Азиатска козметика и грим 3

• 111 039
  • 745
  •   1
Отговори
# 600
  • Reasonford Manor
Благодаря, Viola Tarakanova.
Моят е Klairs, Supple Preparation Unscented Toner и е със следния състав:
Скрит текст:
Water, butylene glycol, dimethyl sulfone, betaine, caprylic/capric triglyceride, natto gum, sodium hyaluronate, disodium edta, centella asiatica extract, glycyrrhiza glabra (licorice) root extract, polyquaternium-51, chlorphenesin, tocopheryl acetate, carbomer, panthenol, arginine, luffa cylindrica fruit/leaf/stem extract, beta-glucan, althaea rosea flower extract, aloe barbadensis leaf extract, hydroxyethylcellulose, portulaca oleracea extract, lysine hcl, proline, sodium ascorbyl phosphate, acetyl methionine, theanine, copper tripeptide-1.

# 601
Моят е Klairs, Supple Preparation Unscented Toner...
Unscented версията определено е с подобрен състав - без парфюм и без маслата   newsm10

# 602
Искам последно да попитам дали има азиатска козметика, която се продава по Бг сайтовете?

# 603
  • Сливен
Здравейте момичета!
Аз съм си купувала от 2 сайта - http://kocos.bg/ и http://ankoreanstore.com.

# 604
Здравейте, момичета! Откакто ползвате азиатска козметика виждате ли подобряване на кожата или някакъв по-голям ефект? Чудя се дали да не премина към азиатската козметика, но нямам представа кое ще е добре за моята кожа и дали ще има подобрение. И кои техники сте ползвали и сте доволни като двойното почистване, 10те стъпки на почисване и др.?
Коренна промяна има кожата ми, текстура, вид, дори грима стой различно.Разликата се появи много бързо при мен, действието на козметиката е бързо и видимо, не като европейската /това си е лично мое мнение не задължавам с него/. Двойно почиствам + микродермабразио  2 пъти в седмицата, и 10те стъпки сутрин и вечер. Отнема ми адски много време да се направят 10те стъпки.

Може ли по подробно да опишеш твоите 10 стъпки и да покажеш продуктите си ,😊моля.
Това е схемата която аз спазвам, като ако е вемерно време не нанасям спф 50, а нощна маска.

Здравейте момичета!
Аз съм си купувала от 2 сайта - http://kocos.bg/ и http://ankoreanstore.com.

Кокос е много скъп сайт.

# 605
  • софия
TeAdoRa благодаря,зимата пак ли слънцезащита?

# 606
Лично аз ползвам целогодишно 50+ . Искам да споделя положителни отзиви и за шампоана, балсама, маската и спрея DOORI. Изцяло съм доволна от продуктите.

# 607
А за избелващите им продукти имате ли мнения? Става въпрос за лунички, но от години. Поне 10 годинишни дали ще мога да ги избеля с азиатска козметика?

# 608
  • Варна
КОлебая се между двата пилинг гела. МОля за отзиви ако някой ги е използвал. Искаше ми се да поръчам първо тестери, за да проверя дали няма да съм алергична, но не можах да открия на тези два продукта.
https://www.ebay.com/itm/The-FACE-Shop-Smart-Peeling-Mild-Papaya … H_ItemCondition=3

https://www.ebay.com/itm/secretKey-Lemon-Sparkling-Peeling-Gel-1 … H_ItemCondition=3

# 609
За пилинг препоръчвам neogen bio peel gauze peeling. Самите корейки казват, че тези гелове не махат горния мъртъв слой, а на Неоджен е ръчно ексфолиране и кожата след това е мега гладка.

# 610
  • Reasonford Manor
Това го имам - gommage peeling е, образуват се малки топченца при употреба. Създава се илюзията, че е кир - всъщност самият продукт така се формира при търкане и увлича със себе си И мъртвата кожа. Много е хубаво и икономично за мен -  ползвам веднъж на около 2 седмици.

# 611
Лично аз ползвам целогодишно 50+ . Искам да споделя положителни отзиви и за шампоана, балсама, маската и спрея DOORI. Изцяло съм доволна от продуктите.
Може ли да кажеш дали са подходящи за тънка коса? Кои точно продукти си взе и от бг ли ги поръча? Благодаря! Аз случайно  попаднах на един техен тоник за коса с фо- ти и 12 билки в кафяво шишенце. Много добре ми се отрази на раздразнения скалп

# 612
  • София
Може ли да кажеш дали са подходящи за тънка коса? Кои точно продукти си взе и от бг ли ги поръча? Благодаря! Аз случайно  попаднах на един техен тоник за коса с фо- ти и 12 билки в кафяво шишенце. Много добре ми се отрази на раздразнения скалп
И аз го ползвам този тоник, но моят проблем е косопад. Също така си взех и шампоана против косопад, но е още рано за отзиви. Както и маската, но нея не съм я ползвала още.

# 613
  • Варна
Благодаря за отговорите!

За пилинг препоръчвам neogen bio peel gauze peeling. Самите корейки казват, че тези гелове не махат горния мъртъв слой, а на Неоджен е ръчно ексфолиране и кожата след това е мега гладка.

Не съм ползвала досега подобен тип продукти, разчитала съм на механични ексфолианти. В този случай въздействието е двойно, киселини/ензими + механично, не действа ли твърде агресивно към кожата?

Това го имам - gommage peeling е, образуват се малки топченца при употреба. Създава се илюзията, че е кир - всъщност самият продукт така се формира при търкане и увлича със себе си И мъртвата кожа. Много е хубаво и икономично за мен -  ползвам веднъж на около 2 седмици.
Това им е хубавото на корейската козметика - показват нагледно как изглежда при намазване и как след  употреба. Така че това го очаквах. Simple Smile

Последна редакция: нд, 26 авг 2018, 15:06 от Хексе

# 614
Скрит текст:
Това е сайта. От първата употреба още имам впечатления, че косата стой по-плътна, не се омазнява толкова бързо, както с друг ш-н /не се боядисвам и косата ми се омазняваше бързо/, мека е и с блясък.
Скрит текст:

+1

Общи условия

Активация на акаунт