Звездни компромати - 353

• 99 406
  • 743
  •   1
Отговори
# 375
  • софия
Малкото пони е потресаващо в Капките. Видът (баджак, корем, къс крак) не подхождат на момиче на нейните години и самочувствие, което демонстрира, не може да пее.

# 376
Какво се сдъвкаха накрая с Фънки?

# 377
Хареса ми Гери-Никол. Сега и Константин ме изненадва приятно. Не мислех, че има гласови възможности, които и да се доближат дори до тези на Наско от БТР.

# 378
  • Sofia
Ааааааааа,Джаферович много се отървала  ooooh! Shocked.
Николчето си е чиста солета пред нея,НО и тя е гъзеста,съгласна съм.Нещо по-нежно и младо за Гри,моля  Praynig

# 379
Коцето може да пее!
Златка гледахте ли я? На мен много ми хареса.

# 380
Е, кво да ми хареса в понито?! Пращи от самочувствие, а няма въздух един куплет да изкара... Я как зина кака ви Софка!

# 381
  • София
Арестували са актрисата Хедър Локлиър за сбиване с гаджето ѝ и последвало нападение над дошлите по сигнал полицаи.

Скрит текст:

# 382
  • Rock & Roll feeling ...
Не знам защо повечето плувкини, които съм виждала, са толкова груби като фигури.
Защото плуването развива мускулатурата им по такъв начин,че стои грубо.

Знам,че си има отделна тема за капките,но понеже се коментира тук,пък не всички са пред телевизора по това време :
Скрит текст:

Константин не ми хареса, личеше,че се прави. Златка ме изненада приятно,защото не знаех,че може да пее що-годе.
Гери-Никол наистина е ниска,късокрака и трътлеста и наистина не й стигна въздуха, но пък не пя фалшиво.
Ако гледам изпълнението й в качеството на Гери-Никол,която взаимства от Гага, ми хареса, но ако го гледам в качеството му на имитация и търса детайли и максимално да се доближава до реала, далече е .
Намирам,че в пика на кариерата й участието й в капките е по-скоро миинус.

Последна редакция: вт, 27 фев 2018, 06:22 от Летящ Кактус

# 383
Не знам защо повечето плувкини, които съм виждала, са толкова груби като фигури.
Това въобще не е вярно! Плуването развива тялото най-хармонично. Единствено разширява раменете и на жените, ако се практикува дълго време професионално. Ако си нисък, късокрак и трупнеш килца, няма как да промениш особено природата си...
Съпругът ми е треньор по плуване, синовете ми плуват като риби (и са Риби Simple Smile) и имам пряко набрюдение върху това какво прави плуването с фигурата. Но в случая направеното е върху ръст 190 - 196 см. и ефектът от тренировките е превъзходен.

# 384
Мъжете плувци мммм, страхотни тела имат❤
За жените, след като спрат активно да се занимават не е много добре, ако към добития от плуването широк гръб се прибавят 10- на кила и става яката работа.

Виж бегачките са друго нещо, прекрасна Ивет Лалова, коремаа😘💕
https://instagram.com/p/BfqlmpwlmN7/

Ирина Шейк, харесва ми!
https://instagram.com/p/Bfq2ncPjBaV/
Много свежа Джей Ло:
https://instagram.com/p/Bfp5GXNlFDg/

# 385
  • Once there was a Hushpuppy...
Наистина е, както казва Лили, че плуването е един от спортовете/може би единствен/, който развива мускулатурата на цялото тяло.
Друг е въпроса как се отразява на жените професионалистки, като се има в предвид и природните им дадености Peace

# 386
  • Rock & Roll feeling ...

Това въобще не е вярно! Плуването развива тялото най-хармонично. Единствено разширява раменете и на жените, ако се практикува дълго време професионално. Ако си нисък, късокрак и трупнеш килца, няма как да промениш особено природата си...
Съпругът ми е треньор по плуване, синовете ми плуват като риби (и са Риби Simple Smile) и имам пряко набрюдение върху това какво прави плуването с фигурата. Но в случая направеното е върху ръст 190 - 196 см. и ефектът от тренировките е превъзходен.
Аз също имам преки наблюдения и съм на мнение,че този спорт придава ненужна грубоватост на жените - рамене,гръб, яки крака, в контекста на даденостите им.

JACKLIN*, бегачките са друга бира Hands Ok Hand

# 387
Именно в контекст на даденостите... Grinning
Защото иначе прави това от телата Wink
https://youtu.be/A3jfY0HRn0k

# 388
  • В един копнеж!
Компанията на Уейнстейн е обявила банкрут, след като сделката за продажбата ѝ е пропаднала.

Арми Хамър
Скрит текст:

Най-после да ме свие сърцето от мъж, показан тук. Много е хубав, много! Излъчването му е...точно мой тип. Heart Eyes

# 389
  • До морето
Именно в контекст на даденостите... Grinning
Защото иначе прави това от телата Wink
https://youtu.be/A3jfY0HRn0k

Е, ти продължаваш да говориш и да показваш мъже.
При жените въобще не можем да говорим за хармония, при положение, че повечето стават като гардероби в раменете. Сега, сигурно има и някоя олимпийска шампионка по плуване-фиданка, но масово плувкините изглеждат грубовати- с широки рамене и къси и набити вратове.
Такива са и повечето тенесистки, между другото. Няма как когато постоянно тренираш ръцете, да не стане така. В което, разбира се, няма нищо лошо, просто факт.

Общи условия

Активация на акаунт