищо не са ме впечатлявали ,а и има толкова много марки за пробване.

# 397
Този на етюд хаус ще го пробвам задължително Wink
Иначе този на тони моли снейл много повече ми харесва от миша

# 398
На Миша бб-кремовете от серията Signature са по-хубави.

Теадора, като ги пробваш нещата, да кажеш как са Simple Smile

# 399
На Миша бб-кремовете от серията Signature са по-хубави.

Теадора, като ги пробваш нещата, да кажеш как са Simple Smile
Ще кажа да, има интересни за мен продукти. Този Signature  и аз го гледах и се чудих, и накрая реших да пробвам къшън на миша.

# 400
  • София
И аз съм ползвала ББ на Миша, 23, но ми беше тъмен. Смесвах с този на Мизон, който ползвам и в момента и по-ми харесва (стига д ане прекаля с количеството  Embarassed). На Миша ми правеше по-мазна кожата и не бих повторила.

Имам и този на Етуд Хаус, но нещо ми е сух сякаш.

Ще пробвам препоръчания на Тони Моли при следващата поръчка.

# 401
И всъщност каква е разликата между ББ крем с 50 фактор и слънцезащитен тониран с 50 фактор (примерно на биодерма).

# 402
  • Стара Загора
И всъщност каква е разликата между ББ крем с 50 фактор и слънцезащитен тониран с 50 фактор (примерно на биодерма).

Най-добре погледнете съставките на 2-та продукта.

# 403
Доживях и моята пратка да взема Smile
Честито Simple Smile Ще се радвам ако споделиш отзив за 2 in 1 тоника на Cosrx. Би трябвало да е подобрен вариант на Blackhead Liquid-а.  The History of Whoo кутийката с какво е?

# 404
Wink
Доживях и моята пратка да взема Smile
Честито Simple Smile Ще се радвам ако споделиш отзив за 2 in 1 тоника на Cosrx. Би трябвало да е подобрен вариант на Blackhead Liquid-а.  The History of Whoo кутийката с какво е?
Дори не я бях отворила тази кутиика, получих я като подарък към поръчката- поразрових се след като прочетох коментара ти и излиза че е продукт с доста добри отзиви, а и е скъп като гледам, дано са добри- к-та съдържа емулсия, есенция и кремче, другия подарък беше пач /1бр./ днес ги пробвах супер добре ми се сторих, не се свлякоха, направо се сляха с кожата ми, след това кожата под очите беше много хидратирана и сияеща.
За другите продукти отзиви ще дам след като ги започна.Wink
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт