Азиатска козметика и грим 3

• 111 182
  • 745
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Teadora, странно, че оставят бели следи по кожата от крема на Missha - при мен никога не е ставало с точно този подобно нещо, както и не съм усещала прекалено матиране на кожата (но моята е смесена, при по-сухи кожи не знам как стои).
Но хубавите отзиви за Innisfree, които си дала могат да ме мотивират да го пробвам нататък. Много от техните продукти харесвам така или иначе Simple Smile

# 496
Момичета, виждали ли сте ХК на hada labo в някой български сайт, че една приятелка много бърза да го има, пък не й се чака.....
Следя всички бг сайтове за корейска козметика, но на  hada labo не съм срещала продукти, освен ако няма и нови сайтове за които не зная все още.
Между другото доволна ли е от тази марка козметика?

Аз ползвам само ХК на марката и съм изключително доволна, но това е първата ХК, която ползвам като самостоятелен продукт и нямам база за сравнение. Приятелката ми е с много проблемна кожа на лицето - белези, кисти /трудно заздравяващи/ ... и е във възторг от продукта ... по нейните думи "и е светнало лицето". Миоки също ползва въпросната ХК, ако се включи може и тя да даде отзиви.
Благодаря, TeAdoRa Yum
От къде си купуваш hada labo?

# 497
Момичета, дойде ми магарешката маска от roseroseshop.
Колко често се ползва?

# 498
  • София
Колко често се ползва?

Не намирам специфични указания за честота, затова я ползвам няколко пъти в седмицата - между 4-6 пъти, т.е. не е всеки ден, но често.

# 499
Hada labo не е корейска, а японска марка - затова я няма в бг сайтовете за корейска козметика. Доста търговци предлагат продуктите в ибей.

# 500

Колко често се ползва?

Не намирам специфични указания за честота, затова я ползвам няколко пъти в седмицата - между 4-6 пъти, т.е. не е всеки ден, но често.

Благодаря ти❤😘

# 501
Harpalike, моята е нормална кожа, нямам омазнямане желая да имам по-бляскав вид и нанасям хайлайтър не обичам мат ефекта, явно при мен така се държи крема.

Цитат
Колко често се ползва?
Това е нощна маска, аз лично нощна маска ползвам всяка вечер.

Видях, че  hada labo има в yesstyle в следващата поръчка и аз ще го включа.

# 502
Момичета, виждали ли сте ХК на hada labo в някой български сайт, че една приятелка много бърза да го има, пък не й се чака.....
Следя всички бг сайтове за корейска козметика, но на  hada labo не съм срещала продукти, освен ако няма и нови сайтове за които не зная все още.
Между другото доволна ли е от тази марка козметика?

Аз ползвам само ХК на марката и съм изключително доволна, но това е първата ХК, която ползвам като самостоятелен продукт и нямам база за сравнение. Приятелката ми е с много проблемна кожа на лицето - белези, кисти /трудно заздравяващи/ ... и е във възторг от продукта ... по нейните думи "и е светнало лицето". Миоки също ползва въпросната ХК, ако се включи може и тя да даде отзиви.
Благодаря, TeAdoRa Yum
От къде си купуваш hada labo?

Може ли да покажеш кой точно е продукта, защото има много и различни ХК на hada labo.
Благодаря 🌸

# 503
  • София
Купих го от ибей и сега го поръчах от там. Утре ще пусна линк, защото пиша от GSM и от тук не мога.

# 504
Купих го от ибей и сега го поръчах от там. Утре ще пусна линк, защото пиша от GSM и от тук не мога.
Аз поръчах от тук:https://www.ebay.com/itm/HADA-LABO-Super-Hyaluronic-Acid-Moistur … 502.c100227.m3827

# 505
  • София
Аз поръчах от тук:https://www.ebay.com/itm/HADA-LABO-Super-Hyaluronic-Acid-Moistur … 502.c100227.m3827

Моето е това:
https://www.ebay.co.uk/itm/Rohto-Hada-Labo-Gokujyun-Premium-Supe … 57872.m2749.l2649
Исках продавача да е от Япония, макар и не с най-висок рейтинг.

# 506
  • Reasonford Manor
Как го нанасяте този лосион - 7 skins или ?

Еми, имаш ли представа с тракинг ли идва от този търговец?

# 507
  • София
Как го нанасяте този лосион - 7 skins или ?

Еми, имаш ли представа с тракинг ли идва от този търговец?

Нямам представа, от него поръчвам за първи път.

"7 skins или" не знам какво точно имаш предвид, защото все още "прохождам" в азиатската козметика, но ако питаш за 7 степенната грижа .... аз го нанасям сутрин на почистено лице, след това крем, слънцезащита. Вечер - след измиване на лицето, след това хидратация и след това третиноин.

# 508
  • Reasonford Manor
Имам предвид това Simple Smile Ако следиш влогъри, Gothamista има хубав клип - не мога в момента да дам линк.

# 509
  • София
Имам предвид това Simple Smile Ако следиш влогъри, Gothamista има хубав клип - не мога в момента да дам линк.

Не, Catalano, не го нанасям по този начин, дори и не знаех за него, но ще го пробвам. Благодаря за линка. Yum

Общи условия

Активация на акаунт