Азиатска козметика и грим 3

• 111 098
  • 745
  •   1
Отговори
# 525
  • София

Catalano, аз изгледах едно подобно, беше сама на видеото .... от нейно ревю си харесах този тонер .... мисля, че и той е подходящ, съдържа предимно ХК.
https://www.ebay.co.uk/itm/173221347893

и аз за него четох, без да съм гледала ревюто на влогърката - по-гъст е и като консистенция

# 526
  • Reasonford Manor
Вече си имам списък с тонери за купуване, а дори не съм пробвала метода Simple Smile
Всъщност пробвах със серум - обаче ми се свиди, ужас Blush

# 527
  • София

Catalano, аз изгледах едно подобно, беше сама на видеото .... от нейно ревю си харесах този тонер .... мисля, че и той е подходящ, съдържа предимно ХК.
https://www.ebay.co.uk/itm/173221347893

и аз за него четох, без да съм гледала ревюто на влогърката - по-гъст е и като консистенция

Да, това беше и нейното мнение, но също каза, че не лепне ..., ще го помисля още малко, но по всяка вероятност ще го поръчам ...

# 528
  • Berlin
Може би трябва да уточним, че не става въпрос за нашенските европейски тоници, които знаем. Макар че според теамта би трябвало да сме ориентирани, но все пак. Аз онзи ден отворих една малка бутилчица с точно такъв един тоник на Миша, ами то едно гъсто, гъсто, не знам как да го взимам, доста е трудно, но иначе е ок. 1во почистих с едно мляко, после този тоник, после овлажнител и после крем, това вечер правя, за първи път пробвам толкова много неща и изненадващо за мен, ми допада и не ми тежи. Simple Smile Даже пише treatment на опаковката, но в описанието е toner.
Аз си търся подходящо измиващо на водна основа, имам олио, но ми се иска вечер да правя двойно почистване. Някакви предложения, които да вървят с олио? Може и да не е корейски продукт.

# 529
Ползвала съм Dear Klairs Supple Preparation Toner и light версията на тоника с хиалуронова киселина на Hada Labo. Този на Klairs определено е по-лек и по-лесен за нанасяне многократно. Повечето варианти ни Hada labo са с по-голям вискозитет и се усещат леко лепкави. Klairs определено е не по-малко хидратиращ и е един от най-харесваните тоници.

# 530
Може би трябва да уточним, че не става въпрос за нашенските европейски тоници, които знаем. Макар че според теамта би трябвало да сме ориентирани, но все пак. Аз онзи ден отворих една малка бутилчица с точно такъв един тоник на Миша, ами то едно гъсто, гъсто, не знам как да го взимам, доста е трудно, но иначе е ок. 1во почистих с едно мляко, после този тоник, после овлажнител и после крем, това вечер правя, за първи път пробвам толкова много неща и изненадващо за мен, ми допада и не ми тежи. Simple Smile Даже пише treatment на опаковката, но в описанието е toner.
Аз си търся подходящо измиващо на водна основа, имам олио, но ми се иска вечер да правя двойно почистване. Някакви предложения, които да вървят с олио? Може и да не е корейски продукт.

Тоникът най-добре го нанасям с пръсти, слагам 1-2 помпички на пръстите и разнасям. Търсиш си измиващо олио като втора стъпка след почистващото олио за първата стъпка ли?

# 531
Здравейте момичета,
открих ви онзи ден и започвам да следя темата.
От доста време използвам корейска и японска козметика, но все закупувана от сайтове от европейския съюз, където цените са доста високи, а изборът по-ограничен. От темата разбрах за корейските сайтове, от които поръчвате и сте доволни от тяхната коректност, и днес реших да направя поръчка от cosmetic love, че имат намаление на ампулата на Missha - Time Revolution.
Прочетох цялата тема и виждам, че доста от вас поръчват по няколко продукта без притеснение, че ще отидат на митница, въпреки по-високата им стойност, надвишаваща 30 лева. Доколкото разбирам работата е на късмет с митницитe, но въпреки това искам да се посъвтевам с вас как да постъпя.
Продуктите, които съм избрала, са на стойност 43 $ + 15 $ доставка и тегло 750 грама. Свързах се със сайта с молба да обяват по-ниска стойност, но от там ми отговориха, че могат да пишат най-малко 29 $ и gift, което обаче надвишава 30 лева.
Та въпросът ми е дали да разделя поръчката на две или да я пускам така. Проблемът е, че дори да я разделя единият от продуктите е 23 $, точно ампулата, и пак надвишава 30 лева, но пък е по-малка стойността в сравнение с 29 $ и теглото на двете поръчки ще е под 500 гр. по-отделно, и може по да не им обърнат внимание и да ги пуснат.
Моля дайте вашия съвет, като хора поръчващи често и по-запознати със ситуацията.
Предварително благодаря!

