Звездни компромати - 353

• 99 402
  • 743
  •   1
Отговори
# 390
  • Rock & Roll feeling ...
Лили, нямам за цел някакъв спор. Момчето от клипа е ок, но моето мнение е насочено към това как влияе на жените Simple Smile В " контекстът на даденостите" визирам,че независимо каква им е заложената структура, развиват по грубоват начин определени зони. А не,че понеже структурата им е такава стават с голям гръб и развити рамене Simple Smile
При мъжете това даже е ефект.

# 391
Ама не е масово! Както вече уточних, според даденостите е и ако се практикува професионално, колко зоб е хапнала плувкинята.
То пък най-лесно е човек сам да се информира! Има всякакви.
https://www.google.bg/search?client=ms-android-samsung&biw=3 … .Tckwdc%2BXPbg%3D
Жени Джаферович (нали така се казваше) е ниска и набита като структура, с къси крачета. Родила е две деца жената... Не практикува спорта си отдавна.

# 392
Поне 3/4 от линка са яки плувкини.
Останалите най- вероятно или не се занимават професионално, или са синхронистки.
Подобни набити тела имат и жени, занимаващи се с бойни спортове. Стегнати, но с яки и набити крака.

# 393
Яки в раменете, което не оспорих, но тези, които са високи и с хубави крака, просто имат спортни, тренирани крака, но не и набити. Няма да споря повече, де. ✌️ На всеки очите различно гледат. Аз само споделям мнението си и е различно от вашето.
Нерде плуване, нерде бойни спортове... То и лекоатлетки има с яки бутове, не всички са с крака като вретено, но повечето са със стройни крака и пак е от природните дадености, не само от спорта, който практикуват.

# 394
  • До морето
😀😀😀 Е, какво да се информирам, като това, което си показала е това, което говорим. 99% от жените на тези снимки са с широки рамене. И под "плувкини" имам предвид професионалните такива, които са известни малко или много известни, те обикновено и "зоб" хапват, да, но това не е от даденостите им, а от това, че при даден спорт тренират определена мускулна група  и ако примъжете това е добре и е хармонично , при жените не е!

# 395
Ралица Паскалева потвърди, че е бременна.

# 396
Boho, за трети (последен) път казвам, че за раменете и аз казах, че стават широки, а спорът е за краката и ръста но както и да е.

Ууу, честито на Ралица и Теди Салпаров! Прекрасна новина, Flowers Hibiscus

# 397
  • До морето
И аз за трети и последен път ти казвам, че колкото да са ти дълги, красиви, стегнати и тренирани краката, ако в раменете си като гардероб- това не е хармонично. За хармония си говорехме в началото. И че при мъжете плуването се отразява по един начин, при жените по друг и без значение дали са ти къси или дълги краката, горната част се разширява и в нито един случай женското тяло не изглежда хармонично .

# 398
Всъщност спорът не е за крака и ръст, а за грубоватостта и дали тя се получава от спорта.

Anjieee : Не знам защо повечето плувкини, които съм виждала, са толкова груби като фигури.
Аз: Защото плуването развива мускулатурата им по такъв начин,че стои грубо.
Ти: Това въобще не е вярно! ...

Както и да е. Аз приемам,че имаш различно мнение, дори бих приела,че имаш различно впечатление. Но моето мнение, на база мои пък впечатления е такова.

# 399
И аз за трети и последен път ти казвам, че колкото да са ти дълги, красиви, стегнати и тренирани краката, ако в раменете си като гардероб- това не е хармонично. За хармония си говорехме в началото. И че при мъжете плуването се отразява по един начин, при жените по друг и без значение дали са ти къси или дълги краката, горната част се разширява и в нито един случай женското тяло не изглежда хармонично .
Мога да онагледя думите ти, като дам за пример г-жа Радева Mr. Green Не знам дали е била плувкиня, но е мъжествена в раменете.

# 400
Мне, за краката и ръста на Евгения Джаферович говорехме, но все тая.
О, Радева и плувкиня ли е била? Thinking

# 401
  • До морето
За Джаферович говорихме, която определено се е наляла, ама това обикновено става с повечето професионални спортистки.
Между другото онзи ден Евгения Раданова коментираше закриването на олимпиадата. Познах я единствено по белега - качила е поне 15кг и не прилича на себе си.

# 402
Е кое е "не" като репликира на мой коментар ?  ;d

# 403
  • До морето
Мога да онагледя думите ти, като дам за пример г-жа Радева Mr. Green Не знам дали е била плувкиня, но е мъжествена в раменете.

Мда! И дългите й слаби крака, въобще не помагат да изглежда хармонично.

Тя плувкиня ли е?

# 404
Не знам дали е била плувкиня, но е пример, че дори да имаш хубави и стройни крака, ако  липсва хармония с другите части на тялото....язък за дългите крака.

Общи условия

Активация на акаунт