Азиатска козметика и грим 3

• 111 129
  • 745
  •   1
Отговори
# 405
  • Стара Загора
Здравейте, дойде ми крема, който си бях поръчала на азиатската марка TonyMoly и имам следния въпрос - на дъното на крема пише 20171012 - какво означава това? Че тогава е произведен или е годен до 2017г? Отделно си има и знак с кутийка 12месеца.

# 406
Здравейте, дойде ми крема, който си бях поръчала на азиатската марка TonyMoly и имам следния въпрос - на дъното на крема пише 20171012 - какво означава това? Че тогава е произведен или е годен до 2017г? Отделно си има и знак с кутийка 12месеца.
На новите ми неща пише 20200501 това би трябвало да  е срока на годност.

# 407
  • Стара Загора
На новите ми неща пише 20200501 това би трябвало да  е срока на годност.

Благодаря, ще се свържа със сайта.

# 408
На корейските кремове ако пише срок на годност, т.е. годен до... има този йероглиф 까지 ( Expiration Date), ако е дата на производство е този 제조 (Manufacturing date).

# 409
Оказа се, че майка ми има алергия към някоя съставка в крема

не можем да разберем към коя ли е от тях и какви са точно тия съставки..... имате ли някакви впечатления от този крем? При нея около шията и зоната под брадичката станаха червени петна, като от изгоряло от слънцето, сърби я...
Hydrolyzed Collagen (63.4%), Butylene Glycol, Cyclopentasiloxane, Glycerin, Cyclohexasiloxane, Glyceryl Polymethacrylate, Hydrogenated Lecithin, Cetearyl Alcohol, Adansonia Digitata Fruit Extract, Adansonia Digitata Seed Oil, Betaine, Kaolin, Cetyl Ethylhexanoate, PCA Dimethicone, Dimethiconol, Glyceryl Stearate, Sodium Polyacrylate, Stearic Acid, Silica, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Poloxamer 407, Polyglyceryl-3 Methylglucose Distearate, Phytantriol, PPG-5-Laureth-5, Hydrogenated Polydecene, Hydrogenated Polyisobutene, Ethanol, Water, Disodium EDTA, Phenoxyethanol, Fragrance

# 410
Има лецитин в крема, да няма алергия към ядки? Също така растителните екстракти нерядко предизвикват алергия или дразнене при по-чувствителна кожа.

# 411
Има лецитин в крема, да няма алергия към ядки? Също така растителните екстракти нерядко предизвикват алергия или дразнене при по-чувствителна кожа.
Благодаря за информацията. Тя има алергия към хинин, към ядки не знае да има но много не ги обича.
Пробвах на мен нямам проблем...явно при нея е реакция към някоя съставка

# 412
Момичета дали сте ползвали тези продукти за коса
https://moiatakozmetika.com/vendor/doori-cosmetics
Гледах един клеп в ютуб на наша влогърка и доста се чудя дали да не ги поръчам.
Иначе относно крема към, който майка ми е алергична се оказа, че аз не съм и днес сутринта се намазах за да пробвам ка кще е на мен, ами в 9ч нанесох до момента е супер хидраирана кожата ми, много мека и нежна.....

# 413
Благодаря за информацията. Тя има алергия към хинин, към ядки не знае да има но много не ги обича.
Пробвах на мен нямам проблем...явно при нея е реакция към някоя съставка

Възможните алергени от съдържанието са колаген, лецитин (алергия към ядки или соя) и масло от ядки (семена) на баобаб. За последното не знаех, но препоръчват да се иабягва от хора с алергия към ядки и семена:
http://www.lgbotanicals.com/Baobab-Seed-Oil-Virgin_p_1007.html

Колагенът може да го изключиш, ако е пила колаген или е ползвала и преди повече от веднъж козметика с колаген без проблеми.

# 414
  • София/Варна
Аз съм фен на корейската бяла козметика от съвсем скоро, но вече имам цялата серия на Benton Snail and bee venom + околочния с ферментите. Изключително съм доволна! Първо ми пристигна кремът, който е последната стъпка от дневната грижа. От петък насам ползвам тонер, есенция, лосион, крем и околоочен и разликата за мен е потресаваща. Имам много чувствителна, светла кожа с лунички и склонна към зачервяване, освен това съм вече на 40. Изравнява страхотно тена, стяга кожата и успокоява зачервяванията! С две ръце препоръчвам! Освен това е изцяло с безвредни съставки, което за мен беше много важно.
Имам въпрос към дамите, които поръчват от ebay. Над каква сума пратките от Корея отиват в митницата? Защото май се зарибих окончателно и тепърва ще има големи поръчки...