# 532
моето мнение е да поръчаш от ибей (от КОРЕЙСКИ търговци), там те обявяват ниска стойност и нямаш доставка. Предполагам цените с (сайт)/без (ибей)  доставка се уравновесяват.

# 533
+1 за ибей,Джулс също

# 534
  • София
Днес пробвах 7те нанасяния с единствения тонер, който имам понастоящем - MIZON Skin Power Original First Essence Galactomyces като не жалих даже и зоната около очите и резултатът е много близък до т.нар. стъклена кожа - видимо загладена и сяеща кожа. Но и се усеща лек филм върху кожата и тъй като пише при описание на метода, че може след това да се нанесе някакъв много лек продукт избрах COSRX Advanced Snail 96 Mucin Power Essence, която е супер леко гелче. Слънцезащитата се нанесе много по-лесно с този метод, при това сложих тази с физичните филтри, която се нанася по-трудно по принцип. Планирам това да е дневната грижа за седмица напред и ще пиша какво се е получило.

# 535
  • София
Аз снощи и тази сутрин направих 7 степенно напластяване с това PHYT'S HYDROLE EUCALYPTUS LOTION DYNAMISANTE 200MLPHYT'S, но ми се струва че ми опъна кожата и леко ми пощипва.след това сложих крем

# 536
  • София
Може би, защото твоят продукт е с изсушаващи съставки - етеричните масла, морска сол виждам в състава, насочен е към смесена и мазна кожа.
Моят тонер е с галактомицес ферменти, дори и веднъж нанесен леко опъва кожата, но пък не я изсушава... не знам как да го обясня. Но по-комфортно ми е и на мен да сложа някакво гелче след него.

# 537
  • София
Днес пробвах 7те нанасяния с единствения тонер, който имам понастоящем - MIZON Skin Power Original First Essence Galactomyces като не жалих даже и зоната около очите и резултатът е много близък до т.нар. стъклена кожа - видимо загладена и сяеща кожа. Но и се усеща лек филм върху кожата и тъй като пише при описание на метода, че може след това да се нанесе някакъв много лек продукт избрах COSRX Advanced Snail 96 Mucin Power Essence, която е супер леко гелче. Слънцезащитата се нанесе много по-лесно с този метод, при това сложих тази с физичните филтри, която се нанася по-трудно по принцип. Планирам това да е дневната грижа за седмица напред и ще пиша какво се е получило.

Май сме на една вълна .....Yum и аз снощи пробвах 7-те нанасяния с ХК  тонера на Hada Labo, имам и един с ферменти, но той ми е на тестери и се опасявах, че няма да ми стигне количеството. Резултатът .... кожата ми "изпи" почти всички нанасяния, в крайна сметка лицето ми стана доста "влажно" за продължително време и съвсем, ама съвсем малко лепнещо. След това нанесох третиноин и едно кремче с екстракт от охлюви /и то ми е от тестер, на Мизон ми харесва повече и затова не съм се старала да запомня марката му/. Сутринта кожата ми беше "сочна" и гладка.

Последна редакция: ср, 15 авг 2018, 14:17 от emy_emy

# 538
Относно до т.нар. glаss skin, откакто махнах две три пигментни петънца, които имах вследствие от слънцето е скъпите аптечни кремове от около 1г имам т.нар.  glass skin понеже ад нямам и разширени пори просто проблема ми беше тия 2-3 петънца.
Приятелки са ме питали дали съм си слагали ботокс на лицето то направо свети и без хайлайф дори да на него, през деня ходя със спирала очна линия гланц и бб крем или къшан.
Иначе си мислех да ви питам дали според вас цветовете на сирийските бб и също не са по -светли от тези на ес марките, защото гледам да си взема един то в по тъмен от 23 там поне 25 но като гледам може и 27 да ви е добре 😁

# 539
  • София
Здравейте,

Искам да попитам тези, които вече сте си поръчвали корейска козметика,  има ли такава, която е за атопична кожа?
Тук ми е много трудно за избирането на кремове. Единствено тук мога да купувам и ползвам на Авен Ксеракалм и SVR.
Иска ми се да пробвам и корейска козметика, защото чета,че имат доста хидратиращи продукти.

Общи условия

Активация на акаунт