Прочетох някъде,че серията е подходяща за по-мазна кожа.Ти с  каква си?Откъде поръча продуктите?

Може ли линк към тези продукти?

Здравейте, и аз съм изключително доволна от продуктите на Benton. Ползвам есенцията, лосиона и околоочния с ферменти. Първоначално бях леко притеснена понеже съм със суха и чувствителна кожа, но продуктите са много нежни. Само да кажа, че задължително трябва да се ползват със слънцезащитен продукт, защото имат избистрящ тена ефект.
Поръчвах  ги от Yesstyle- бяха с много добро намаление и безплатна доставка над 35долара. Пакета получих в пощата. Benton има и в iherb и jolse и са с безплатна доставка ако не се лъжа.

Извинявайте за късния отговор, но отдавна не съм влизала тук. Кожата ми е суха към нормална и много чувтвителна със склонност към зачервяване. Понесе ми много добре. Трябва да се ползва слънцезащитен крем, защото козметиката е без фактор. Иначе, последната формула на продуктите е БЕЗ АРБУТИН - веществото, което изсветлява тена и е рисковано да се използва без SPF. Информацията е директно от производителя. Така, че като изключим периода от късна пролет до ранна есен е безопасно за през деня.
Продуктите ги купих от ebay: https://www.ebay.com/usr/cosmeticmarket2012?_trksid=p2057872.m2749.l2754  и https://www.ebay.com/usr/raonshop?_trksid=p2057872.m2749.l2754.

# 415
Здравейте😊, решила съм да започна да маслено почистване на лицето, след добрите отзиви, които чета. За целта си избирам почистващо олио. Спрях се на Kose Softymo Deep Cleansing Oil и ще се радвам, ако споделите мнения. До момента опита ми с азиатската козметика се изчерпва с два крема на  Mizon- за лице и околоочен. Ми не бяха лоши, но нищо уау не се случи от тях с лицето ми. Една от потребителките беше възхитена от маска за лице с магарешко мляко мисля, че беше. Не я намирам в амазон, дали може да сподели къде  я е поръчала😊?

# 416
Здравейте😊, решила съм да започна да маслено почистване на лицето, след добрите отзиви, които чета. За целта си избирам почистващо олио. Спрях се на Kose Softymo Deep Cleansing Oil и ще се радвам, ако споделите мнения. До момента опита ми с азиатската козметика се изчерпва с два крема на  Mizon- за лице и околоочен. Ми не бяха лоши, но нищо уау не се случи от тях с лицето ми. Една от потребителките беше възхитена от маска за лице с магарешко мляко мисля, че беше. Не я намирам в амазон, дали може да сподели къде  я е поръчала😊?
https://www.roseroseshop.com/imselene-donkey-milk-holic-sleeping … tml?search=donkey
И аз мисля да я пробвам но след като изразходвам тези, които имам.

# 417
За тази маска с магарешко мляко може ли малко повече инфо как действа и каква промяна е настъпила след употреба.

# 418
  • София
Мисля, че съм писала за маската с магарешко мляко по-напред.
Това е нощна грижа. Една от най-добрите, които съм ползвала.
Консистенцията е странна - точи се и трудно се загребва, затова се ползва четката, която е приложена към маската. Доста бързо свикнах с текстурата и знам колко да отмеря. Ако пък случайно е повече, тогава нанасям и на шията. 
Маската е лепкава и й трябва известно време, за да попие в кожата - минута-две, после лицето стои като намазано с филм, но без да е мазен и е комфортен.
Продуктът прави бариера и хубавите съставки се запечатват в кожата, но кожата може и да диша, не я запушва в никакъв случай. Преди маската нанасям праймър есенция, може да се сложи след това някоя ампула за активна грижа, предвид бариерните й свойства.
Може да се отмие само с вода на сутринта и се усеща почистването на филма от маската. Аз обаче я отмивам с меко измивно средство по навик.
В следствие на употребата кожата е много мека, хидратирана и сияеща.
Според мен е подходяща за нормална и смесена кожа, но я видам добре и за другите типове - мазна или суха.
В маската има алкохол, но това е поредното доказателство, че ако другите съставки са хубави и работещи, алкохолът не пречи.

# 419
Препоръчайте ми от патчовете за зоната под очите. Имат ли ефект и какъв е той? Общо взето основният ми проблем са бръчките под очите и някак си се надявам на чудо, ама не и не Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт